Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Kruiza kontrole 2001 2.4 jtd?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
braucieni kas arpus rigas ... kruiss aktuala lieta.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
A 2000 gada 156SW var ielikt kruīzkontroli ?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hmm. A kāda jēga no kloķa ielikšanas?
Man, piemēram, kloķis ir, var pat ieslēgt un izslēgt... lampiņu panelī...
A jēgu tam neredzu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gunča rakstīja:
Ja tu dzīvo Latvijā, tad es tā īsti nevaru iedomāties kur to varētu izmantot...

Jebkur!
Taa ir viena podzinja uz pagriezienklokja un viss notiek. Sleedzu visur. Uz salu tilta, Krasta ielas, pa shosejaam. Tas vienkaarshi ir eerti. Un nav vajadziigi 1000km lai to noveerteetu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
Gunča rakstīja:

Jebkur!
Taa ir viena podzinja uz pagriezienklokja un viss notiek. Sleedzu visur. Uz salu tilta, Krasta ielas, pa shosejaam. Tas vienkaarshi ir eerti. Un nav vajadziigi 1000km lai to noveerteetu.

...+1... Cool

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
Gunča rakstīja:

Jebkur!

+ dah...ja
ši nu ir štelle, bez kuras savu nākamo lamatu neņemšu.
Uzliec savus +20Ls un kasi kuli.
Ja te kādam liekas ka kruīzs ir paredzēts lai ieslēgtu kad kāja piekūst, tad negribētu tādu kruizētāju sastapt uz ceļa naktī.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
finns rakstīja:
Gunča rakstīja:

Jebkur!

+ dah...ja
ši nu ir štelle, bez kuras savu nākamo lamatu neņemšu.
Uzliec savus +20Ls un kasi kuli.
Ja te kādam liekas ka kruīzs ir paredzēts lai ieslēgtu kad kāja piekūst, tad negribētu tādu kruizētāju sastapt uz ceļa naktī.

Galvenais, neaizmirst pērkot nočekot, vai tas kloķis/podziņa strādā. Citādi, kā man- kloķis ir, podziņa ir, ieslēgt var, bet nekādu izmaiņu, izņemot zaļas lampiņas iedegšanos spidometrā,tas neizraisa.
Es vienubrīd domāju (pagōglēju) saprast, kas jādara,lai tas daikts strādātu, bet neko vairāk par paņēmieniem, kā kloķīti pielikt un vadiņus savienot neatradu. Bet, tākā klokītis manai mašīnai jau ir pielikts, un pieņemot, ka, ja reiz lampiņa iedegas, tātad arī vadiņi ir pievienoti, nekur tālāk netiku. Var jau būt, ka draudzīgās kaimiņzemes meistari ir tā arī pievienojuši, ka tikai lampiņu ieslēdz, bet neko neatradu, kas vēl bez kloķīša ir vajadzīgs...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:

Galvenais, neaizmirst pērkot nočekot, vai tas kloķis/podziņa strādā. Citādi, kā man- kloķis ir, podziņa ir, ieslēgt var, bet nekādu izmaiņu, izņemot zaļas lampiņas iedegšanos spidometrā,tas neizraisa.
Es vienubrīd domāju (pagōglēju) saprast, kas jādara,lai tas daikts strādātu, bet neko vairāk par paņēmieniem, kā kloķīti pielikt un vadiņus savienot neatradu. Bet, tākā klokītis manai mašīnai jau ir pielikts, un pieņemot, ka, ja reiz lampiņa iedegas, tātad arī vadiņi ir pievienoti, nekur tālāk netiku. Var jau būt, ka draudzīgās kaimiņzemes meistari ir tā arī pievienojuši, ka tikai lampiņu ieslēdz, bet neko neatradu, kas vēl bez kloķīša ir vajadzīgs...

Tad jau TEV tas kloķitis nav nepiecešams Smile  Question

varbūt var ko sarunāt  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kHAN rakstīja:
A 2000 gada 156SW var ielikt kruīzkontroli ?

Nevar ar vienkāršam metodēm.

" The facelift interiors come pre wired and have the pedal switches. You just have to buy the stalk and bottom cowling to suit and it is plug and play. pre facelifts are not pre wired and don't have the pedal switch. "

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs It kaa jau vareetu 
Faceliftam it ir tas pac kompis, tikkai nav vadu liidz pedaaljiem un pie stuures. Es vadus pieliku un pat sensoru pie sajuuga nomainiiju. Fiatecuscan redz cruiza controli, bet aktiveet negrib. Drosh ka cita programma ir facelifta 150 zirgu versijaa. Un likas ka cits abs pumpis/modulis. Teoreetiski ja to nomainiitu un iemestu 150 zirgu prgrammu visam vajadzeetu iet. teoreetiski ...
Neesmu njeemies taalaak, nopirku 159 un tam ir kruiza kontrole, a sievai pietiek ar tiem klokjiem kas ir - jo mazaak jo labaak Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration