Atbildēt pie šī temata 105 lapa no 344 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 342, 343, 344  Nākošais
Ceļu satiksme (CP, radari, avarijas...)
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Niksons rada pozitivo piemeru... un reka, ari citi pavelkas super

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
Niksons rada pozitivo piemeru... un reka, ari citi pavelkas super

Man tiešām no visiem pagalma izmantotājiem bija jābūt vislielākajam pox uz šo sniegu. Alfa garāžā var var stāvēt līdz sniegs nokusīs - man/sievai tā nav TIK vajadzīga.
Un tikko putenis bija beidzies (bet nekas vēl nebija satīrīts) es ar bobiku mierīgi iebraucu pagalma dziļumā lai no visattālākā stūra izvilktu kaimiņa beemvē  Wink
Vnk riebjas brist pa sniegu, un neliela fizkultūra, kurā apvienots patīkamais ar lietderīgo ir super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Paskatīsimies uz šo jautājumu no pavisam cita gala SmileSmile
kam pieder dzīvokļi Purčikā, Centrā, Ziepniekklanā ???
kas algo sētniku ???
kas atbild par pagalmu stāvokli ???
Iedzīvotāji !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nafig viņi ar lāpstām neiet ielās ???????

dzīvojos dažreiz iļģuciemā, dažreiz ziepjukalnā, atšķirība ir baisa iļģuciemam pa labu.
iļģuciemā paši atrakām stāvvietas (man tīri labi patīk MAZLIET parakt sniegu) un pēc pāris dienām kaimiņu apsaimniekotājs izšķūrēja visu pa nopietnam. sētniekam tāpat ir dafigā un vēl vairāk ko darīt, neuzskatu, ka viņai būtu jātīra arī autostāvvietas kā arī nevēlos maksāt kādam par to tīrīšanu - kas grib, lai tīra, kas negrib, lai parkojas 100 m tālāk.

ziepjukalnā savukārt ir tā, kā Oga rakstīja, es ar aizpērnajām riepām (nezināju ka būs Ziema, nožīdojos) nemaz no tām risēm netieku ārā, bet var taču noparkoties 100-200 m tālāk un paiet mazu gabalu ar kājām.

centrā ir savādāk - nav opcijas "noparkoties 100m tālāk", bet buržuji jau var algot strādīgākus sētniekus Very Happy

http://mama2point0.files.wordpress.com/2009/12/naked-snow-angel.jpg

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kur jūs visi ņemiet lāpstas? man bagažniekā nav un uz balkona ar nestāv.....vispār ja bieži braukātu uz kādu āni, laikam bagažniekā maza lāpstiņa būtu tīri lietderīga...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
Kur jūs visi ņemiet lāpstas? man bagažniekā nav un uz balkona ar nestāv.....vispār ja bieži braukātu uz kādu āni, laikam bagažniekā maza lāpstiņa būtu tīri lietderīga...

sētnieks parasti nav noskumis, ja kads palūdz sniega lāpstu pagalma tīrīšanai  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:

Njāa... tev gan problēmas  Laughing
man garāžā ir veca un pabriesmīga liekšķere, bet tādam noplakušam sniegam ir ok. super
Plato lāpstu var aizņemties no sētnieka  Wink

Bagāžniekā man gan lāpstas nav  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu mums pagalms neliels, mašīnu ne pārāk daudz. Sniega aŗī sakrī ne pārāk daudz.
Ir labi ja sētnieks iztīra kur iet un nodauza no jumta lāstekas.
A pārējo paši izbraukājam vai iztīram (vai neļaujam sasnigt piesedzot ar mašīnām)
Smoieklīgākais tas, ka izbraukt varu gan es, gan kekss ar 924 porku. Kāda dāma braukā ar mazda CZ3, kāda ar Mazda 3 un nestreso.
Tikai MB Gbobix un porkas Kājene visgrūāk tiek galā ar pagalmu... shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Labs txt A. Jansonam:
Citāts:
Šlesera rīkojums – izvest sniegu no Rīgas trīs dienās – pārbaudīts kaut pamatskolas aritmētikas līmenī, ir blefs. Rīgas ielu platība ir aptuveni 25 kvadrātkilometri jeb 25 miljoni kvadrātmetru. Ja katru no tiem klāj pusmetru biezs sniegs, tie ir 12,5 miljoni kubikmetru, kurus pēc bargā šefa uzbrēciena mobilizētie maksimāli iespējamie galvaspilsētas tehniskie resursi (65 000 kubikmetru pirmajā diennaktī) spētu pieveikt (strādājot bez brīvdienām) līdz jūlija beigām...

Februārī nenotīrīs. Ja bagāti snigs, nekad pilnībā nenotīrīs. Tādēļ nomierinies, pieņem force major un gatavojies braucienam esošajos apstākļos. Vai – padomā par vēl vienu aritmētisku risinājumu. Cik mums to rīdzinieku? Miljons? Ja kaut vai katrs desmitais paņemtu rokā lāpstu uz vienu stundiņu un pārvietotu kādus pāris baltus "kubus", vai neiznāktu trīsreiz lielāks veikums nekā Šleseram? Bolderājā, kur dzīvoju, ieliņas šoziem ir teicamā kārtībā tikai tur, kur iedzīvotāji neurkšķ par riebīgo dabu un nīkulīgo varu, pie televizoriem zvilnēdami...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Labs txt A. Jansonam:
Citāts:
Šlesera rīkojums – izvest sniegu no Rīgas trīs dienās – pārbaudīts kaut pamatskolas aritmētikas līmenī, ir blefs. Rīgas ielu platība ir aptuveni 25 kvadrātkilometri jeb 25 miljoni kvadrātmetru. Ja katru no tiem klāj pusmetru biezs sniegs, tie ir 12,5 miljoni kubikmetru, kurus pēc bargā šefa uzbrēciena mobilizētie maksimāli iespējamie galvaspilsētas tehniskie resursi (65 000 kubikmetru pirmajā diennaktī) spētu pieveikt (strādājot bez brīvdienām) līdz jūlija beigām...

Februārī nenotīrīs. Ja bagāti snigs, nekad pilnībā nenotīrīs. Tādēļ nomierinies, pieņem force major un gatavojies braucienam esošajos apstākļos. Vai – padomā par vēl vienu aritmētisku risinājumu. Cik mums to rīdzinieku? Miljons? Ja kaut vai katrs desmitais paņemtu rokā lāpstu uz vienu stundiņu un pārvietotu kādus pāris baltus "kubus", vai neiznāktu trīsreiz lielāks veikums nekā Šleseram? Bolderājā, kur dzīvoju, ieliņas šoziem ir teicamā kārtībā tikai tur, kur iedzīvotāji neurkšķ par riebīgo dabu un nīkulīgo varu, pie televizoriem zvilnēdami...

Es piekrītu ka Šlesers matemātiku necērt. Piekrītu ka šo uzdevumu ar laika nezināmo var izrēķināt arī 5 klasnieks. Laughing
Bet nu par to iešanu ielās ar lāpstām ... es atspēries stumju sniegu pa savu pagalmu un regulāri iznīcinu kādu lāpstu (nu mna nav tās  yo  lāpstas). Bet es maxāju! maxāju un maxāju. Esmu ar mieru iet ieās, un lai viss Mio nāk līdzi, tikai lāpstas gan lai Šlesers ar to krieveli mums piešķir!  ihaaaaa

Alfai uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām .... līdz nākamajai apskatei ... uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām ... līdz nķamajai apskatei ... uzliec jaunus .... nu jūs sapratāt Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Stabu ielā, lai arī centrs, neviens neko tīrīt laikam netaisās. Vienu pusi patīrija, un protams uzlika zīmi stāvēt aizliegts c A otrā ielas pusē varu ieparkoties tikai palēcienu, un no rīta gaidīt labdarus kas izstums emo

Depo lāpsta pa 5ls arī vairāk nepalīdz, jo visi pampaki ir piesaluši, tur vajag nopietnāku aparatūru

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
murphy rakstīja:
Stabu ielā, lai arī centrs, neviens neko tīrīt laikam netaisās. Vienu pusi patīrija, un protams uzlika zīmi stāvēt aizliegts c A otrā ielas pusē varu ieparkoties tikai palēcienu, un no rīta gaidīt labdarus kas izstums emo

Depo lāpsta pa 5ls arī vairāk nepalīdz, jo visi pampaki ir piesaluši, tur vajag nopietnāku aparatūru

Atnāc pie manis pie manis pēc kārtīgas lāpstas  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jums kupenas lielas? lūuudzu  naac

btw. beigās neslikts fons  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Ja tajos rajonos dzīvotu cilvēki kā cilvēki, nevis gnīdas, sen būtu paši sev stāvvietas atrakuši.
Cik laika vajag, jau iztīrītu vietu vienam auto ? 5 minūtes, 10 ? iegūsti tik sārtus vaigus un gandarījumu par paveikto.
bet tā sākās - es iztīrīšu, bet slinkais kaimiņš ielīdīs "manā" vietā...  skorbulis  un tā jau arī būs  45

Mums te centrā lai arī pagalms neliels un aiztasams, bet tāpat visādi utes mudž. es daudz nedomājot paņēmu liekšķeri un iztīrīju sev ceļu līdz garāžai (sētnieks taisa tik tādu taciņu) Kaimiņiem it kā poh, mīcīsies pa sniegu, bet tikko celiņš iztīrīts, tā visi gudri paliek  shifty Bet nu beigās noskatījos, kā kaimiņi arī iznākuši ārā kopā ar bērniem, tīra hodiņus, būvē baigos vaļņus  smilshkaste

es vienu vakar izdarīju kā te Niksons raksta,iztīriju sev smuku vietiņu.nu un?mļe nākošajā vakarā viens no nnn kaimiņiem ar vecu bemeve bij ieparkojies tieši tajā vietiņā kuru es iepriekš vakarā biju kapitāli iztīrijis.tā nu es nospļāvos,kaimiņu nolamāju matam un parkojos kupenā. Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
Ja tajos rajonos dzīvotu cilvēki kā cilvēki, nevis gnīdas, sen būtu paši sev stāvvietas atrakuši.
Cik laika vajag, jau iztīrītu vietu vienam auto ? 5 minūtes, 10 ? iegūsti tik sārtus vaigus un gandarījumu par paveikto.
bet tā sākās - es iztīrīšu, bet slinkais kaimiņš ielīdīs "manā" vietā...  skorbulis  un tā jau arī būs  45

Mums te centrā lai arī pagalms neliels un aiztasams, bet tāpat visādi utes mudž. es daudz nedomājot paņēmu liekšķeri un iztīrīju sev ceļu līdz garāžai (sētnieks taisa tik tādu taciņu) Kaimiņiem it kā poh, mīcīsies pa sniegu, bet tikko celiņš iztīrīts, tā visi gudri paliek  shifty Bet nu beigās noskatījos, kā kaimiņi arī iznākuši ārā kopā ar bērniem, tīra hodiņus, būvē baigos vaļņus  smilshkaste

es vienu vakar izdarīju kā te Niksons raksta,iztīriju sev smuku vietiņu.nu un?mļe nākošajā vakarā viens no nnn kaimiņiem ar vecu bemeve bij ieparkojies tieši tajā vietiņā kuru es iepriekš vakarā biju kapitāli iztīrijis.tā nu es nospļāvos,kaimiņu nolamāju matam un parkojos kupenā. Mad

kaimiņš dzirdēja?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
NIKSONS rakstīja:

Njam .... pie daudzstaavenes .... katru vakaru pa parkingam un skat, uz apriili jau viss buutu tiirs Very Happy

p.s. Somiem staavvietas pie maajaam tiira ar trakjiiti, bet ar ne katru dienu ... Vinji visi vakaros, briivdienaas shkjuuree sniegu ... ap savu auto un ari blakus ja i veelme...

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 105 lapa no 344 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 342, 343, 344  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration