Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Dragreiss 2011
Autors Ziņojums
Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Dragreiss 2011 
Sveiki visapkārt,
ar prieku varu ziņot, ka dragreiss Latvijā šogad būs! Gaidāmi vairāki jaunumi, no kuriem nozīmīgākais ir Street klase – tā teikt, atpakaļ pie dragreisa saknēm Latvijā. Plašāk par šo un citiem jaunumiem apkopojumā – BalticRace.lv.

Īsi par Street klasi: tai piešķirts Latvijas kausa statuss un tā sadalīta trīs klasēs (FWD, RWD, AWD). Tajā drīkstēs piedalīties automašīnas ar derīgu TA un OCTA, būs aizliegta salona demontēšana un jebkāda veida sliki (riepām jābūt ar „E” marķējumu). Vēl viens būtisks fakts, kas Street atšķir no Pro ir laika ierobežojums – trasē pavadītais laiks nedrīkstēs būt zemāks par tehniskajos noteikumos noteiktajiem ierobežojumiem. Klašu potenciālie līderi – jaudīgi sporta ielas auto kā, piemēram, Alfa Romeo 156 GTA (FWD),  BMW 330/M3 (RWD) un Subaru Impreza GT/STI (AWD).
Šobrīd būtiska aktualitāte ir tehnisko noteikumu projekti, kuru šobrīd kalpo kā virziena rādītāji tam,  kas un kā notiksies 2011. gadā:

Street noteikumi
Pro noteikumi

Protams, turpināsies arī cīņas starp jaudīgākajiem sporta automobiļu īpašniekiem, par kuru plāniem un uzlabojumiem ziņosim drīzumā. Tāpat arī gaidāmas intervijas ar pagājušo gadu veiksmīgākajiem pilotiem un citas publikācijas.

Tātad šis topiks ir par un ap dragreisu Latvijā, tā kā diskutējam veseli. Ja ir kādi jautājumi vai ierosinājumi, tad uz tiem operatīvi centīšos sniegt atbildes.







Artūrs Virbulis,
Latvijas Dragreisa čempionāta preses sekretārs
E-pasts: dragreisa@inbox.lv

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
  



Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration
Powered by phpBB © phpBB Group | SmartFeedSmartFeed
Design by phpBBStyles.com | Styles Database