diskusijas par temu un ari video tiem, kas neredzeja. diez gan neparprotami redzams, ka Vettels bremzejot drusku parava pa labi, ar to ari pietika. no otras puses Webers ka auns turpinaja pilit pa savu trajektoriju lai tur vai kas...
Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
...patīk mazais fricis, bet nu šajā situācijā viņš reāli nolažoja, es Vēbera vietā ar brauktu pa savu traektoriju, jo laist garām vai mainit savu traektoriju lai kādam citam (pat komandas biedram) ir ērtāk nav pienākums...
Neredzu iemeslu vainot Weberu, viņš ievēroja savu trajektoriju, pat nebaidot. Un galu galā, viņš tomēr aizveda komandai punktus atšķirībā no Vetela.
Vetels pats vainīgs ka bremzējot nedaudz nobīdijās no trajektorijas.
Ja viņiem nebūtu vienādi punkti, būtu čempionāta beigas un Vetelam būtu jākonkurē ar kādas citas komandas pārstāvi par titulu, tad es saprastu, ka Weberam jālaiž Vetels komandas dēļ, bet šajā gadījumā - lai Vetels iet stūrī nokaunās.
...šiten IMHO melnais pa rupjo nolaida, bet tas subjektīvi, jo man viņš vienkārši nepatīk...
mašīnas bij blakus. Batons atstāja mazāk par 1 mašīnas platuma, kas ir nekorekti. Pēc tam hamiltons izejā atriebās vispār neatstājot vietu. Baltādainais ralfins pret nr7 ir rīkojies identiski, tāpēc baltādainais nr7 pret ralfinu ir izrīkojas tieši tāpat.
imo fettela un vebera incidentā viennozīmīgi vainīgs fetels.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
Nr.7 rakstīja:
ralfins rakstīja:
...šiten IMHO melnais pa rupjo nolaida, bet tas subjektīvi, jo man viņš vienkārši nepatīk...
mašīnas bij blakus. Batons atstāja mazāk par 1 mašīnas platuma, kas ir nekorekti. Pēc tam hamiltons izejā atriebās vispār neatstājot vietu. Baltādainais ralfins pret nr7 ir rīkojies identiski, tāpēc baltādainais nr7 pret ralfinu ir izrīkojas tieši tāpat.
imo fettela un vebera incidentā viennozīmīgi vainīgs fetels.
... ja nr7 nebūtu baltādains, tad ralfins pēc tāda nr7 gājien būtu izrīkojies vēl savādāk...
P.S. es tak teicu, ka mans viedoklis ir subjektīvs, jo man viņš vienkārši N E P A T Ī K...
Mark Webber has extended his contract with Red Bull Racing for another year. The Australian will again partner with Sebastian Vettel, who already had a contract in place taking him through the 2012 season. Webber's decision to remain with Red Bull comes amidst much speculation as to who was at fault for last weekends incident at the Turkish Grand Prix. Whatever the case, it appears that Red Bull, along with Mercedes GP, McLaren and Lotus will retain their driver lineups through 2011...
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils 1996 Alfa-Romeo 155
j.k. rakstīja:
Citāts:
Mark Webber has extended his contract with Red Bull Racing for another year. The Australian will again partner with Sebastian Vettel, who already had a contract in place taking him through the 2012 season. Webber's decision to remain with Red Bull comes amidst much speculation as to who was at fault for last weekends incident at the Turkish Grand Prix. Whatever the case, it appears that Red Bull, along with Mercedes GP, McLaren and Lotus will retain their driver lineups through 2011...
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās