Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3 ... 56, 57, 58  Nākošais
Mani sauc ... Man ir Alfa ...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Mani sauc ... Man ir Alfa ... 
Ir Alfa? Tikko piereģistrējies alfisti.lv? Pastāsti mums par sevi un savu auto! naac



Pēdējoreiz rediģējis elbee Tue Jun 07, 2011 8:05 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu, es ta saakshu, lai tiem 172 lietotaajiem, kas veel neko nav teikushi, buutu taa iespeeja turpinaat naac


Mani sauc: Lauris Balins vai elbee
Man ir Alfa 166 ikdienas gaitaam un 155 brauktpriekam (foto un info garaazhaa http://www.alfisti.lv/garage.php)


Pirmo savu Alfu nopirku 2002. (vai apmeeram tad) gadaa un taa bija melna, cieta, zema un skalja tikko no Vaacijas
ievesta 33 Imola. Kops ta laika tikai ar Alfam vien braucu.


2003. gada ar domu biedriem nodibinajam Alfa Romeo ipasnieku klubu (Alfa Club), bet 2006. gada izveidojam portalu alfisti.lv visiem Latvijas Alfa Romeo entuziastiem.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
šitais labs Very Happy

mani sauc kaspars..man ir alfa un neparasta alfa alfa gta..  ikdienā braucu ar darba vw bora 2000 gada(nekad nepeerkat so meeslu..apdziisana ir kaa murgs vai nu buus vai nu buus peedeejaa reize)

agraak man bija eclipse 1998..liidz viena pii sasita man vinu..(labs auto)

bet nu gta nu sii masiina un tas kas zem motora un tas kas zem stuures un salons un tas un sitas...nu vispaar ar labaaku auto pagaidaam nav naacies sastapties..perfect..nu protams ja ir gta tad ir gruuti vinu pieliet un taa kaaja uz taa gaazes pedaala paaraak biezi un par stipru uzspiezas bet tas nieki... nu iesaku sito verki Smile

nu murgojums baigais sanaaca Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani sauc Oga. Nu tā ir iegadījies. Smile
Ar Alfismu slimoju pasen (pazīstu te vienu otru Alfistu stipri pirms ieguvu savā īpašumā pirmo Alfu), bet līdz kādam 2004. gadam nevarēju sadūšoties. Tad ņēmu 166 ar mazo v6. To, kas vēl šobaltdien tautā zināma kā BT-166 Smile Tad arī pa īstam noskaidroju, ka Alfa nav tik vien kā smuka mašīna, bet spēj arīdzan nest daudz prieka no braukšanas. Tad nu arī bija skaidrs, ka savu "īsto" esmu atradis un pēc BT-166 biju drošs, ka (pirmo reizi mūžā!) nevēlos mainīt marku. Līdz tam braucu ar visādiem dranduļetiem, kopsummā esmu ikdienā palietojis gan kā savas, gan kā dienesta, kādas... padsmit mašīnas aiwa Bet Alfu varētu laikam mainīt tikai pret Porsche vai Maserati. Tā nu biju ieguvis savos nagos to nabaga ķiršu 156FL SW Selespeed, ar pirmo reģistrāciju 28.07.2006. Spainītis gāja bojā, glābdams man dzīvību, par ko arī nebeigšu tam pateikties. Tā nu pagaidām laužu elbee 155 sportscaru, bet ceru, ka jau trešdien atrisināsim arī šo problēmiņu Wink Kaut kā tā.


_________________
Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es esmu Šmits. Šobrīt man ir 2 gab: garažā iemarinēta 2.0 TS 75tā ar domu kādreiz uzcelt un pārpratuma pēc nopirkta 145tā ar jauno JTD motoru. Kas laikam vēl tikai pāris nedēļas būs manā īpašumā, jo ir ienācies viens pilnīgi neticams maiņas piedāvājums. Pēc tam redzu sevi japāņu vai korejiešu parketniekā droši vien shura
Vēl esmu braucis ar Altez 155to (pats viņu atvedu no Frankfurtes) un tagadējo usera masculine 156 ar lielo JTD.

Vēl man ir 8 soda punkti, kas ir iegūti augstākminēto spēkratu dēļ.


_________________
@Scmic
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani Sauc maksys un es esmu Alfaholikis un tagad jums visiem man jaaplaude Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani sauc j.k.
Tā nu sanāca, ka pagājšgad aprīlī biju sadomājis pirkt sev auto. Skatījos un pētīju visādus vācu šrotiņus, bet nevienā iesēžoties nebija tā sajūta, ka tā varētu būt mana mašīna. Kautkas katrā man nepatika. Vienā tas bija salons, otrā gaita trešajā vel kas cits.
Tad nu pētot Latvijas sludinājumu portālus uzdūros interesantai Alfai. Tā bija elbee lolotā ķiršu sarkanā 145QV.
Iesēžoties šajā auto uzreiz sapratu, ka tā būs mana.
Nu jau esmu nobraucis aptuveni 25 tūkstošus kilometru un nekādas vainas.
Šogad aprīlī savā īpašumā ieguvu arī pasaulē nu jau par retumu kļuvušo Alfa Romeo Alfasud, kas iespējams jau nākamgad varēs priecēt ausis ar patīkamo boksermotora rūkoņu.


_________________
156GTA, 75TS

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aleksandrs

30 gadi - nu gandriiz.

no tiem kadi 7 gadi pavadiiti Riigaa kur arii saslimoju ar Alfismu.  
Pirms tam redzeju Alfas tikai teleserialaa Sprut - LA PIOVRA orig. valodaa...

budams students un stradajot darbu kas apvienoja veikalnieka-sagadnieka funkcijas bija nepiecieshamiba pec leeta un veca shrotinja kas lauj sevii vadat rezerves daljas prieksh iekravejiem - netiras un smagas.  Tapec bija gan opelishi gan fordi... gan audjuki... gan TALBOT...   Bet vienu reizi izdevas iemainit vienu BMW pret neejosho AR Arnu (AR33+Alfasud+Nissan cherry = such mix). ar to braucu maz - jo bija problemas ar parrakstishanu un TA izieshanu...  Bet ka griezhas bikarbo ar kontaktaizdedzi - kuram principaa nav nekada RPM ierobezhotaja... 8000 8500 8800... ah...

Bet darba apstakli prasija kaut ko piemerotako ikdienai..  saku meklet sev pirmo dizeli... ta iegadajos AR33 sportwagonu ar VM82 3stobru 1.8 dizeli. autinsh bija bedigs  (ap 370000 uz odo - bet jau vienreiz skruvets 100% - tapec noskriens kjaut kur pie 600 tkm) bet ljava vinju nobraukt lidz pedejam 2 gadu laika... Izmantojot daljas no Arnas - ko izjaucu.   tagad stav ka piemineklis...   Pagaidam ir ielikts benzinmotors un  "drusku" metinata apaksha.

ar to bagazhu parvacos atkal uz Daugavpilii.
Vienlaik bija doma arii izjaukt un izmantot ka donoru  prieksh jauniegadata SW ar 16V ko tagad lieto cits sheit pazistams cilveks...  Pecak pec savtarpejas vienoshanas bija apmajna un ieguvu ekonomiskako Alfu Imolu (kadreiz piedereja Edc )kas labi leca pat -34 grados  -  jo tai SW ar 16V griezti bija -22...  pec tam leca tikai uz shnjorites...

Pec tam bija piepirkta vel viena 33sha... bet tai ta arii nepaveicas papriecet tautu ar izieto TA Skati.  Delj ta bija pienjemts lemums - jaukt araa.  Ka reiz paradijas arii pieprasijums pec rez. daljam.
Pec tam notirgoju Imolu - jo baigi gribejas kaut ko lielako un komfortablako...  Alfu nopirkt neizdevas - pagaidam lietoju Lancia Thema 2.8PRV...  Velos nopirkt atkal kaut ko ar VM dizeliti -  75 90 33 155 164...  lai atkal paalfistot taupiigi.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...Mani nesauc Ralfiņš...Pie savas Alfas tiku pateicoties fūristam kurš izdomāja  fuck manu iepriekšējo mašīnu MAZDA 626 , kā rezultātā MAZDA kļuva par 35% īsāka...Alfu gribējās jau sen, bet visi baidīja ar dārgajām izmaksām u.t.t. Sāku meklēt 156SW pēc iespējas pilnāku - kā rezultātā caur pus pazīšanos tiku pie nočipota 1,9JTD...krāšu naudu 159SW... Very Happy


_________________
SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani sauc Guntis. Mana pirmā Alfa bija Giulietta 2l (1984g.) ,tālajā 1992 gadā. Vienu gadu nobraucu bez redzamām problēmām . Un tad sākās,slikts benzīns ,detonācija,virzuļi čau.Nomocījos pus gadu un pārdevu.Secināts tika nojāta Alfa-nekad.Ap Jauno gadu ieraudzīju 159SW sapratu es viņu dabūšu.Pēc trīs mēnešu sēdešanas Mobile de.Atradu ko gribēju 159SW 2,4 dīzeli par saprātīgu cenu ļoti labā komplektācijā koža,roža,bose u.t.t.lai gan bez aizmugurējā bampera.No marta braucu ar to un jūtos laimīgs.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani sauc Jana. Ar Alfām iepazinos un no sirds pieķēros šīm itāļu skaistulēm 2004.gada rudenī, kad man tika uzticēts izveidot un vadīt alfistiem labi zināmo iestādi "Auto Italia". Kaut arī jau kādu laiciņu strādāju citur, mīlestība uz Alfu nebūt nav zudusi un arī tagad mana ikdiena ir saistīta ar šīm nedaudz kaprīzajām itāļu skaistulēm. Nu jau pusotru gadu pārvietojos ar manuprāt skaistāko no Latvijā pieejamajām "itālietēm" - melnu Brera 3,2 Q4, NR-20 Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani sauc Aivis,jeb kā šeit sevi dēvēju-Vilsons.AR man jau iepatikās kautkādos 90to gadu vidū kad viens čoms bij nopircis sev sarkanu 75to.Toreiz man tas likās tāds kosmos un kopš tās reizes arī šad un tad par to iedomājos,bet kā jau te kāds minēja baidijos no tā, ka varētu būt dārgi remonti utt.Un tad aptuveni pirms 1,5-2 gadi pie čoma placī ieraudziju tikko no treilera nodzītu savu tagadējo AR156Zender un totāli un galīgi saslimu,bet tanī momentā es šo auto iegūt savā īpašumā nevarēju.Nu un pēc pus gada gadījās kā ne,bet sabliezu savu tā laika auto BMW325ix un sāku meklēt AR156.Tika pat veikts pasūtijums pie čoma,bet neko pa prātam nevarēja atrast.Un tad izdomāju paskatīties vietējo reklāmas un ieraudziju ka mana iepriekš noskatītā AR ir tirgošanā.Tā nu 06.06.2006 tika šī AR iegādāta.


_________________
Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani sauc Pēteris, mani gan vairāk zina pēc nick - palaidniex. Tam ir zināms sakars ar braukšanu uz pirmo alfisu pasākumu, kad kopīgiu pie Kandavas tika nolemts - AlfaClub būt!

Alfa bija 90-to gadu sākuma mīlestība no pirmā acu uzmetiena - tolaik pa Rīgu braukāja dažas 155, kuras tolaik varēja atļauties gandrīz tikai gana negodīgu arodu piekopēji... shura

Tad kaut kad ap 2002. gada rudeni man atkal bija nepieciešams auto, biju jau gandrīz iemaksājis rokas naudu par - Audi 90 2,2  quattro veco kantaino lādi, uzdūros sludinājumam, kurš liecināja, ka par trīs ar pusi reizes lielākām naudām varu tikt pie savas jaunības mīlestības AR155. Rolling Eyes Un auto pavisam netīšām iepirkās...

Tā paša gada rudenī, pateicoties mazpazīstamam portālam iAuto.lv, sapazinos ar elbee un nolēmām satikties un pārrunāt vai ir vērts dibināt AlfaClub - tā nu tas sākās...

Patreiz ir īpašumā mazs sarkans Zirneklis ar skaļu bumbox iekšā, kā arī 147 ikdienai.

Vēljoprojām ar patīkamām atmiņām atceros 155 - tā ir īsta "huļioganka"



Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Mon Sep 17, 2007 10:29 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

_________________
in Busso we trust...
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Esmu Uģis. Alfisti.lv reģistrējos kad sadomāju ka man vajag  AR 156. Sākumā bija doma par sedanu, bet tā pārauga mīlestībā par Sportwagon, un tā kopš šīs dienas rīta vizinos ar Krizis Ar156 Sportwagon. Ilgi uz shito metu acis, no brīža kad sludinājums pirmoreiz ss.lv parādijās, beidzot ir mans Smile

Pirms tam vizinājos ar Audi coupe Gt, un Audi 90, bet nu vecums dara šīm mašīnam savu un vajadzēja kaut ko jaunāku un ekonomiskāku. Un te nu es esmu Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Juris Mizišs.
Nesen nopirku GTV. Uz Lielceļiem jūtos kā kings. Gribētu piedalīties kādā alfu izbraucienā. Tādi sakarīgi cilvēki tie alfisti izskatās.
Visu to labāko.                                                                                                                                          Mizish.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3 ... 56, 57, 58  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
  



Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration
Powered by phpBB © phpBB Group | SmartFeedSmartFeed
Design by phpBBStyles.com | Styles Database