| Autors |
Ziņojums |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
palaidniex rakstīja:MartinsT rakstīja:īvele rakstīja:kaads zin ko dariit ar vecu pienu seedeklii, es cereeju, ka smaka pazudiis, bet liekas, ka nepazudiis viss. Man liekas, ka no decembra vinsh tur atrodas, briizhiem paliek labaak, bet tad peekshnji ir taada smaka, ka vemt gribas
kaadas idejas? risinaajumi?
ja tas piens ir riktīgi daudz un dziļi, tad imho izskrūvē beņķi arā un vasarnīcas pagalmā pavingro ar šļūteni, birsti un tepiķtīrītājiu/veļaspulveri/hvz 
nu ja ļoooti daudz ūdens un ļoooti daudz saule - moš ar kas tāds var līdzēt...
Čalim gadu, pat vairāk, nostāvēja auto tapsējuma paklājs karājoties dārzā uz striķa - saule, sniegs, lietus, vējš... Da viss kas mums te Latvijā ir... Smird joprojām.
Arī es izsaku līdzjūtību!
Alus - apm. 3 dienas un ārā, bet piens - nu, sorry, jāmaina beņķis.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
| Wed Apr 07, 2010 11:35 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Sievai ir mānija visādu drazu vilkt salonā. Reiz laukos šamai māte (viņas  ) deva plastmasas kanniņu ar pienu, es jau  Nognusiju, salamājāmies.
Un, protams, pa ceļam atskrūvējās korķis un izlija ...
Nu mums bija skandāls mājā - gadu vecu mašīnu šitā piedirst
Labi, ka piena nebija daudz, bija ziema, ļoti ātri savācu un tiku nākošajā rītā ķīmiskajā tīrītavā
Beidzās laimīgi, bez sekām
IMO sieva tā arī nesaprata ar ko rotaļājas
|
| Thu Apr 08, 2010 9:38 am |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
Atrašanās vieta: Rīga
2004 Alfa-Romeo GT
|
īvele rakstīja:kaads zin ko dariit ar vecu pienu seedeklii, es cereeju, ka smaka pazudiis, bet liekas, ka nepazudiis viss. Man liekas, ka no decembra vinsh tur atrodas, briizhiem paliek labaak, bet tad peekshnji ir taada smaka, ka vemt gribas
kaadas idejas? risinaajumi?
Pamēģini piezvanīt un parādīt auto šitam meistaram, varbūt var tomēr palīdzēt bez salona maiņas 28481448 Ainārs
Es ar viņu jau parunāju tā ka viņš jau zinās par ko irdziņš
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
| Thu Apr 08, 2010 9:56 am |
|
 |
īvele
Member of

Pievienojies: 01 Apr 2007
Komentāri: 512
2001 Alfa-Romeo 147
|
es te baigi izrunaajos un vakar iekaapaam ar puikaam mashiinaa un nespeejaam saprast - smaka izzudusi vai arii mees pieradushi!
|
| Thu Apr 08, 2010 10:38 am |
|
 |
Fans
Pievienojies: 18 Dec 2009
Komentāri: 159
|
īvele rakstīja:es te baigi izrunaajos un vakar iekaapaam ar puikaam mashiinaa un nespeejaam saprast - smaka izzudusi vai arii mees pieradushi! 
Uzjauc kokteili no ūdens un sodas, un sasūcini sēdeklī. Pienskābām baktērijām vajadzētu pazust. Jo skābi neitralizē ar sodu un sārmus ar kaļķi  Ideāla neitralizācija ir 1:1 ... 1L piena uz 1L sodas  un aizmirsti par ķīmijām viņām visām ir skāba vide. Efekts būs tik stiprāks un mainīsies tik smaka.
|
| Thu Apr 08, 2010 11:07 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
auto ar tīru salonu un nomazgāts ripo krietni labāk kā pirms tam, katrā ziņā krietni patīkamāka sajūta!
|
| Sun Apr 11, 2010 8:52 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
šodien gaidot rindā uz auto mazgāšanu novēroju dīvainu skatu
E klases mersis, čaļi nomazgā dzinēju un tad sākas jautrība
ar spiedienu piedzen izpūtēju, piešķiļ auto, gāzē, izdzen melnu zupu no izpūtēja, atkal pielej pilnu , atkal piešķiļ un gāzē
viņi tā ņēmās minūtes 15
Kāda jēga ???????
kas labs notiek dīzelim no šitāda pasākuma ????
_________________ es atgriezos 3 x
|
| Mon Jun 28, 2010 1:36 pm |
|
 |
Integra
Pievienojies: 10 Aug 2009
Komentāri: 236
Atrašanās vieta: Tur kur asfalts
|
arba rakstīja:šodien gaidot rindā uz auto mazgāšanu novēroju dīvainu skatu
E klases mersis, čaļi nomazgā dzinēju un tad sākas jautrība
ar spiedienu piedzen izpūtēju, piešķiļ auto, gāzē, izdzen melnu zupu no izpūtēja, atkal pielej pilnu , atkal piešķiļ un gāzē
viņi tā ņēmās minūtes 15
Kāda jēga ???????
kas labs notiek dīzelim no šitāda pasākuma ????
vareetu buut kautkaads sakars ar nemaakuliigu kveepa filtra tiiriishanu, or gatavojaas TA un rauj CO2 nost
|
| Mon Jun 28, 2010 1:44 pm |
|
 |
arba
Member of

|
galvā neiet kopā - ar izpūtēja izmazgāšanu samazina CO !!!!!!!!
_________________ es atgriezos 3 x
|
| Mon Jun 28, 2010 1:56 pm |
|
 |
Kaspars D
Pievienojies: 26 Nov 2009
Komentāri: 664
Atrašanās vieta: Riga
|
Dīzelim izpūtēja mazgāšana konkrēti uzlabo rādītājus apskatē. Īpaši ņemot vērā, ka apskatē motors tiek griezts līdz max apgriezieniem, ko lielākā daļa motoru arī sasniedz tikai reizi gadā uz apskati. Un tad arī viss, kas izplūdes sistēmā nosēdies tiek sapūsts mēraparātā. Benzīnniekam gan tā mazgāšana laikam neko nepalīdz.
|
| Mon Jun 28, 2010 2:03 pm |
|
 |
arba
Member of

|
|
| Mon Jun 28, 2010 2:11 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Kvēpu filtru var izmazgāt. Esmu redzējis e60 535d rezultātus "pirms" un "pēc" Ir
Protams, kad tās mašīnas taisija, dizainēja, rūpnīcās neviens par to nedomāja
Bet homo sovjetikus prot visu
|
| Mon Jun 28, 2010 2:17 pm |
|
 |
Integra
Pievienojies: 10 Aug 2009
Komentāri: 236
Atrašanās vieta: Tur kur asfalts
|
un peectam peec shitaadas mazgaashanas 80% ljauzhu domaa ka diizelis luuzt, ir suuc un ja sapliist tad remonts matriksaa...
|
| Mon Jun 28, 2010 2:39 pm |
|
 |
Kaspars D
Pievienojies: 26 Nov 2009
Komentāri: 664
Atrašanās vieta: Riga
|
Nu izplūdes sistēmas mazgāšana jau tā kā dzinējam nekaitē. Kvēpu filtru jau gan droši vien vajedzētu mainīt vai amputēt. Bet ja dīzelis sapliist tad remonts matriksaa... tik un tā.
|
| Mon Jun 28, 2010 3:17 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Kaspars D rakstīja:Nu izplūdes sistēmas mazgāšana jau tā kā dzinējam nekaitē. Kvēpu filtru jau gan droši vien vajedzētu mainīt vai amputēt. Bet ja dīzelis sapliist tad remonts matriksaa... tik un tā.
nu nez - ja "Siksnaplīst" dēmons paviesojas tvinsparkā, diez vai tas ir būtiski lētāk par "Turbīnapiedieviem" gars paviesojies Rūdolfmašīnā...
_________________ in Busso we trust...
|
| Mon Jun 28, 2010 3:43 pm |
|
 |
|
|