| Autors | Ziņojums | 

| altez Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006 
			Komentāri: 2772

| 
			elbee rakstīja:NIKSONS rakstīja:Oga rakstīja:Fakinā melnā šļura. Bļin. es laikam NEKAD nepieradīšu pie šīs netīrās šļuras. Vai TIEŠĀM tas ir lētāk (ierēķinot zaudējumus kokiem, zālājiem, aku vākiem, vadiem, utt.) kā vienkāršī nošķūrēt sniegu, iedzenot ledū gropes (sk. Skandināviju)??? Nomazgāju balto. Baltais smuks sniegā. Un te, kā smejies, mazliet uzsnieg un gatavs - riteņu arku stūri un durvju apakšas visas ir ar kaut kādu melnu ķiti nošmulētas! Par apaviem, pēc vieglas pastaigas, es vispār nerunāšu...

Uzrakstiju Ogam emailu 3 dienas atpakaļ - gribu nopirkt ābolnieku, a tas fimfis ne atbild ne kā
   Tik mazgā mašīnu un pastaigājas

CC sjobs@apple.com

| 
	| Fri Dec 03, 2010 2:24 pm |     | 

|  | 

| Norkis 

Pievienojies: 27 Oct 2006 
			Komentāri: 968 
			Atrašanās vieta: Saulkrasti
			2011  Alfa-Romeo  Giulietta
   | 
			Oga rakstīja:Fakinā melnā šļura. Bļin. es laikam NEKAD nepieradīšu pie šīs netīrās šļuras. Vai TIEŠĀM tas ir lētāk (ierēķinot zaudējumus kokiem, zālājiem, aku vākiem, vadiem, utt.) kā vienkāršī nošķūrēt sniegu, iedzenot ledū gropes (sk. Skandināviju)??? Nomazgāju balto. Baltais smuks sniegā. Un te, kā smejies, mazliet uzsnieg un gatavs - riteņu arku stūri un durvju apakšas visas ir ar kaut kādu melnu ķiti nošmulētas! Par apaviem, pēc vieglas pastaigas, es vispār nerunāšu...

Es dienasgaismā ieraudzīju savu tumši zilo un sabijos cik netīra, krāsa nenosakāmi baltpelēkzila. Ikdienā no rīta tumsa, vakarā tumsa un mašīnas krāsu vispār neredz.
			 | 
	| Fri Dec 03, 2010 3:19 pm |       | 

|  | 

| Oga Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006 
			Komentāri: 12375

2004  Alfa-Romeo  156GTA
   | 
			NIKSONS rakstīja:
 Uzrakstiju Ogam emailu 3 dienas atpakaļ - gribu nopirkt ābolnieku, a tas fimfis ne atbild ne kā
   Tik mazgā mašīnu un pastaigājas

Droši vien cītīgi browzē pr0nu, ja jau neesmu saņēmis Tavu mailu    Mēģināsi, lūdzu, vēlreiz?
			 _________________ Alfa Romeo Spider S3

Alfa Romeo 156 GTA

Maserati Quattroporte V Automatica		 | 
	| Fri Dec 03, 2010 7:49 pm |       | 

|  | 

| Oga Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006 
			Komentāri: 12375

2004  Alfa-Romeo  156GTA
   | 
			EDIT: atradu    _________________ Alfa Romeo Spider S3

Alfa Romeo 156 GTA

Maserati Quattroporte V Automatica		 | 
	| Fri Dec 03, 2010 7:53 pm |       | 

|  | 

| Ģirtonkuls 

Pievienojies: 10 Jul 2007 
			Komentāri: 332 
			Atrašanās vieta: Rīga
			1999  Alfa-Romeo  166
   | 
			a es nomazgāju mīnusos mašīnu - pagalmā     ar siltu ūdeni. bet feini sanāca, vēl tagad tīra. protams, arkās utt ir tāds pelēks .... Bet izbraucu uz Jelgavu, un uz Baltezeru un uz Rīgu, bet auto netīrāks nekļuva. Tiesa, braucu pa nakti, kad tas mīnuss tāds labs      Baigi feini tā pabraukāt poa tukšiem sniegainiem ceļiem.
			 _________________ Alfai uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām .... līdz nākamajai apskatei ... uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām ... līdz nķamajai apskatei ... uzliec jaunus .... nu jūs sapratāt    | 
	| Fri Dec 03, 2010 11:47 pm |       | 

|  | 

| MartinsT Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006 
			Komentāri: 12216 

| 
			Ģirtonkuls rakstīja:Baigi feini tā pabraukāt poa tukšiem sniegainiem ceļiem.

+100     | 
	| Sat Dec 04, 2010 11:23 am |       | 

|  | 

| ralfins Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007 
			Komentāri: 6688 

| 
			...nevaru piekonektēties pats pie sava rūtera jo nezinu paroli - viens laptops ir sakonektēts un darbojas, bet kad jāmoči klāt otra iekārta, tad prasa paroli a es pat iedomāties nevaru kas tā pa paroli - moš kāds zin kā to mēslu raskoļīt...    | 
	| Thu Dec 09, 2010 3:50 pm |       | 

|  | 

| Norkis 

Pievienojies: 27 Oct 2006 
			Komentāri: 968 
			Atrašanās vieta: Saulkrasti
			2011  Alfa-Romeo  Giulietta
   | 
			Vai tik korpusā nebija kāda RESET podziņa. Nospied un sāc jaunu skaistu dzīvi ar jaunu paroli, un tā līdz nakamajai reizei.

| 
	| Thu Dec 09, 2010 3:58 pm |       | 

|  | 

| Pagaans Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007 
			Komentāri: 1583 
			Atrašanās vieta: Jelgava

| 
			Norkis rakstīja:Vai tik korpusā nebija kāda RESET podziņa. Nospied un sāc jaunu skaistu dzīvi ar jaunu paroli, un tā līdz nakamajai reizei.

reset poga nav labaakais risinaajums...

pirmkart kas pa ruuteri...

bet nu taa domu gaita ir uzzinaat ip adresi, to ierakstiit internet parluukaa, uzmetiis login logu un tad gan atkariibaa no ruutera tur jaaieraksta attieciigi kaut kas.. standartaa gan login parole vareetu buut - admin... un tur zem opcijaam atrodi password un izlasi kaada nu tur ir
			 _________________ I reject the reality and substitute my own!		 | 
	| Thu Dec 09, 2010 4:03 pm |     | 

|  | 

| arba Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006 
			Komentāri: 5514 
			1975  Alfa-Romeo  GTV 2000 Bertone
   | 
			Tajā datorā kas darbojas pieslēgts nevar atrast ?
man palicis atmiņā ka var

| Thu Dec 09, 2010 4:44 pm |     | 

|  | 

| MartinsT Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006 
			Komentāri: 12216 

| 
			man uz rootera korpusa ir uzrakstīts IP, login un parole. ļoti ērti     | 
	| Thu Dec 09, 2010 4:45 pm |       | 

|  | 

| ega 

Pievienojies: 12 Jul 2006 
			Komentāri: 3570 
			Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
			1996  Alfa-Romeo  155
   | 
			ralfins rakstīja:...nevaru piekonektēties pats pie sava rūtera jo nezinu paroli - viens laptops ir sakonektēts un darbojas, bet kad jāmoči klāt otra iekārta, tad prasa paroli a es pat iedomāties nevaru kas tā pa paroli - moš kāds zin kā to mēslu raskoļīt...

reset, tad caur brouzeri konektējies tam rūterim klāt pēc tā defaulta IP-adreses un nomaini to paroli.

defaultā username/password var būt kāds:

admin

admin

?    | 
	| Thu Dec 09, 2010 4:57 pm |       | 

|  | 

| Trax 

Pievienojies: 17 Aug 2006 
			Komentāri: 7415 
			Atrašanās vieta: LV

| 
			MartinsT rakstīja:man uz rootera korpusa ir uzrakstīts IP, login un parole. ļoti ērti

+1

kopsh ieprieksheejaas reizes, kad kontakteju ar netgear kastumer lain, lai uzzinaatu paroli    
manam tas izdaraams vienakarshi - ieeju razotaaja maajaslapaa, atbildu uz dazjaadiem saviem jautaajumiem un man atsuuta uz e-pastu - jaa, izklausaas debili, bet arii risinaajums. un netu no vada es varu dabuut vienmeer.
			 | 
	| Thu Dec 09, 2010 5:07 pm |       | 

|  | 

| ralfins Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007 
			Komentāri: 6688 

| 
			arba rakstīja:Tajā datorā kas darbojas pieslēgts nevar atrast ?man palicis atmiņā ka var

...uz šito es arī cerēju, ka kāds pateiks...    | 
	| Thu Dec 09, 2010 5:09 pm |       | 

|  | 

| kurbel 

Pievienojies: 17 Apr 2007 
			Komentāri: 1648 
			Atrašanās vieta: Carnikava

| 
			ralfins rakstīja:arba rakstīja:Tajā datorā kas darbojas pieslēgts nevar atrast ?man palicis atmiņā ka var

...uz šito es arī cerēju, ka kāds pateiks...

var mēģjināt: http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html | 
	| Thu Dec 09, 2010 5:11 pm |     | 

|  | 

|  |