Autors |
Ziņojums |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
|
Morientes rakstīja:6. mps ir dārgāka un dēļ svara zaudē dinamiku.
Priekšējā piedziņa, protams, lielākais mīnuss šitam aparātam.
Bet nu tīri idejiski 3. man der vairāk par 6.
...ja nemaldos mazda6 MPS jau defaltā ir AWD - vai nu arī kā opcija, bet AWD ir točna
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Apr 04, 2008 5:17 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Morientes rakstīja:Un no hothečiem ātrāki ir S3 un jaunais STI, bet nu cena arī vismaz par 10k lielāka 
tie jau superhechi  partnerii viens STI ir dabuujams par supercenu. dziivee nemaz nav tik slikts
bet uz MPS Mazdu nenoliegshu arii es esmu skatiijies kaa vienu no variantiem, starp Cupru, GTI Golfu un ST Focusu. un visdriizaak buutu izveeleejies Mazdu, tikai kaut kaa hothechu iisti negribas
|
Fri Apr 04, 2008 5:19 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

Pievienojies: 04 Sep 2007
Komentāri: 2329
|
Morientes rakstīja:Ir MPS. Nu patiesībā ir jau mans
Tik gribēju dzirdēt alfistu viedokli
Protams, variet brukt virsū, kāpēc nepirku GTA vai citu 3.2 alfu. Jā, protams, GTA simpatizē vairāk, bet nu nav man laika vazāties pa servisiem un jauna 3.2 alfa maksās vairāk. Bet lietota alfa manu pacietības mēru izsmēla Nu patiesībā es nevainoju auto, bet gan servisus, kur stipri klibo vai nu attieksme vai kvalitāte.
Subaru nepirku, jo jaunais man nepatīk pēc skata un salons nevienam subaram nav paticis.
Un nav ko daudz diskutēt, auto ir , tik jāpiebrauc mazliet pirms tā normāli atvilkt.
 prieks par tevi un normāla latvieša zaļā skaudība
Tīri, intereses pēc, derētu pa kādai bildei  kas par ekstriņām?
|
Fri Apr 04, 2008 5:19 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
elektriskie logi.
|
Fri Apr 04, 2008 5:39 pm |
|
 |
Morientes
Pievienojies: 12 Sep 2006
Komentāri: 150
1996 Alfa-Romeo GTV
|
ekstrās:
bose ar 6cd mainītāju
ksenoni
pusādas salons
kruīzs
lietus sensori
pakaļas parkings
mazie ziemas diski uz 17"  turklāt melni, skaistāki par vasaras diskiem
webasto pasūtīju
nu un visi pričindāļi kā infocentrs, beņķu apsilde
un protams liels bonuss pēc GTV - visvisādas kastītes un plauktiņi
kad bildēšu GTV priekš tirgošanas, būs šis pie viena jāsafočē
|
Fri Apr 04, 2008 5:50 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

Pievienojies: 04 Sep 2007
Komentāri: 2329
|
vasarai 18nieki kā standarts
|
Fri Apr 04, 2008 5:53 pm |
|
 |
Morientes
Pievienojies: 12 Sep 2006
Komentāri: 150
1996 Alfa-Romeo GTV
|
|
Fri Apr 04, 2008 5:54 pm |
|
 |
pratigais
Member of

Pievienojies: 05 Dec 2006
Komentāri: 1157
Atrašanās vieta: Salaspils
2000 Alfa-Romeo 166
|
lāča_kungs rakstīja:vasarai 18nieki kā standarts 
Jaa jaa un veel riepas taadas zemaakas.  Un tad taa riktiigi atvilkt uz apvadcela bedreem.
|
Fri Apr 04, 2008 5:59 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
izbraucu ar vienu H6 legacy. ar to 3 programmu automaatu. kursh teica, ka motors kuutrs un leeniigs? taa nav. sajuutu zinja asaks par bmw 6inieku un pat Alfas V6. elastiigaaks. arii apakshgalaa smuks ceeliens.
|
Fri Apr 04, 2008 7:52 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:izbraucu ar vienu H6 legacy. ar to 3 programmu automaatu. kursh teica, ka motors kuutrs un leeniigs? taa nav. sajuutu zinja asaks par bmw 6inieku un pat Alfas V6. elastiigaaks. arii apakshgalaa smuks ceeliens.
nu nez - es kad braucu - nepārliecināja
un vēl - ēd tas lops degvielu kā tvaika ātrvilciena lokomotīve ogles...
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Apr 04, 2008 7:54 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
tam konkreetajam ir vadiitaajs ar chuguna kaajaam. automats vislaik SPORT un gaazes pedaalis ON rezhiimaa. kompis raadiija 14l. un tas bija outbeks, bish smagaaks par parasto legasi. shoseja esot stabili zem 10l
cik man 166 kompis raada nemaz neteikshu
|
Fri Apr 04, 2008 7:57 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:tam konkreetajam ir vadiitaajs ar chuguna kaajaam. automats vislaik SPORT un gaazes pedaalis ON rezhiimaa. kompis raadiija 14l. un tas bija outbeks, bish smagaaks par parasto legasi. shoseja esot stabili zem 10l
cik man 166 kompis raada nemaz neteikshu 
nezinu tas outbacks ar ko braucu es ziemā pa pilsētu režīmā mājas-darbs-māja rija 19,2 litri
un ziemā turot kreiserī 120 uz dpili - rādīja ~12 litri VIDĒJO uz šosejas...
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Apr 04, 2008 8:01 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
palaidniex rakstīja:elbee rakstīja:izbraucu ar vienu H6 legacy. ar to 3 programmu automaatu. kursh teica, ka motors kuutrs un leeniigs? taa nav. sajuutu zinja asaks par bmw 6inieku un pat Alfas V6. elastiigaaks. arii apakshgalaa smuks ceeliens.
nu nez - es kad braucu - nepārliecināja
un vēl - ēd tas lops degvielu kā tvaika ātrvilciena lokomotīve ogles... 
mosh tas tavs nebija veel kaartiigi piebraukts? shim ir gads un 40k km. pa garantiju nomainita reika (2008. gada modeljiem esot defekts noveersts), tik tikko stbilizatora bukses un tuulinj pa garantiju mainiishot bremzhu diskus un uzlikas (bish mest saakushi esot). vobshem partneris visu mainot pa garantiju
un veel. visas peedejo divu gadu mashiinas, par kuraam smu intereseejies, vieno identisks defekts- stuures reika. kas tas ir? muusu celju spcifika?
|
Fri Apr 04, 2008 8:01 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Lasot shito topiku, pamazaam saaku krist izmisumaa. Kas es un palaidniex - vieniigie debilie, seenes paaredushies lauku latviaanji?  Man personiigi peec Alfas liekas vispaar nepieklaajiigi pat apspriest visus shitos japaanju/korejieshu shirpotrebus  Jeb tas jums visiem peec vasaras riepu uzlikshanas - celji liekas pa iistam baisi?
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Fri Apr 04, 2008 8:59 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
elbee rakstīja:tie jau superhechi partnerii viens STI ir dabuujams par supercenu. dziivee nemaz nav tik slikts
c'mon tas subaru jauntais iztradajums izkatas vienkarshi pretigi... lai ari tehniski vins nemaz tik slikts nav. bet nu tas izskats
cik gaudz sevi jaienist lai pa gandriz 30 kLVL iepirktu kaut ko tik pretigu... riktigs sado mazo
|
Fri Apr 04, 2008 9:48 pm |
|
 |
|