Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Aicinam Alfistus piedalīties Tūrisma rallijā! Jau 19.02.2011
Autors Ziņojums
Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Aicinam Alfistus piedalīties Tūrisma rallijā! Jau 19.02.2011 
2011. gada 19. februārī portāls www.atputasbazes.lv aicina piedalīties tūrisma rallijā! Šoreiz maršruts vedīs pa Vidzemi un, kā parasts, piedāvāsim pabūt gan pazīstamās un populārās atpūtas vietās, gan iepazīt arī mazāk zināmo, bet tikpat skaisto un pārsteidzošo.
Piedzīvojums Vidzemē" – tāds nosaukums dots tūrisma rallijam. Jo piedzīvojumu gan maziem, gan lieliem patiešām netrūks: gan tradicionālie ziemas prieki, gan asprātīgi uzdevumi un spēles, gan „prāta asināšana", šķetinot maršruta leģendas. Protams, tiks arī skaitīti punkti un būs uzvarētāji, bet, tāpat kā vasaras lielajā notikumā – tūrisma rallijā „Piedzīvojums Kurzemē", mēs jums iesakām: ne jau ātrumam ir nozīme un pat ne punktu skaitam (jo būs arī daudzas pārsteiguma balvas) , bet gan jūsu atpūtai, jūsu priekam, jūsu labajam noskaņojumam. Tieši tādēļ mēs rūpēsimies, lai jums tiešām būtu interesanti, lai Vidzemes ziemas iepazīšana un izbaudīšana paliktu vislabākajā atmiņā un tad jau – cik tad nu vairs tālu līdz pavasarim un lielajam ceļojumu laikam!
Portāla rīkotais tūrisma rallijs „Piedzīvojums Vidzemē" sāksies Siguldā, laukumā pie Gaujas Nacionālā parka Tūrisma informācijas punkta (iepretī Gūtmaņa alai). Starts jau tradicionāli plkst. 8.00 - 10.00. Maršruts vedīs pa Siguldas, Krimuldas, Sējas, Inčukalna, Līgatnes, Amatas, Cēsu, Pārgaujas, Raunas, Vecpiebalgas un Gulbenes novadiem, noslēdzoties Vecgulbenes muižā, kur notiks apbalvošana visdažādākajās nominācijās un īstu, neatkārtojamu ziemas vakara prieku baudīšana. Biļetes dalībai tūrisma rallijā jau savlaicīgi iegādājamas „Biļešu Servisa" kasēs un internetā.
Vairāk informācijas http://www.turismarallijs.lv
Izbaudīsim Vidzemes ziemu kopā! Tiekamies 19. februārī!

Protams arī vērtīgas balvas uzvarētājiem rallijā neizpaliks no Halis, Ravenol, Žagarkalna, Ozolkalna, viesnīcas Santa, Valters un Rapa, Gandrs, Piebalgas alus u.t.t.

Speciāla balva arī auto klubam, kas būs kopvērtējumā savākuši visvairāk punktus starp auto klubiem - kluba tusiņš viesu namā un pēršanās pirtiņā!

Tūrisma rallija "Piedzīvojums Vidzemē" dalības noteikumi:

1. Jāiegādājas biļete www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/cits/?concert=75637 Biļetes varēs iegādāties arī starta vietā Siguldā. Ja vēlaties piedalīties tikai noslēguma izklaides pasākumā, biļetes varēs iegādāties arī Vecgulbenes muižā (biļetes cena tad būs 3 Ls)

2. Jāreģistrējas rallijam starta vietā vai internetā, aizpildot anketu http://www.atputasbazes.lv/anketa/

* Ja dzīvojat tālu no Siguldas, iespējams saņemt rallija leģendu un karti savā e-pastā 19. februārī plkst. 8:00 un uzsākt ralliju no sev vēlamās vietas. Jānopērk biļete dalībai rallijā, obligāti jāaizpilda Dalības anketa http://www.atputasbazes.lv/anketa/ līdz 18.02.2011.Pārliecinieties, vai Jūsu printeris strādā!

3. Katra rallija komanda saņems numurētas dalībnieku atšķirības zīmes, Rallija ceļvedi, kurā būs leģendas un maršruta karte.

4. Jāierodas rallija leģendā norādītajos kontrolpunktos (tādi būs aptuveni 30 kontrolpunkti) un jāveic paredzētie uzdevumi. Iegūsiet punktus (zvaigznītes), kuras finišā apkopos un noteiks uzvarētājus.

5. Noslēgums - Vecgulbenes muižā (ierašanās no plkst.18.00 – 19.30), kur paredzēti ziemas pārsteigumi. Tajā skaitā - arī īpašās „zirga zupas” ēšana no lielā katla, iespēja pašiem nodemonstrēt iemaņas driftā speciāli sagatavotā laukumā. Būs apbalvošana visdažādākajās nominācijās, mūzika, dejas un vēl un vēl.

Vispārīgie Noteikumi :
a) Ierašanās ar transporta līdzekli.
b) Par komandu tiek uzskatīts viens transportlīdzeklis un tā pasažieri.
c) Transporta līdzeklim jāatbilst visām tehniskajām prasībām, jābūt OCTA un derīgai TA.
d) Rallija dalībniekiem OBLIGĀTI jāievēro ceļu satiksmes noteikumi. Par personisko drošību atbild paši dalībnieki.
e) Ātrums un laiks netiks vērtēti.
f) Nav obligāts nosacījums izbraukt visus kontrolpunktus.
g) Rallija un noslēguma pasākuma dalībniekiem jāievēro sabiedriskās kārtības noteikumi un atbildīgo personu norādījumi.
h) Līdzi jābūt fotoaparātam vai mobilam telefonam ar iebūvētu fotokameru u.t.t (pārbaudiet baterijas un atmiņas karti).
k) Portāls www.atputasbazes.lv (SIA “LŪSA”) NEUZŅEMAS nekādu atbildību par iepriekšminēto noteikumu neievērošanu.

Sīkāka informācija: www.turismarallijs.lv

NOSLĒGUMA PASĀKUMA PROGRAMMA:

Vecgulbenes muižā, Eiropas kultūras mantojuma objektā, kas atrodas pašā Gulbenes centrā, Brīvības ielā 18, ir tūrisma rallija „Piedzīvojums Vidzemē” finiša punkts un godam nopelnītā atpūta.
Finišā Jums jāierodas no plkst. 18.00 līdz 19.30 un jāiesniedz reģistrācijā sava rallija leģenda ar iegūtajām zvaigznītēm, lai tās laikus varētu saskaitīt, apkopot un noteikt uzvarētājus dažādajās nominācijās.

Jūs būsiet izsalkuši, tādēļ pēc reģistrācijas ikviens rallija dalībnieks laipni aicināts muižas
priekšā pie lielā zupas katla. Kas tā būs par zupu? Par šo zupu, kuru pasniedz tikai ļoti gaidītiem viesiem, ir īpašs stāsts.
Zirgazupa... Kāpēc tieši „Zirgazupa”? Kādreizējam muižas baronam bijusi varen mīļa ķēve – Blāzma (iespējams, ar zvaigzni pierē). Diemžēl atgadījusies nelaime un to nācies nošaut. Barons licis ķēves gaļu noglabāt pils pagrabā, kas ir ledus auksts gan ziemu, gan vasaru un gadu simtiem ilgi tur saglabājas lāstekas. Dažs labs stāsta, ka no šīs gaļas īpaši cienījamiem viesiem vārīta zupa. Tā arī rallija dalībnieki kā ļoti gaidīti viesi tiks cienāti ar šīs 200 gadus vecas zirga gaļas zupu... Nav jau jānotic katram vārdam, bet apgalvojumam, ka zupa ir tiešām ļoti garšīga un sātīga, gan.

Ja atbrauksiet ātrāk un Jums būs tāda vēlme, īpašā laukumā varēsiet pavizināties ar ziemas kartingiem un izbaudīt šīs izjūtas sadarbībā ar rullitis.lv. Ap plkst. 19.00, ievērojot īpašus drošības noteikumus, pašiem ar savu mašīnu tiek piedāvāta iespēja izmēģināt arī kādu drifta elementu.

Tiem, kas vēlas vienkārši atvilkt elpu patiesi lieliskajā Vecgulbenes muižā, no plkst. 19.00 lielajā zāle tiks demonstrēta filma par Jūsu ziemas rallija „Piedzīvojums Vidzemē” dienas notikumiem.

Plkst.20.00 – pats galvenais vakara notikums lielajā zālē: uzvarētāju un simpātiju balvu ieguvēju apbalvošana. Lai viss noritētu raiti, jautri un skanīgi, ar mums kopā būs Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis. Uz ballītes laiku Laurim pievienosies arī šarmantais Gundars Silakaktiņš.
           



Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
  



Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration
Powered by phpBB © phpBB Group | SmartFeedSmartFeed
Design by phpBBStyles.com | Styles Database