Atbildēt pie šī temata 11 lapa no 51 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 49, 50, 51  Nākošais
Velobrāļi. Pavisam mazie.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Muahahahaaa. Nē, tam nav nekāda sakara ar pārspīlētu health&safety noteikumu uztveri. Vienkārši gribēju teikt, ka neredzu jēgu izpildīt visas augstākminētās manipulācijas, lai pavilosipēdotu Sigudā, ja to pašu es varu izdarīt tepat, vienkārši uzkāpjot uz ričūga, neko neskrūvējot un nejaucot un bez speciālas auto sagatavošanas... hmm
Patiesībā varbūt man ir slimīgāka uztvere, jo velo ir mans ikdienas transports, nevis izprieca 2x gadā. Tādēļ varbūt nespēju novērtēt tādu pasākumu hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Muahahahaaa. Nē, tam nav nekāda sakara ar pārspīlētu health&safety noteikumu uztveri. Vienkārši gribēju teikt, ka neredzu jēgu izpildīt visas augstākminētās manipulācijas, lai pavilosipēdotu Sigudā, ja to pašu es varu izdarīt tepat, vienkārši uzkāpjot uz ričūga, neko neskrūvējot un nejaucot un bez speciālas auto sagatavošanas... hmm
Patiesībā varbūt man ir slimīgāka uztvere, jo velo ir mans ikdienas transports, nevis izprieca 2x gadā. Tādēļ varbūt nespēju novērtēt tādu pasākumu hmm

starpcitu... runajot par velo un tepat... tiri laba trasite (ar paugurinjiem, koka saknem utt) ir tepat mezaparka. kaut kad pirms kada gada vai 2 braucu... bija labi... 2 apljus nobrauc (paris km katrs) un visss.. baterija ir nosedusies.  piip

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ā pareizi. Tas man bija pavisam aizmirsies super

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
Oga rakstīja:

starpcitu... runajot par velo un tepat... tiri laba trasite (ar paugurinjiem, koka saknem utt) ir tepat mezaparka. kaut kad pirms kada gada vai 2 braucu... bija labi... 2 apljus nobrauc (paris km katrs) un visss.. baterija ir nosedusies.  piip

vakar biju ievertet. cilveku miljons, bet vini visi brauc, iet, skrien, rapo tikai pa asfaltetajiem celiniem, tikko iebrauc meza, viss tukss un kluss. ipasi iezimetu taku neatradam, bet izbraukaties var labi, kalnini ir, saknes ir, tramplini ir, viss kruta super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aha, mežaparkā viss ir labi, kautkāda trase gan man ir pirmā dzirdēšana. cik ir tur būts - darbojas princips - izdomā trasi pats  super

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sestdien Sportlat miniens Sējā.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
xls99 rakstīja:
Oga rakstīja:

vakar biju ievertet. cilveku miljons, bet vini visi brauc, iet, skrien, rapo tikai pa asfaltetajiem celiniem, tikko iebrauc meza, viss tukss un kluss. ipasi iezimetu taku neatradam, bet izbraukaties var labi, kalnini ir, saknes ir, tramplini ir, viss kruta super

Es vēl šogad tik tālu aizminies neesmu Embarassed Bet sezona atklāta jau pāris nedēļas yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šon atklāju fellersezonu
Ar aizlienētu frīkbaiku nominos uz mājām un atpakaļ, pakaļ tur piemirstam mabiļņikam.

Braukt ar rēcīgu paštaisītu frīkbaiku biezām riepām, erenpreisu laiku priekšējiem amīšiem visumā ir yo
vienbīgais mazliewt tuvu zemei pedāļi - pagriezienos jāuzmanās
un olskūl bremzes - raujot pedāļus pretējā virzienā... (mazliet jocīgi pienākt pie krusta un novicinmāties ar pirkstiem gar neesošu bremžu sviriņām)

a tā visi lūrēja kā uz   horse

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es atklaaju vakar ... shodien saap dibens.
 Bet neskatoties uz juutamo pavasara nogurumu un ieruuseejumu peec garaas ziemas (lai gan ziemas priekiem ar nododos), tramvajam speeju iekabinaat ieveerojami. Bet var jau buut, ka arii tramvaji peec garaas ziemas ieruuseejushi  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
īvele rakstīja:
Es atklaaju vakar ... shodien saap dibens.
 Bet neskatoties uz juutamo pavasara nogurumu un ieruuseejumu peec garaas ziemas (lai gan ziemas priekiem ar nododos), tramvajam speeju iekabinaat ieveerojami. Bet var jau buut, ka arii tramvaji peec garaas ziemas ieruuseejushi  Wink

Nekas - rī prezentierēs publikai jauno džimbu. Tas varot atvilkt 120 km/h, tikai tam nočipota šī iespēja līdz 75 km/h...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
njam. velo.
Taa kaa dereetu nopirkt kautko aizstieptaa vietaa .... jaa, sheit ari zog.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
njam. velo.

ja redzi čigānu uz lisapēda - nebrauc virsū, moš jams brauc ar tavējo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
njam. velo.

~13 gadus atpakaļ jau somi stāstījā, ka esot noķēruši kaut kādus krieviski runājošus čaļus ložņājot gar laivām. Izrādījās... zog laivu benzīnu Ffff..fristailo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arī bija atklāta velo sezona... beidzas alus un tad jāmočī pakaļ... kājas samērā ātri kļuva smagas, bet pie tā pierod. pakaļa sāk sāpēt nākamajā dienā, bet vislabākais bija pēc tā izbrauciena stiept ļasiku uz 5-to stāvu... 45 labi, ka vēl kaut kāds pavieglāks rāmis aiwa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
šausmas. vēl takš baisi auksts. Uz stabiliem +14C sāks kko domāt par velo.

Atbildēt pie šī temata 11 lapa no 51 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 49, 50, 51  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration