Atbildēt pie šī temata 38 lapa no 96 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 94, 95, 96  Nākošais
F1
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Baigā izrāde šoreiz  Mad

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Baigā izrāde šoreiz  Mad

Ja domā Ferrari "team orders", tad viss pareizi. Alonso kopvērtējumā, atšķirībā no Massa, ir vēl kādas cerības. Un katrs punkts svarīgs. No komandas viedokļa - mums tāpat ir 1 un 2. Bet izdevīgāk, ja 1. ir tas, kurš šobrīd ir 2. Nu tad samainam viņus vietām. Es teiktu, ka viss ok. Nenoskatījos gan vakarā līdz galam, jo atplīsu ap pirmajiem pitstopiem shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Džuzepes no Ferrari vispār ir labie-atklātā tekstā Masam divreiz (atceries-DIVREIZ!) skaidroja, ka spāņu primadonna ir ātrāks, Masa (kurš tiešām bija lēnāks cieto riepu dēļ) apvainojās un taisnē demonstratīvi nometa ātrumu un palaida mataino princesi garām. Bet vislabākais, ka Dominikalli pēc finiša pa radio Masasm paziņoja (ar savu superīgo akcentu), ka esot "Great race, Felippe, you're back in business!" Kādā buzinesā??? Tagad laikam jāsaprot tā, ka 100.000 eiro sods šitiem "biznesmeņiem" uz galviņām jādala, arī Masam.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Skaidrs, ka F1 nav sports kurā vienmēr uzvar tas kurš ir ātrāks. Skaidrs arī ka kopvērtējums ir svarīgāks par vienu uzvaru, kurā Massa varēja skaisti uzvarēt tieši gadu pēc avārijas, kurā gandrīz gāja bojā. Prese un fani būtu starā, bet tas tā. Vissliktākais bija tieši veids kādā tas tika izdarīts... Ferrari vajag nolīgt kādu no itāļu futbolistiem, tie pamācīs, kā pietēlot aiwa
Viens čalis labi nokomentēja sarkano gājienu "Ferrari is not going to win any oscars for this one... "

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Massa izdarija visu lai nebutu nekadu saubu par to manevru. cik saprotu, tiesas paveles no boksiem nebija tikai majieni, bet sodu vini pelnijusi vel jo lielaku, par netiesu paveli aiwa no otras puses Alonso bija atraks, paris reizes meginaja tikt garam, Massa nepalaida, ko vinam darit, ielist ieksmala un radit situaciju, kur Massa vai nu palaidis vai nu nogriezis trasi un abi izstasties? tad gan visi priecatos...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Massa izdarija visu lai nebutu nekadu saubu par to manevru. cik saprotu, tiesas paveles no boksiem nebija tikai majieni, bet sodu vini pelnijusi vel jo lielaku, par netiesu paveli aiwa no otras puses Alonso bija atraks, paris reizes meginaja tikt garam, Massa nepalaida, ko vinam darit, ielist ieksmala un radit situaciju, kur Massa vai nu palaidis vai nu nogriezis trasi un abi izstasties? tad gan visi priecatos...

...Vettels parādīja kas jādara ja esi ātrāks par komandas biedru un netiec garām - jāliek bortā... aiwa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Un McLaren parādijā, kā pareizi jānospēlē team-orders, lai neviens neuztraucas "We need to save fuel Jenson"...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
patiesībā normāls pasākums
lēnākais komandas biedrs palaiž ātrāko
vajadzētu uztraukties, ja būtu otrādi (kā arī ir bijis ) , ja ātrākais palaiž lēnāko SmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
patiesībā normāls pasākums
lēnākais komandas biedrs palaiž ātrāko
vajadzētu uztraukties, ja būtu otrādi (kā arī ir bijis ) , ja ātrākais palaiž lēnāko SmileSmile

...es ar uzskatu, ka par to, ka lēnākais komandas biedrs palaiž garām ātrāko nav slikta lieta, bet visvairāk pret to iebilst visi totalizatoru kantori (lai gan to nekur īpaši neafišē) - iedomājies cik cilvēku tūkstoši padirsa savu likto likmi uz Felipi, tikai dēļ tā ka viņam bij jāpalaiž garām Fernando, un tad sākās tiesu darbi, jo kāds uzskata, ka likmju kantoris ir tieši ar to saistīts, savukārt likmju kantoris dirš virsū uz FIA u.t.t...stulbums, bet sava taisnība tur ir... Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man liekas, ka tiem zēniem nedaudz sakāpj galvās
saņem par braukšanu $$$$$  un sāk domāt, ka viņi ir dievi, patiesībā dievs ir tas, kas viņiem maksā SmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
man liekas, ka tiem zēniem nedaudz sakāpj galvās
saņem par braukšanu $$$$$  un sāk domāt, ka viņi ir dievi, patiesībā dievs ir tas, kas viņiem maksā SmileSmile

Precīzi. Ja jau rok tālāk, tad beigās tas viņu dievs esam mēs, kas skatās to F1. Ķēdīte = braucējs -> komanda -> sponsors -> reklāma -> reklāmas auditorija

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Precīzi. Ja jau rok tālāk, tad beigās tas viņu dievs esam mēs, kas skatās to F1. Ķēdīte = braucējs -> komanda -> sponsors -> reklāma -> reklāmas auditorija

...šeit Latvijā man šķiet, ka mēs drīzāk tiem tumsas spēkiem tuvojamies - neviens negrib maksāt par VIASATsport - 90% meklē kā to draņķi var noskatīties netā pēc iespējams atpazīstamakā valodā (leišu, poļu aiwa), viņu galveno reklāmas produktu, (kas ir pati auto marka) arī nepērkam - karoče no mums viņi neh^&4 nenosmeļ... Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
Oga rakstīja:

...šeit Latvijā man šķiet, ka mēs drīzāk tiem tumsas spēkiem tuvojamies - neviens negrib maksāt par VIASATsport - 90% meklē kā to draņķi var noskatīties netā pēc iespējams atpazīstamakā valodā (leišu, poļu aiwa), viņu galveno reklāmas produktu, (kas ir pati auto marka) arī nepērkam - karoče no mums viņi neh^&4 nenosmeļ... Razz

Loģiski. Tādēļ AIZVERIET MUTES!!! shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man pa RTL raada visu farshu - saakot ar briivajiem braucieniem liidz pat machiem. tikai viens BET - vaaciski Smile savukaart es nicht sprachen Deutsh shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vienkārši super gonka.
Petrovs, Hulkenbergs, Kobajaši un Barikelo varoņi.
MSC pret BAR beigās bija tāds saldais ēdiens super

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 38 lapa no 96 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 94, 95, 96  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration