Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 12 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Nākošais
Liekam jaunu bildi iekšā
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
egils19 rakstīja:
elbee rakstīja:
Ar 200zs uz tonnu bus jabrauc atri. Visatrakaja youngtimer klase ar 911 turbo un visadiem saskunetiem auto  Cool

Pēc papīriem tam auto ir 88zs. Youngtimeros liekas daudziem auto tie ZS realitātē ir citi kā papīros Smile

Nedomāju ka tīšu prātu baigi daudzi melotu. Kāda jēga?
Neesmu speciāli pētījis, bet, manuprāt, daudzās klasēs pagājšgad ātrāki bija mazākas jaudas/svara attiecības grupas auto. Lielmotori ar relatīvi lielu hp/kg savās klasēs mierīgi dabūja pirmās vietas ar lēnākiem laikiem. Ok, var jau būt ka ir daži tipiņi, kas kautko mēģina nomuhļīt, bet imho tas nav tāda veida pasākums kas piesaista šādus indivīdus.

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
egils19 rakstīja:
elbee rakstīja:
Ar 200zs uz tonnu bus jabrauc atri. Visatrakaja youngtimer klase ar 911 turbo un visadiem saskunetiem auto  Cool

Pēc papīriem tam auto ir 88zs. Youngtimeros liekas daudziem auto tie ZS realitātē ir citi kā papīros Smile

Neesmu speciāli pētījis, bet, manuprāt, daudzās klasēs pagājšgad ātrāki bija mazākas jaudas/svara attiecības grupas auto. Lielmotori ar relatīvi lielu hp/kg savās klasēs mierīgi dabūja pirmās vietas ar lēnākiem laikiem. Ok, var jau būt ka ir daži tipiņi, kas kautko mēģina nomuhļīt, bet imho tas nav tāda veida pasākums kas piesaista šādus indivīdus.

Ir standarta Porche, kas katru gadu uzvar Siguldā. Itkā standarts Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
egils19 rakstīja:
elbee rakstīja:

Ja skatāmies pēc motora bloka, tad ir tas pats kas 75 melnais vai JK baltais. Cik katrs ir spējis pievīlēt to motoru netiek skatīts. Vismaz es to tā saprotu.
911 jau no rūpnīcas nāca ar lieliem zirgiem, līdz ar to ir vēl lielāka iespēja augt

75 melnais ir v6. Ar vīlētiem motoriem imho lielāka problēma ir tā ka īpašnieki paši nezin kādi ir jaudas parametri. Cik daudzi ir bijuši uz dino? Un kurš dino vispār ir +/- pareizs?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
egils19 rakstīja:
elbee rakstīja:

Ja skatāmies pēc motora bloka, tad ir tas pats kas 75 melnais vai JK baltais. Cik katrs ir spējis pievīlēt to motoru netiek skatīts. Vismaz es to tā saprotu.
911 jau no rūpnīcas nāca ar lieliem zirgiem, līdz ar to ir vēl lielāka iespēja augt

75 melnais ir v6. Ar vīlētiem motoriem imho lielāka problēma ir tā ka īpašnieki paši nezin kādi ir jaudas parametri. Cik daudzi ir bijuši uz dino? Un kurš dino vispār ir +/- pareizs?

Tad sanāk esmu vienā klasē ar JK, motori vienādi, svars pēc papīriem....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
egils19 rakstīja:
j.k. rakstīja:
egils19 rakstīja:
elbee rakstīja:

Ir standarta Porche, kas katru gadu uzvar Siguldā. Itkā standarts Smile

Ja domā Šica 924, tad viņš vienmēr imho ir ātrākajā grupā ticis likts, nevis tur kur standarta 924 ar saviem ~110hp/t būtu. Tā kā nepiekrītu tavam apgalvojumam. Kautkādas diskusijas var būt par atsevišķiem auto kam varbūt ir ~10hp vairāk kā norādīts, bet organizatori tomēr nav akli un acīmredzamu bullshitu ir spējuši izfiltrēt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
egils19 rakstīja:
j.k. rakstīja:
egils19 rakstīja:
elbee rakstīja:

Tad sanāk esmu vienā klasē ar JK, motori vienādi, svars pēc papīriem....

varam tā darīt. Ja tev ir baigais gandarījums no tā ka pašam labi apzinoties sava auto patiesos rādītājus gribi ierādīt acīmredzami lēnākiem auto vietu, tad droši Very Happy Diemžēl gan izskatās ka būs jāpagaida kad varēsim tikties trasē, jo šogad neesmu plānojis piedalīties Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es arī ļoti ceru, ka dalībnieki būs godīgi pret sevi un citiem. Tā kā šogad jauda izšķiroša būs tikai Siguldā, tad atsevišķā nolikumā tiks viss atrunāts par jaudām un svariem (tai skaitā virsbūves atvieglināšanu).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
walcc rakstīja:
es arī ļoti ceru, ka dalībnieki būs godīgi pret sevi un citiem. Tā kā šogad jauda izšķiroša būs tikai Siguldā, tad atsevišķā nolikumā tiks viss atrunāts par jaudām un svariem (tai skaitā virsbūves atvieglināšanu).

Varbūt padalies ar nolikuma projektu. Virsbūve pagaidām paliek pilnīgs stock, bet vienalga interesē kas ir sagaidāms. Uz nākam piektdienas sapulci netieku Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tā kā līdz Siguldas pasākumam vēl ir 7 mēneši, tad nolikums būs nedaudz vēlāk.

Jebkurā gadījumā, spiedīsim uz oriģinalitāti vai laikam atbilstošiem uzlabojumiem. Tavs auto pagaidām visam atbilst, bet ņemsim vērā esošās jaudas, nevis "pēc papīriem bija 88Zs". Tas sagaida visus. Protams, atsevišķos pasākumos būs "Open" klase, bet tā netraucēs pārējiem dalībniekiem ar oriģināliem spēkratiem.

Ar sezonas kopējo nolikumu jau var iepazīties mūsu mājaslapā.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
walcc rakstīja:
Tā kā līdz Siguldas pasākumam vēl ir 7 mēneši, tad nolikums būs nedaudz vēlāk.

Jebkurā gadījumā, spiedīsim uz oriģinalitāti vai laikam atbilstošiem uzlabojumiem. Tavs auto pagaidām visam atbilst, bet ņemsim vērā esošās jaudas, nevis "pēc papīriem bija 88Zs". Tas sagaida visus. Protams, atsevišķos pasākumos būs "Open" klase, bet tā netraucēs pārējiem dalībniekiem ar oriģināliem spēkratiem.

Ar sezonas kopējo nolikumu jau var iepazīties mūsu mājaslapā.

OK, manam GT Junior tagad būs TS motors, kas no rūpnīcas nāca ar 150zs. Tas ir uzlabots. Tātad pieteikumā es rakstu 150 vai ko citu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tad Tu raksti tik, cik Tev ir uzlabots.
Tā kā es zinu, cik Tev ir patiesībā, tad citu atbildi nepieņemšu Smile

Pašā sliktākajā gadījumā pieņemsim radikālās metodes - strīdus situācijās liksim uz stenda. Ja jauda būs kā norādīts, maksā protesta pieteicējs, ja melo par vairāk kā 10%, tad maksā auto īpašnieks.

Ļoti negribas, lai līdz tādām situācijām nonāk, bet gadīties var visādi. Šī iemesla dēļ arī vienīgais pasākums, kur izšķiroša loma būs jaudai, būs Sigulda.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
walcc rakstīja:
Tad Tu raksti tik, cik Tev ir uzlabots.
Tā kā es zinu, cik Tev ir patiesībā, tad citu atbildi nepieņemšu Smile

Pašā sliktākajā gadījumā pieņemsim radikālās metodes - strīdus situācijās liksim uz stenda. Ja jauda būs kā norādīts, maksā protesta pieteicējs, ja melo par vairāk kā 10%, tad maksā auto īpašnieks.

Ļoti negribas, lai līdz tādām situācijām nonāk, bet gadīties var visādi. Šī iemesla dēļ arī vienīgais pasākums, kur izšķiroša loma būs jaudai, būs Sigulda.

OK nav problēmu, rakstīšu aktuālos zirgus.
Līdz šim liekas tas netika pacelts šādā līmenī un man ir sajūta, ka visi rakstīja tik zirgus cik pasē ir. Varbūt šo apkopotā veidā varētu ielikt arī Youngtimer lapā kā pielikumu nolikumam. Lai nebūtu pārsteigumu un visi zin noteikumus pirms kāds ceļ protestus. Domāju ne es vienīgais motoru esmu pievīlējis.
Tāpat nebūtu par ļaunu sarunāt kā tos zirgus mēram. Es labprāt pārbaudītu pēc tam kad auto salikts. Sarunājam pie kā to dara, nevis - man liekas ir tā Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Atkal pārbaude uz acīgumu. Kas Tas Ir?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
base64: YWt1bXVsYXRvcmEga2FzdGU= ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a izskatās pēc YWx1cyB0dXLEk3TEgWpz shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 12 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās