Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
Re: Tikko no Beļģijas
werty rakstīja:
https://www.carthrottle.com/post/heavily-crash-damaged-alfa-giulia-qv-being-sold-for-ambitious-figure/
Kad gaidam Latvijā
Nr.7 rakstīja:
Šo visu lasot neviļus ienāca prātā diskusija, kur begemoti apspriež baletu...
Visi Latvijas alfistu sportiskie iemaņu uzlabošanas pasākumi izmira, jo nebija dalībnieku. Kas regulāri apmeklēja, tiem būtiski uzlabojās braukšanas prasmes. Gan ziemā, gan vasarā.
Forumā, palasot riepu/motoru/balstiekārtu diskusijas, tā vien šķiet, ka visi baigie naži. Nesaprotu, kur jūs iemaņas uzlabojiet. Esmu pārliecināts, ka šosejas karaļi ar dīzeļ-159 (mani ieskaitot) tās dīzeļ-džūlijas noskaldītu jau pie pirmajiemiu sānslīdes mēģinājumiem.
Un kāds zin, kā Giulia dārbojās AlfaTM Active Suspension aktīvā piekare ?
Un no zurnalistu apskatiem es saprotu, ka poga ar amortizatoru iesledz, izledz komforta rezimu neatkarigi no ta kada rezima atrodas masina, kas esot riktigi forsi, jo vari pie Dynamic ar aso sturi, skalo izputeju un atro akseleratoru amisus atstat komforta. Krods, protams, teiks, ka suds, jo viena Opela aktiva amisa restauracija Maskavas ielas 400tajos numuros maksa ~150EUR
Ka darbojas lampas. Krods teiks, ka xenons ir suds, jo tur ir papildus Opela bloki, vismaz divi, kuru remonts var izmaksat lidz 100EUR par katru.
Multimediju ierice vai ka nu to latviski saukt Krods teiks, ka suds, jo nav carplay un nevar waze palaist no sava adrisa
Un citas tehnologijas, piemeram, "brake by wire", par ko Krods teiks, ka suds pedejais, jo nevar uz pedali sajust, kad ABS aktivizejas
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626www.autofficina.lv
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās