Autors |
Ziņojums |
palaidniex
Member of
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Nikson - vai tad nezināji, ka vēl ir visādas fiškas...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Sep 29, 2008 11:34 am |
|
|
Quattordici
Member of
Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Traka tauta... pēc maniem datiem uz sestdienas pēcpusdienu DT Mobile tiklā tika pārdotas ap 700 units iPhones. Uz doto mirkļi, es tā jūtu ir ap šhtuku.
Tas viss prieks par 600-700 Latiem uz diviem gadiem kredītā
PAR KO?! Mums drīzumā iznaks jaunā Omnia, ar visiem parametriem lābāka par iPhone un noteikti nebūs par tādu traku cenu.
Palaidniex laps
|
Mon Sep 29, 2008 11:34 am |
|
|
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
TheCAT rakstīja:Traka tauta... pēc maniem datiem uz sestdienas pēcpusdienu DT Mobile tiklā tika pārdotas ap 700 units iPod telefonus. Uz doto mirkļi, es tā jūtu ir ap šhtuku.
Tas viss prieks par 600-700 Latiem uz diviem gadiem kredītā
Es samaksāju 207 Ls
saglabāju savu formula 28 un kāds nu man tur ir tas datu pieslēgums.
nekādas pārmaksas/piemaksas. Tik 2 gadi jābūt LMT klientam
Un ar tiem tarifiem kādi man ir, migrēt man nav nekādas jēgas
|
Mon Sep 29, 2008 11:40 am |
|
|
Quattordici
Member of
|
Lai paspēlēties ar krasainām fiškām un izmest telefonu pēc gada
Par pārmaksu mani dati ir no DT Mobile tikla. Varbūt tas neattiecās uz visiem, jo bija dažadi varianti kā maksāt.
|
Mon Sep 29, 2008 11:54 am |
|
|
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
mani interesēja 2 fiškas.
1. Norm epasta klients. Un tas arī ir (ar kkādu bagu)
2. mašīnas hendsfrī. Diemžēl landrovers neatbalsta symbijāņu telefonu, un atkal bez symbijāņa nesanāk norm epasts. Ābols ir izeja
Par pārmaksu - rūpīgāk jānalizā istyle piedāvājums. Bet lai to izdara kāds cits ! ((c) H. Simpsons)
Mani neinteresē braucot mikriņā skatītīs jūtūbes video
|
Mon Sep 29, 2008 12:04 pm |
|
|
Quattordici
Member of
|
Nu tad škaidrs! Landrover ir vainīgs ka tu nenopirki BlackBerry
|
Mon Sep 29, 2008 12:06 pm |
|
|
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
a kas vainais iphonei? telefons ļoti ērts, un ja kantoris maksā, pilnīgi po, kāds tarifu plāns.
Nākampavasar, kad beigsies k800i piesaistes termiņš, varbūt sev arī tādu paņemšu.
|
Mon Sep 29, 2008 12:10 pm |
|
|
Quattordici
Member of
|
Telefons ir ļoti ērts kā telefons, vai ļoti ērts kā gadžets
kā gadžetam tam nav ne vainas, bet jautajums "kurš reāli izmantos visas tās fičkas kādas ir piedāvātas?" paliek.
kā ērts telefons... nu nez, nez..
un pārmaksāt $$$ tikai par ābolu... stulbi ir tas, ka jā viņš būtu iPhone Dolce&Gabbana Edition un maksātu ap štuku, tik un tā telefonu pirktu ibo BRAND
|
Mon Sep 29, 2008 12:17 pm |
|
|
Sogjis
Member of
Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
Par LVL 120 bez istyle fignam man liekas ir verts pastilot
|
Mon Sep 29, 2008 12:39 pm |
|
|
briedis
Pievienojies: 11 Aug 2008
Komentāri: 596
1998 Alfa-Romeo 156 Zender
|
|
Mon Sep 29, 2008 1:11 pm |
|
|
briedis
Pievienojies: 11 Aug 2008
Komentāri: 596
1998 Alfa-Romeo 156 Zender
|
Re: ĀBOLI, AI ĀBOLI...
NIKSONS rakstīja:Esmu pakļāvies masu psihozei Un nu man ir jauns tlfona aparratus
1. Kā lai daon iekšā veco labos kontaktus ?
zem mail, contacts settingiem ir Import SIM contacts, tas gan ir uz vecā, bet nu jaunajam tā pat jābūt!
|
Mon Sep 29, 2008 1:25 pm |
|
|
elbee
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21647
|
NIKSONS rakstīja:Mazais rewiew
Kas nepatīk:
1. kā var personalizēt "desktopu" ? Nah man pašā vidū kkādas biržas ikona ? Es i no laukiem !
piespied 2 sekund ar pirkstu uz desktopa kameer viss sak vibreet un nevajadziigaas ikonnas aizness uz otro lapu un, protams, ar ljevajiem softiem var manageet visu ko, bet tad jaauzlauz telefons iesaakumaa. no taa gan ar nav ko baidiities, jo ja nu garantijas gadiijums tad system restore un viss buus kaa original.
Citāts:2. kā var nosūtīt kontaktu informāciju ? Pa nokijiski - vizītkarti ?
shito gan nevar. ja nu vieniigi atkal kaads kreisais softs jaanjem paliigaa. es nesuutu. visiem, kas prasa, saku, ka nav. galiigas nepiecieshamiibas gadiijuma nosaucu, lai pieraksta
Citāts:3. jau uzdevu jaut lmt - sūtot epastu raksta, ka adrese uzrakstīta nepareizi.. kas par xui ...
man taa nav.
Citāts:Vēl kas nerulz - gogle maps balstītā navigācija... Kā lai tā pieklājīgāk pasaka ? Nu tā būtu lieya, kas būtu jāpieregulē (smagi).
kliist baumas, ka gan tomtomam gan "veel kaut kadam aimursu kaa saucas" ir jau gatavi "step by step" navigacijas softi ar iebuuuveetu karshu paarklajumu. bet apple lauzhas. es domaaju, ka pie vains ir liigumi ar operatoriem, tiem vajag megabaitus, kuru visvieglaak dabuut no tuuritiem, kas apmaldiijushies
|
Mon Sep 29, 2008 2:06 pm |
|
|
elbee
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21647
|
|
Mon Sep 29, 2008 2:09 pm |
|
|
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Re: ĀBOLI, AI ĀBOLI...
briedisr rakstīja:NIKSONS rakstīja:Esmu pakļāvies masu psihozei Un nu man ir jauns tlfona aparratus
1. Kā lai daon iekšā veco labos kontaktus ?
zem mail, contacts settingiem ir Import SIM contacts, tas gan ir uz vecā, bet nu jaunajam tā pat jābūt!
Šo izveicu ar itunes.
SIM neatbalsta vairāk par 1 nr vienam vārdam
|
Mon Sep 29, 2008 2:19 pm |
|
|
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
elbee rakstīja:NIKSONS rakstīja:Mazais rewiew
Kas nepatīk:
1. kā var personalizēt "desktopu" ? Nah man pašā vidū kkādas biržas ikona ? Es i no laukiem !
piespied 2 sekund ar pirkstu uz desktopa kameer viss sak vibreet un nevajadziigaas ikonnas aizness uz otro lapu un, protams, ar ljevajiem softiem var manageet visu ko, bet tad jaauzlauz telefons iesaakumaa. no taa gan ar nav ko baidiities, jo ja nu garantijas gadiijums tad system restore un viss buus kaa original.
Blins, kkas nesanāk. Ikonas līdz vibrācijām bērni gan bija pāris reižu bija noveduši. Es nodomāju - ahā aifons arī tomēr gļuko
elbee rakstīja:
Citāts:2. kā var nosūtīt kontaktu informāciju ? Pa nokijiski - vizītkarti ?
shito gan nevar. ja nu vieniigi atkal kaads kreisais softs jaanjem paliigaa. es nesuutu. visiem, kas prasa, saku, ka nav. galiigas nepiecieshamiibas gadiijuma nosaucu, lai pieraksta
Kas - Džobs stulbs ira vai ? To fišku gan bieži izmantoju... Vismaz saņemt vizitkas var ?
elbee rakstīja:Citāts:3. jau uzdevu jaut lmt - sūtot epastu raksta, ka adrese uzrakstīta nepareizi.. kas par xui ...
man taa nav.
Arī ceru, ka pie vianas būs kāds outgoing server settings vai kas tāds. Negribu ticēt, ka būtu tāda laža
elbee rakstīja:Citāts:Vēl kas nerulz - gogle maps balstītā navigācija... Kā lai tā pieklājīgāk pasaka ? Nu tā būtu lieya, kas būtu jāpieregulē (smagi).
kliist baumas, ka gan tomtomam gan "veel kaut kadam aimursu kaa saucas" ir jau gatavi "step by step" navigacijas softi ar iebuuuveetu karshu paarklajumu. bet apple lauzhas. es domaaju, ka pie vains ir liigumi ar operatoriem, tiem vajag megabaitus, kuru visvieglaak dabuut no tuuritiem, kas apmaldiijushies
Da lai viņi iesprauž to gogoli sev Ja nav navigācijas tad nav. Ja tu tūristosi ar +/- 200 m precizitāti, tad nu tālu netiksi. Es tagad observēju tieši tādu "kļūdiņu"
|
Mon Sep 29, 2008 2:27 pm |
|
|
|