Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21647
|
Powerflex un Superflex
yo!
ir kads suutijis un uzstaadiijis vai varbut dabujis jau gatavu auto ar Powerflex vai Superflex bukseem? tas ir muusu "tanku gumijas" variants tikai no UK un razhots nevis no vecas traktora riepas, bet no speciala materiala. Powerflex piedaavaa visu bukshu paku jebkurai Alfai, t. sk. GTV. UK Alfajuuzeri saka, ka shitais upgreids ir MUST, jo stock bukses esot crap. jautaajums- vai ir veerts uzsuutiit un uzmainiit shitaas Powerflex vai Superflex muusu pashmaaju razhojumu vietaa? man nepatiik bunkshi GTV pakaljtiltaa, kas esot normaali. bunkshkj visi latvijaa esoshie GTV un Spideri, bet man neliekas, ka tas ir normaali, varbut ar shiim bukseem to var noveerst. amosh tikai skaljaak paliks
viens chalis imprezai uzlika visu shito komplektu, kljuva baigi cieta, bet turas labi, viss cits tai mashinai jau izjucis, bet bukses kaa jaunas
http://www.powerflex.co.uk/
http://www.superflex.co.uk/
|
Mon Nov 06, 2006 1:04 pm |
|
|
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
156 laikam šitā izskatās.
cik noprotu ~25 poundi par priekšējo lielo buksi. Cik viņi grib par sūtīšanu?
Ebajā viss Powerflex 147/156 priekšējais komplekts maksā 120 poundus - par 30 poundiem lētāk kā pie ražotāja
_________________ @Scmic
|
Mon Nov 06, 2006 1:20 pm |
|
|
Presto
Viesis
|
Ja šitos ieliekot pazudīs priekšā, augšā 156 jai AR sasodītā plauktu čikstēšana, es piedalos ņemšanas pasākumā.
|
Mon Nov 06, 2006 3:59 pm |
|
|
Lauris
Viesis
|
Tā ir laba lieta. Mēs arī esam uzstādijuši pāres mašīnām, tai skaitā arī pāres alfiņām. Tai skaitā mēģinājām arī GTV prikšējiem plauktiem - galīgi garām. Bet piem.; A/R 147/156 aizmugurējā piekare, pamēģinājām un nu vairs to klientu neesmu redzējis - nu nejau tāpēc ka nošķīlies - nu ir labas tās bukses, tikai ne visās vietās.
Un vēl uzlikām MITSUBISHI EVO - tur gan nomainījām visas iespējamās bukses - ir OK.
|
Mon Nov 06, 2006 10:33 pm |
|
|
Zenons Spranda
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 104
Atrašanās vieta: Rīga
|
Presto rakstīja:Ja šitos ieliekot pazudīs priekšā, augšā 156 jai AR sasodītā plauktu čikstēšana, es piedalos ņemšanas pasākumā.
Mjā, es arī apsvērtu šādu Superbukšu iegādi, lai tiktu vaļā no tās čīkstoņas.
Laikam jābrauc pie Sašas un kārtīgi matom jālamājas par to, kā pirms mēneša man visas priekšējās bukses "itkā" nomainīja.
R.
|
Mon Nov 06, 2006 10:43 pm |
|
|
arba
Member of
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Priekšas čīkstēšanu rada augšējās "šaras" un viņām ir nelabs niķis sākt čīkstēt kādus 10 000 līdz citām izdiluma pazīmēm
_________________ es atgriezos 3 x
|
Mon Nov 06, 2006 11:29 pm |
|
|
elbee
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21647
|
Lauris rakstīja:Tai skaitā mēģinājām arī GTV prikšējiem plauktiem - galīgi garām.
kaa tas ir galiigi garaam? prieksha mani neuztrauc, man pakalja nepatiik!
|
Tue Nov 07, 2006 12:21 am |
|
|
Presto
Komentāri: 1969
|
arba rakstīja:Priekšas čīkstēšanu rada augšējās "šaras" un viņām ir nelabs niķis sākt čīkstēt kādus 10 000 līdz citām izdiluma pazīmēm
Par 10000 nepiekrītu. Uzliec jaunas, uzliec tanku viss viens - čikst un viss
|
Tue Nov 07, 2006 9:19 am |
|
|
Presto
Komentāri: 1969
|
Lauris rakstīja:Tā ir laba lieta. Mēs arī esam uzstādijuši pāres mašīnām, tai skaitā arī pāres alfiņām. Tai skaitā mēģinājām arī GTV prikšējiem plauktiem - galīgi garām. Bet piem.; A/R 147/156 aizmugurējā piekare, pamēģinājām un nu vairs to klientu neesmu redzējis - nu nejau tāpēc ka nošķīlies - nu ir labas tās bukses, tikai ne visās vietās.
Un vēl uzlikām MITSUBISHI EVO - tur gan nomainījām visas iespējamās bukses - ir OK.
Nu bet kā ir konkrēti ar 156 priekšējiem augšējiem paluktiem, ko
|
Tue Nov 07, 2006 9:21 am |
|
|
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Čīkst nevis bukses bet lodveida balsti /šaras / šarovije opori / stāvāboli - sauciet kā gribiet - ar buksēm (redzamas augstāk) nekāda sakara!!!
Vobšem ja čīkst - jāmaina šitais sūds - 55 lati ar visām buksēm un sūtīšanu, tikai jānoskaidro kura puse vainīga
Pēdējoreiz rediģējis smic Tue Nov 07, 2006 9:42 am; pavisam rediģēts 1 reizi
_________________ @Scmic
|
Tue Nov 07, 2006 9:39 am |
|
|
MartinsT
Member of
Komentāri: 12216
|
MF rakstīja:arba rakstīja:Priekšas čīkstēšanu rada augšējās "šaras" un viņām ir nelabs niķis sākt čīkstēt kādus 10 000 līdz citām izdiluma pazīmēm
Par 10000 nepiekrītu. Uzliec jaunas, uzliec tanku viss viens - čikst un viss
čīkstēja, nomainiju augšējās, vēl tur šo to - nekas nečīkst, viss labi, tfytfutfu )
|
Tue Nov 07, 2006 9:40 am |
|
|
arba
Member of
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
smic rakstīja:Čīkst nevis bukses bet lodveida balsti /šaras / šarovije opori / stāvāboli - sauciet kā gribiet - ar buksēm (redzamas augstāk) nekāda sakara!!!
Vobšem ja čīkst - jāmaina šitais sūds - 55 lati ar visām buksēm un sūtīšanu, tikai jānoskaidro kura puse vainīga
Tieši tā.
BEt tas stulbākais ir, ka viņas sāk čīkstēt ļoti agrīni, nekādu citu izdiluma pazīmju nav, es kādu gadu nobraucu ar tādām līdz kamēr apnika
_________________ es atgriezos 3 x
|
Tue Nov 07, 2006 11:10 am |
|
|
MartinsT
Member of
Komentāri: 12216
|
smic rakstīja:Čīkst nevis bukses bet lodveida balsti /šaras / šarovije opori / stāvāboli - sauciet kā gribiet - ar buksēm (redzamas augstāk) nekāda sakara!!!
njā, pie Sašas samaksāju 20Ls vairāk, abas puses - 40Ls pa kāju......nākamreiz būsim zināt
|
Tue Nov 07, 2006 11:13 am |
|
|
Lauris
Viesis
|
elbee rakstīja:Lauris rakstīja:Tai skaitā mēģinājām arī GTV prikšējiem plauktiem - galīgi garām.
kaa tas ir galiigi garaam? prieksha mani neuztrauc, man pakalja nepatiik!
Nu taa. Prikšējiem apakšējiem plauktiem tās bukses īsti negrib turāties, un mēs atgriezāmies pie OR plauktiem.
Bet pārējais jau ir OK.
|
Tue Nov 07, 2006 12:48 pm |
|
|
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
MartinsT rakstīja:
njā, pie Sašas samaksāju 20Ls vairāk, abas puses - 40Ls pa kāju......nākamreiz būsim zināt
tak bērni jābaro, nodokļi jāmaksā, autoparks jāuztur...
_________________ @Scmic
|
Tue Nov 07, 2006 1:42 pm |
|
|
|