Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Ielūgums piedalīties "Kabrioletu vasara 2008"
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Ielūgums piedalīties "Kabrioletu vasara 2008" 
Kabrioletu īpašnieku uzmanībai!
Izsludināta pieteikšanās dalībai Latvijas kabrioletu salidojumā „Kabrioletu Vasara 2008”.

Latvijas kabrioletu fanu un braucēju intereses aizstāvošais „Kabrioklubs” sadarbībā ar enerģijas dzērienu „Shark” šī gada 24. maijā rīko Latvijas kabrioletu salidojumu. Pieteikšanās dalībai notiek elektroniski un veicama interneta lapā www.kabrioklubs.lv.

100 ekipāžām no Latvijas un tuvākajām valstīm būs iespēja piedalīties „Kabrioletu Vasaras 2008” svētku kolonnas braucienā, auto izstādē, konkursos, „2008 Gada Kabrioekipāžas” titula izcīņā un citās aktivitātēs. Kabrioletu salidojums būs Salaspils novada svētku galvenais notikums un noritēs vasarīgā noskaņā un svaigā gaisā „Salaspils Botāniskajā dārzā”.
 
Salidojums Latvijā notiks otro gadu un pulcēs divas reizes vairāk kabrioletu un skatītāju, kā 2007. gadā. Šogad piedalīties salidojumā ar saviem kabrioletiem, rodsteriem un cita veida vieglajām automašīnām ar nolaižamiem jumtiem vai bez jumtiem tiek aicināti visu marku un ražojuma gadu automašīnu īpašnieki bez vecuma ierobežojuma. Nereģistrētiem dalībniekiem nebūs iespējas piedalīties.

Aizvadītā gada 27. maijā Latvijā notika pirmais vērienīgais kabrioletu salidojums Baltijā. To rīkoja pagaidām vienīgais kabrioklubs Baltijā, kura atrašanās vieta ir Rīga. Svētku ietvaros „2007. gada Labākās kabrioekipāžas” titulu ieguva četras jaunkundzes, kuru ekipāža startēja ar nosaukumu „Kabrio māsu ordenis”. „Māsas” uz pasākumu bija ieradušās „Latvijas Dailes teātrī” īrētos, trakos tērpos un sarkanā Chrysler PT Cruiser kabrioletā. Automašīna bija izdekorēta ar dažādiem mūsdienu un antikvāriem dekoriem.

Svētkos piedalījās Salaspils domes priekšsēdētājs Juris Putniņš ar saviem kolēģiem, „Stils Bez Tabu” žurnāliste Gundega Skudriņa, „Delfi auto” redaktors Raimonds Zandovskis, tērpu dizainers Aleksandrs Pavlovs, „Jaffa Riga” vadītājs Artūrs Mednis un citi. Savukārt vērot atklāšanu bija ieradušies ap 3000 Salaspils un Rīgas iedzīvotāji un kabrioletu īpašnieki ar ģimenēm. Viens no skatītājiem laimēja iespēju vienu nedēļu braukt ar jauno „Peugeot 207 CC” kabrioletu, ko piedāvāja „Lauva auto”. Galeriju ar bagātīgu foto materiālu no šī notikuma iespējams apskatīt „Kabriokluba” mājas lapā internetā.


Informāciju sagatavoja:
„Kabriokluba” prezidents - Jānis Timofejevs
tālrunis – 29 555855
e-pasts – janis.timofejevs@kabrioklubs.lv

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vo labs. super  Jāvelk savs OOOO cabrio no garāžas ārā un jādodas tusēt. Nu un vēl kā izrādās prezidents arī pazīstams. Latvija maza kā kabata. Cool


_________________
Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
  



Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration
Powered by phpBB © phpBB Group | SmartFeedSmartFeed
Design by phpBBStyles.com | Styles Database