Autors |
Ziņojums |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
Biker rakstīja:
Kas tev liek ta domat, vai ari kadus labaratorijas izmeginajumus esi veicis lai sadi apgalvotu?
Он же написал,Теоретически Как и все его посты восновном написанные исходя из Логики или Теории
|
Sat Apr 22, 2017 6:06 pm |
|
|
krods
Pievienojies: 04 Feb 2015
Komentāri: 618
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
Biker rakstīja:krods rakstīja:Lemforders teoretiski ir sliktaks neka trw...
Kas tev liek ta domat, vai ari kadus labaratorijas izmeginajumus esi veicis lai sadi apgalvotu?
Tas ir mans uzskats,kurš man ir radies,no personīgās pieredzes! tieši par to ka lemfordesrs sācis pedējā laikā laist fufeli ar kvalitāti,to man ir teikuši paši detaļu tirgotāji,viņi redz km vairāk brāķu utt,par ko cilvēki sūdzas utt...
servisnieki ir teikuši ka lemforders palicis sliktāks utt
kā ir patiesība HVZ...
nu tad lūk,tāpēc man ir tāds viedoklis
|
Sat Apr 22, 2017 6:42 pm |
|
|
dlhawk
Member of
Pievienojies: 04 Jun 2008
Komentāri: 1808
Atrašanās vieta: Rīga
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
krods rakstīja:Biker rakstīja:krods rakstīja:Lemforders teoretiski ir sliktaks neka trw...
Tas ir mans uzskats,kurš man ir radies,no personīgās pieredzes! tieši par to ka lemfordesrs sācis pedējā laikā laist fufeli ar kvalitāti,to man ir teikuši paši detaļu tirgotāji,viņi redz km vairāk brāķu utt,par ko cilvēki sūdzas utt...
kā ir patiesība HVZ...
Vispār zini, ka TRW pieder Lemforderam un abi ražo oem izstrādājumus un citu tādu nav. Ja neņem vērā daźus mazos kas ražo pēc speciāliem pasūtījumiem.
|
Sat Apr 22, 2017 8:08 pm |
|
|
Arnijs
Pievienojies: 22 Apr 2008
Komentāri: 567
Atrašanās vieta: Rīga, Purčiks
|
LMI tagad daudzos gadījumos uz iepakojuma ir Made in Brasil, China, Slovakia u.t.t Pirms gadiem 20 nekas tāds nebija iedomājams. Made in Germany un viss! Tirgus globalizācija, ražošanas un transportēšanas izmaksas un citu ražotāju konkurence prasa savu. Un tas nav tikai ar LMI. Drīz būs aktuāls vecais jociņš par to, ka uz Ķīnā ražotiem auto jāliek Ķīnas origināldaļas, nevis lētie Eiropas pakaļdarinājumi
_________________ Kur ir olas, tur ir arī brokastis /Mārtiņš Rītiņš/
|
Sat Apr 22, 2017 9:54 pm |
|
|
krods
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
dlhawk rakstīja:krods rakstīja:Biker rakstīja:krods rakstīja:Lemforders teoretiski ir sliktaks neka trw...
kā ir patiesība HVZ...
Vispār zini, ka TRW pieder Lemforderam un abi ražo oem izstrādājumus un citu tādu nav. Ja neņem vērā daźus mazos kas ražo pēc speciāliem pasūtījumiem.
zini?tas vis ir poh,jā trw tipa ražo dahrena detaļas priekš alfas,oems kas nāk uz auto no rūpnīcas,nekad nebūs tas pats trw plaukts ko nopirksi epārtā!
vispār aftermarketa detaļām kvalitāte ir zem katras kritikas,kvalitates kontroles nekādas,ražo viņas kas grib,kur grib un kā grib!
|
Sat Apr 22, 2017 10:03 pm |
|
|
dlhawk
Member of
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
Varbūt vienkārši tās detaļas pats vien nemāki pareizi uzstādīt un tur visa tā problēma
Piem. Slavenajai daudzsviru piekarei pēc remonta ne tikai jātaisa savirze, bet jāregulē arī stūres pirksta augstums un ja to nedara tad piekare kalpo x3 mazāk
Bet tu jau to visu noteikti zini, bet kvalitāte ir zem katras kritikas
|
Sat Apr 22, 2017 10:11 pm |
|
|
krods
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
dlhawk rakstīja:Varbūt vienkārši tās detaļas pats vien nemāki pareizi uzstādīt un tur visa tā problēma
Piem. Slavenajai daudzsviru piekarei pēc remonta ne tikai jātaisa savirze, bet jāregulē arī stūres pirksta augstums un ja to nedara tad piekare kalpo x3 mazāk
kā regulējas stūres pirksta augstums?
|
Sat Apr 22, 2017 10:41 pm |
|
|
dlhawk
Member of
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
krods rakstīja:dlhawk rakstīja:Varbūt vienkārši tās detaļas pats vien nemāki pareizi uzstādīt un tur visa tā problēma
http://www.audizine.com/forum/showthread.php/190406-DIY-B5-A4-S4-Alignment
|
Sat Apr 22, 2017 11:02 pm |
|
|
krods
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
tas tak audi,angliski nemāku,kas tur?kas tur regulējas?kads sakars stures pirktam ar piekari?bulla suudi!
|
Sat Apr 22, 2017 11:25 pm |
|
|
arvx
Viesis
|
dlhawk rakstīja:krods rakstīja:dlhawk rakstīja:Varbūt vienkārši tās detaļas pats vien nemāki pareizi uzstādīt un tur visa tā problēma
Tu pats izlasīji? Parādi kā alfai koniskajā sēžā noregulēsi stūres pirksta augstumu...
|
Sun Apr 23, 2017 12:44 am |
|
|
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Bļin...mani tas arī interesē!
_________________ dejojam dizko!
|
Sun Apr 23, 2017 11:27 am |
|
|
krods
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
dzintis rakstīja:Bļin...mani tas arī interesē!
to visi grib zināt
|
Sun Apr 23, 2017 11:49 am |
|
|
dlhawk
Member of
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
arvx rakstīja:dlhawk rakstīja:krods rakstīja:dlhawk rakstīja:Varbūt vienkārši tās detaļas pats vien nemāki pareizi uzstādīt un tur visa tā problēma
Tu pats izlasīji? Parādi kā alfai koniskajā sēžā noregulēsi stūres pirksta augstumu...
Ja nemanīji runa gāja par kvalitāti un par to ka nezinot specifiku laba detaļa kalpos mazāk, kā piemēru minēju daudzsviru piekari un cik zinu tā nav Alfai, bet VAG grupai
Un Alfai arī ir savas nianses kas jāievēro, lai daļa kalpotu kā nākas
|
Sun Apr 23, 2017 12:05 pm |
|
|
dlhawk
Member of
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
krods rakstīja:kads sakars stures pirktam ar piekari?bulla suudi!
Un tāpēc nesūdzies parto ko nezini
|
Sun Apr 23, 2017 12:08 pm |
|
|
krods
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
dlhawk rakstīja:krods rakstīja:kads sakars stures pirktam ar piekari?bulla suudi!
Un tāpēc nesūdzies parto ko nezini
Te runāja par alfas piekari,un nevienu te nesip kas tur regulējas VAG!
bet tu joprojām vari paskaidrot man kas tur tieši regulējas?jā ok,pirksts nav konisks,bet ir pirkstā sēža kur ieiet iekša skrūve,viena no augšas,un?kas tur var regulētie?un kāpēc?
da kaut tur regulējas,tu man pastāsti kā tajā vag piekarē stūres pirksts var ietekmēt piekares darbību?tu toč paliec smieklīgs!
|
Sun Apr 23, 2017 12:24 pm |
|
|
|