|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Ti
Pievienojies: 16 Jan 2009
Komentāri: 1186
Atrašanās vieta: Riga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
braucieni kas arpus rigas ... kruiss aktuala lieta.
_________________ Traktors izbijis
|
Mon Jun 06, 2011 11:55 am |
|
|
kHAN
Pievienojies: 26 May 2010
Komentāri: 22
2000 Alfa-Romeo 156SW
|
A 2000 gada 156SW var ielikt kruīzkontroli ?
|
Mon Jun 13, 2011 12:26 pm |
|
|
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
Hmm. A kāda jēga no kloķa ielikšanas?
Man, piemēram, kloķis ir, var pat ieslēgt un izslēgt... lampiņu panelī...
A jēgu tam neredzu.
|
Mon Jun 13, 2011 1:50 pm |
|
|
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
Gunča rakstīja:Ja tu dzīvo Latvijā, tad es tā īsti nevaru iedomāties kur to varētu izmantot...
Jebkur!
Taa ir viena podzinja uz pagriezienklokja un viss notiek. Sleedzu visur. Uz salu tilta, Krasta ielas, pa shosejaam. Tas vienkaarshi ir eerti. Un nav vajadziigi 1000km lai to noveerteetu.
|
Mon Jun 13, 2011 3:41 pm |
|
|
ralfins
Member of
Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
|
finns rakstīja:Gunča rakstīja:Ja tu dzīvo Latvijā, tad es tā īsti nevaru iedomāties kur to varētu izmantot...
Jebkur!
Taa ir viena podzinja uz pagriezienklokja un viss notiek. Sleedzu visur. Uz salu tilta, Krasta ielas, pa shosejaam. Tas vienkaarshi ir eerti. Un nav vajadziigi 1000km lai to noveerteetu.
...+1...
|
Mon Jun 13, 2011 3:42 pm |
|
|
muuris
Member of
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
finns rakstīja:Gunča rakstīja:Ja tu dzīvo Latvijā, tad es tā īsti nevaru iedomāties kur to varētu izmantot...
Jebkur!
+ dah...ja
ši nu ir štelle, bez kuras savu nākamo lamatu neņemšu.
Uzliec savus +20Ls un kasi kuli.
Ja te kādam liekas ka kruīzs ir paredzēts lai ieslēgtu kad kāja piekūst, tad negribētu tādu kruizētāju sastapt uz ceļa naktī.
|
Mon Jun 13, 2011 3:58 pm |
|
|
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
muuris rakstīja:finns rakstīja:Gunča rakstīja:Ja tu dzīvo Latvijā, tad es tā īsti nevaru iedomāties kur to varētu izmantot...
Jebkur!
+ dah...ja
ši nu ir štelle, bez kuras savu nākamo lamatu neņemšu.
Uzliec savus +20Ls un kasi kuli.
Ja te kādam liekas ka kruīzs ir paredzēts lai ieslēgtu kad kāja piekūst, tad negribētu tādu kruizētāju sastapt uz ceļa naktī.
Galvenais, neaizmirst pērkot nočekot, vai tas kloķis/podziņa strādā. Citādi, kā man- kloķis ir, podziņa ir, ieslēgt var, bet nekādu izmaiņu, izņemot zaļas lampiņas iedegšanos spidometrā,tas neizraisa.
Es vienubrīd domāju (pagōglēju) saprast, kas jādara,lai tas daikts strādātu, bet neko vairāk par paņēmieniem, kā kloķīti pielikt un vadiņus savienot neatradu. Bet, tākā klokītis manai mašīnai jau ir pielikts, un pieņemot, ka, ja reiz lampiņa iedegas, tātad arī vadiņi ir pievienoti, nekur tālāk netiku. Var jau būt, ka draudzīgās kaimiņzemes meistari ir tā arī pievienojuši, ka tikai lampiņu ieslēdz, bet neko neatradu, kas vēl bez kloķīša ir vajadzīgs...
|
Mon Jun 13, 2011 5:20 pm |
|
|
Didzis
Member of
Pievienojies: 26 Apr 2010
Komentāri: 1147
Atrašanās vieta: Rīga, Cēsis
2000 Alfa-Romeo 2.5 v6
|
KaramBax rakstīja:
Galvenais, neaizmirst pērkot nočekot, vai tas kloķis/podziņa strādā. Citādi, kā man- kloķis ir, podziņa ir, ieslēgt var, bet nekādu izmaiņu, izņemot zaļas lampiņas iedegšanos spidometrā,tas neizraisa.
Es vienubrīd domāju (pagōglēju) saprast, kas jādara,lai tas daikts strādātu, bet neko vairāk par paņēmieniem, kā kloķīti pielikt un vadiņus savienot neatradu. Bet, tākā klokītis manai mašīnai jau ir pielikts, un pieņemot, ka, ja reiz lampiņa iedegas, tātad arī vadiņi ir pievienoti, nekur tālāk netiku. Var jau būt, ka draudzīgās kaimiņzemes meistari ir tā arī pievienojuši, ka tikai lampiņu ieslēdz, bet neko neatradu, kas vēl bez kloķīša ir vajadzīgs...
Tad jau TEV tas kloķitis nav nepiecešams
varbūt var ko sarunāt
|
Thu Dec 22, 2011 8:43 pm |
|
|
Didzis
Member of
Pievienojies: 26 Apr 2010
Komentāri: 1147
Atrašanās vieta: Rīga, Cēsis
2000 Alfa-Romeo 2.5 v6
|
kHAN rakstīja:A 2000 gada 156SW var ielikt kruīzkontroli ?
Nevar ar vienkāršam metodēm.
" The facelift interiors come pre wired and have the pedal switches. You just have to buy the stalk and bottom cowling to suit and it is plug and play. pre facelifts are not pre wired and don't have the pedal switch. "
|
Wed May 09, 2012 8:56 am |
|
|
Gangerlv
Pievienojies: 06 Jun 2010
Komentāri: 19
|
It kaa jau vareetu
Faceliftam it ir tas pac kompis, tikkai nav vadu liidz pedaaljiem un pie stuures. Es vadus pieliku un pat sensoru pie sajuuga nomainiiju. Fiatecuscan redz cruiza controli, bet aktiveet negrib. Drosh ka cita programma ir facelifta 150 zirgu versijaa. Un likas ka cits abs pumpis/modulis. Teoreetiski ja to nomainiitu un iemestu 150 zirgu prgrammu visam vajadzeetu iet. teoreetiski ...
Neesmu njeemies taalaak, nopirku 159 un tam ir kruiza kontrole, a sievai pietiek ar tiem klokjiem kas ir - jo mazaak jo labaak
|
Wed Jul 11, 2012 10:44 pm |
|
|
|
Pašlaik ir Fri Nov 01, 2024 2:06 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|