Autors |
Ziņojums |
Oga
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Muahahahaaa. Nē, tam nav nekāda sakara ar pārspīlētu health&safety noteikumu uztveri. Vienkārši gribēju teikt, ka neredzu jēgu izpildīt visas augstākminētās manipulācijas, lai pavilosipēdotu Sigudā, ja to pašu es varu izdarīt tepat, vienkārši uzkāpjot uz ričūga, neko neskrūvējot un nejaucot un bez speciālas auto sagatavošanas...
Patiesībā varbūt man ir slimīgāka uztvere, jo velo ir mans ikdienas transports, nevis izprieca 2x gadā. Tādēļ varbūt nespēju novērtēt tādu pasākumu
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Fri Sep 18, 2009 11:57 am |
|
|
xls99
Member of
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
|
Fri Sep 18, 2009 12:01 pm |
|
|
Oga
Member of
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ā pareizi. Tas man bija pavisam aizmirsies
Alfa Romeo 156 GTA
|
Fri Sep 18, 2009 12:23 pm |
|
|
elbee
Member of
Komentāri: 21647
|
xls99 rakstīja:Oga rakstīja:Muahahahaaa. Nē, tam nav nekāda sakara ar pārspīlētu health&safety noteikumu uztveri. Vienkārši gribēju teikt, ka neredzu jēgu izpildīt visas augstākminētās manipulācijas, lai pavilosipēdotu Sigudā, ja to pašu es varu izdarīt tepat, vienkārši uzkāpjot uz ričūga, neko neskrūvējot un nejaucot un bez speciālas auto sagatavošanas...
Patiesībā varbūt man ir slimīgāka uztvere, jo velo ir mans ikdienas transports, nevis izprieca 2x gadā. Tādēļ varbūt nespēju novērtēt tādu pasākumu
starpcitu... runajot par velo un tepat... tiri laba trasite (ar paugurinjiem, koka saknem utt) ir tepat mezaparka. kaut kad pirms kada gada vai 2 braucu... bija labi... 2 apljus nobrauc (paris km katrs) un visss.. baterija ir nosedusies.
vakar biju ievertet. cilveku miljons, bet vini visi brauc, iet, skrien, rapo tikai pa asfaltetajiem celiniem, tikko iebrauc meza, viss tukss un kluss. ipasi iezimetu taku neatradam, bet izbraukaties var labi, kalnini ir, saknes ir, tramplini ir, viss kruta
|
Mon Sep 21, 2009 9:25 am |
|
|
MartinsT
Member of
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
aha, mežaparkā viss ir labi, kautkāda trase gan man ir pirmā dzirdēšana. cik ir tur būts - darbojas princips - izdomā trasi pats
|
Mon Sep 21, 2009 9:32 am |
|
|
Kaspi4
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 131
2000 Alfa-Romeo 156
|
Sestdien Sportlat miniens Sējā.
|
Tue Apr 06, 2010 1:14 pm |
|
|
Oga
Member of
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:xls99 rakstīja:Oga rakstīja:Muahahahaaa. Nē, tam nav nekāda sakara ar pārspīlētu health&safety noteikumu uztveri. Vienkārši gribēju teikt, ka neredzu jēgu izpildīt visas augstākminētās manipulācijas, lai pavilosipēdotu Sigudā, ja to pašu es varu izdarīt tepat, vienkārši uzkāpjot uz ričūga, neko neskrūvējot un nejaucot un bez speciālas auto sagatavošanas...
starpcitu... runajot par velo un tepat... tiri laba trasite (ar paugurinjiem, koka saknem utt) ir tepat mezaparka. kaut kad pirms kada gada vai 2 braucu... bija labi... 2 apljus nobrauc (paris km katrs) un visss.. baterija ir nosedusies.
vakar biju ievertet. cilveku miljons, bet vini visi brauc, iet, skrien, rapo tikai pa asfaltetajiem celiniem, tikko iebrauc meza, viss tukss un kluss. ipasi iezimetu taku neatradam, bet izbraukaties var labi, kalnini ir, saknes ir, tramplini ir, viss kruta
Es vēl šogad tik tālu aizminies neesmu Bet sezona atklāta jau pāris nedēļas
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Apr 06, 2010 1:27 pm |
|
|
palaidniex
Member of
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Šon atklāju fellersezonu
Ar aizlienētu frīkbaiku nominos uz mājām un atpakaļ, pakaļ tur piemirstam mabiļņikam.
Braukt ar rēcīgu paštaisītu frīkbaiku biezām riepām, erenpreisu laiku priekšējiem amīšiem visumā ir
vienbīgais mazliewt tuvu zemei pedāļi - pagriezienos jāuzmanās
un olskūl bremzes - raujot pedāļus pretējā virzienā... (mazliet jocīgi pienākt pie krusta un novicinmāties ar pirkstiem gar neesošu bremžu sviriņām)
a tā visi lūrēja kā uz
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Apr 14, 2010 12:17 pm |
|
|
īvele
Member of
Pievienojies: 01 Apr 2007
Komentāri: 512
2001 Alfa-Romeo 147
|
Es atklaaju vakar ... shodien saap dibens.
Bet neskatoties uz juutamo pavasara nogurumu un ieruuseejumu peec garaas ziemas (lai gan ziemas priekiem ar nododos), tramvajam speeju iekabinaat ieveerojami. Bet var jau buut, ka arii tramvaji peec garaas ziemas ieruuseejushi
|
Wed Apr 14, 2010 12:32 pm |
|
|
palaidniex
Member of
1996 Alfa-Romeo Spider
|
īvele rakstīja:Es atklaaju vakar ... shodien saap dibens.
Bet neskatoties uz juutamo pavasara nogurumu un ieruuseejumu peec garaas ziemas (lai gan ziemas priekiem ar nododos), tramvajam speeju iekabinaat ieveerojami. Bet var jau buut, ka arii tramvaji peec garaas ziemas ieruuseejushi
Nekas - rī prezentierēs publikai jauno džimbu. Tas varot atvilkt 120 km/h, tikai tam nočipota šī iespēja līdz 75 km/h...
|
Wed Apr 14, 2010 12:37 pm |
|
|
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
njam. velo.
Taa kaa dereetu nopirkt kautko aizstieptaa vietaa .... jaa, sheit ari zog.
|
Wed Apr 14, 2010 12:40 pm |
|
|
palaidniex
Member of
1996 Alfa-Romeo Spider
|
finns rakstīja:njam. velo.
ja redzi čigānu uz lisapēda - nebrauc virsū, moš jams brauc ar tavējo
|
Wed Apr 14, 2010 12:44 pm |
|
|
Oga
Member of
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
finns rakstīja:njam. velo.
~13 gadus atpakaļ jau somi stāstījā, ka esot noķēruši kaut kādus krieviski runājošus čaļus ložņājot gar laivām. Izrādījās... zog laivu benzīnu
Alfa Romeo 156 GTA
|
Wed Apr 14, 2010 12:51 pm |
|
|
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
arī bija atklāta velo sezona... beidzas alus un tad jāmočī pakaļ... kājas samērā ātri kļuva smagas, bet pie tā pierod. pakaļa sāk sāpēt nākamajā dienā, bet vislabākais bija pēc tā izbrauciena stiept ļasiku uz 5-to stāvu... labi, ka vēl kaut kāds pavieglāks rāmis
|
Wed Apr 14, 2010 1:17 pm |
|
|
Nr.7
Member of
Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
šausmas. vēl takš baisi auksts. Uz stabiliem +14C sāks kko domāt par velo.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Wed Apr 14, 2010 1:26 pm |
|
|
|