Atbildēt pie šī temata 8 lapa no 225 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 223, 224, 225  Nākošais
sīkums, bet bļaut gribas
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
īvele rakstīja:
haha liekas, ka Alsi ir aizskaaris daudzu patriotiskaas juutas!  Rolling Eyes  GALVU NOST! un uzrakstu aizliimeet ar ausekliiti Very Happy

ne nu...   valodu zinu - latvieshu darba kollektivos stradaju - latvijas TV un radio klausos... esmu tik kollaboracionisks (kollaboracionisms arii var atgadinat patriotismu - ja to sej varmaciigi) ka nekads cits.  Smile  

Vai varu izveleties starp galvu un uzrakstu uz mashinas ?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
...par okupaciju kolonizaciju mums ir dazhaadi priekshtati.

...Ja nebuutu okupacijas es dzivotu pie Baikalezera...  Bet vai Jus vispar dzivotu - tas ir jautajums.

kāaa dažādi????  Shocked

Latviju tak atbrīvoja, vai ne? un mēs tak paši pēctam brīvprātīgi iestājāmies savienībā, ir dokumenti.

pareizi, vai ne?  naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
eh, galvenie suudi jau bija tanii, ka nacionalizeeja un aizliedza privaato uznjeemeejdarbiibu, bet jaunaas neatkariibas laikaa visu atdeva, tachu paaudzes nomainiijaas un neko citu kaa leeti nopirkt - daargi paardot nemaaceeja. taadi luuk piiraagi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
tu tachu nebiji tas piedzeerushias Zoodaarzaa, kursh man to meegjinaaja iegalvot Smile

titulnacijas parstavju vidu arii ir bomzishi.  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
...Ja nebuutu okupacijas es dzivotu pie Baikalezera...  Bet vai Jus vispar dzivotu - tas ir jautajums.

nu ja godiigi, es veel kaadu dalju no savas gjimenes mosh buutu satikusi, kaa piemeeram vecoteevu ... kursh tika izsuutiits, atbeedzis, bet pie gjimenes nevareeja atgriezties ...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzirdeju ka Baikals esot viens no piesarnotakajiem ezeriem pasaule... taka tur uzmanigi!

Un kas liek domat, ka ja Latvija nebutu bijusi okupeta, tad vinja vispar nepastavetu? Labi, iespejams mes te runatu visi vaciski vai zviedriski un slavetu oktoberfestu vai brauktu ar Volvo... bet ari tas nebutu tas sliktakais... un vispar, spekulacijas par temu kas butu, ja butu ir bezjedzigas un neaugligas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
eh, galvenie suudi jau bija tanii, ka nacionalizeeja un aizliedza privaato uznjeemeejdarbiibu, bet jaunaas neatkariibas laikaa visu atdeva, tachu paaudzes nomainiijaas un neko citu kaa leeti nopirkt - daargi paardot nemaaceeja. taadi luuk piiraagi.

viedi vārdi - bet PSRS varēja rīkoties kā sabiedrotie un savu betona sienu celt ais abrenes un zilupes uz austrumu pusi - gar robežupīti...
nebūu jānacionalizē un pēcāk jāatdod

50 gadi iemācīja nestrādāt - godīgs darbs reti kad tiek cienīts - svarīģi ir kruts robs, kur pēc iespējas mažak jādara un pēc iespējas vairāk jāsaņem
jo psrs laikos bezdarba nebija un algu maksāja vienādu - nestrādā, strādā slikti, vienkārši strādā v ai strādā labi...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
Alsi rakstīja:
...par okupaciju kolonizaciju mums ir dazhaadi priekshtati.

kāaa dažādi????  Shocked
Latviju tak atbrīvoja, vai ne? un mēs tak paši pēctam brīvprātīgi iestājāmies savienībā, ir dokumenti.
pareizi, vai ne?  naac

beidz - kuram bija garakas rokas - tas arii panjema...  
labpratiigi - nelabpratiigi - to var tekoshas versijas veestures maciibgraamataa izlasiit. Bet jautajums - kuura ?  Var but pec 30 gadiem bus rakstiits "LR bija krapnieciski pievienota EU - kas liedza jebkaadu razhotni valstii un panaca 70% populacijas samazinashanas"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Paskaidroshu savu poziiciju visaa, kas saistiits ar Krieviju, PSRS un Latvijas patriotismu.
1) esmu shiis valsts patriots. Labi, varbuut ne liidz galam valsts, bet zemes/teritorijas/tautas/valodas. Un to man neviens nekad nedriikst paarmest, citaadi pa muti Smile Objektiivi raugoties, manupraat tas ir tikai normaali.
2) es nevaru ciest neobjektiivu, nepamatotu, aprobezhotu savas valsts un tajaa pastaavoshaas iekaartas noniecinaashanu un zaimoshanu.
3) es nevaru ciest, ja kaads slavina valsts un, jaa, arii manu senchu gjimenju paaridariitaajus. Tad rodas veelme shaut. Tas gan attiecas arii uz galeeji "labeejiem" grupeejumiem, kuri lielos vilcienos no komunistiem atshkiras tikai ar simboliku un mazliet ekonomiku.
4) es esmu gatavs draudzeeties ar jebkuras tautas paarstaavjiem, pie noteikuma, ka vinji manaa valstii nemeegina man noraadiit uz to, ka vinju tautas/valsts ideaali ir pareizaaki un, balstoties uz vienpuseeju un biezhi meliigu informaaciju, izplatiit nepatiesas zinjas par notikumiem manaa valstii.
5) es gribu, lai jebkursh reizi par visaam reizeem saprot, ka shai mazajai teritorijai, neskatoties uz 700 gadu dazhaada veida okupaaciju, joprojaam ir savs zemes plekjiitis un, patiesi briinumainaa kaartaa, sava valoda. Kuru jebkuram, kursh sheit uzturas, buus cieniit.
6) visu to apkopojot teikshu, ka shobriid no dazhu valstu puses skanoshie paarmetumi par paaraak gauso/nepareizo/paaraka stingro "nepilsonju" naturalizaaciju ir pilniigas un galiigas muljkiibas. Ja kaads veelas dziivot shai valstii un kljuut par taas pilsoni, tad luudzu - tev buus zinaat valsts valodu un tev buus zinaat valsts veesturi tieshi taadaa interpretaacijaa, kaadaa to pauzh oficiaalaa valsts poziicija un tautas vairaakums.
7) visiem, kuri slikti/ljoti slikti runaa latviski un ir vecaaki par 7 gadiem, atgaadinaashu, ka es personiigi tekoshi runaaju krieviski no 7 gadu vecuma un angliski no 13 gadu vecuma. Ja kaads, sheit uzturoties savas dziives ~30 gadus nav speejis (vairumaa gadiijumu gan nav veeleejies) iemaaciities kaut cik runaat latviski, tad taadu es uzskatu par Latvijas pilsoniibas necieniigu kandidaatu.

Apmeeram taa.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
+1

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
par karogiem es jau biju iepostējis  Wink

MartinsT rakstīja:
akcija "nofočē kretīnu"  naac

ak ja tuvojas 9-aj majs .... aprili gaiens padaja mierigi , jacenšas kautko uzvarit Maija Very Happy
kautkadu lielo kautiņu lai butu parunat visu vasaru , kad budžets bus jau ra minus zime.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
2 Alsi - par to jau arii es runaaju, ka ir tads teiciens par mellajaam aviim gjimenee. un dazju piedzeerushu punkjutapu izteikumus es tagad kaa vimpeli puulim pa priekshu nenesiishu. esmu runaajis ar aarkaartiigi daudz ljoti sakariigiem krieviem (gan latvijas, gan krievijas), kuriem latvija saistaas ar labaam lietaam un/vai atminjaam.
2 iivele - nebuutu korekti shinii topikaa izbljaut personiigu apvainojumu pret bijusho rezjiimu, jo neviens mees to neglorificeejam.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Paskaidroshu savu poziiciju visaa, kas saistiits ar Krieviju, PSRS un Latvijas patriotismu.
1) esmu shiis valsts patriots. Labi, varbuut ne liidz galam valsts, bet zemes/teritorijas/tautas/valodas. Un to man neviens nekad nedriikst paarmest, citaadi pa muti Smile Objektiivi raugoties, manupraat tas ir tikai normaali.
2) es nevaru ciest neobjektiivu, nepamatotu, aprobezhotu savas valsts un tajaa pastaavoshaas iekaartas noniecinaashanu un zaimoshanu.
3) es nevaru ciest, ja kaads slavina valsts un, jaa, arii manu senchu gjimenju paaridariitaajus. Tad rodas veelme shaut. Tas gan attiecas arii uz galeeji "labeejiem" grupeejumiem, kuri lielos vilcienos no komunistiem atshkiras tikai ar simboliku un mazliet ekonomiku.
4) es esmu gatavs draudzeeties ar jebkuras tautas paarstaavjiem, pie noteikuma, ka vinji manaa valstii nemeegina man noraadiit uz to, ka vinju tautas/valsts ideaali ir pareizaaki un, balstoties uz vienpuseeju un biezhi meliigu informaaciju, izplatiit nepatiesas zinjas par notikumiem manaa valstii.
5) es gribu, lai jebkursh reizi par visaam reizeem saprot, ka shai mazajai teritorijai, neskatoties uz 700 gadu dazhaada veida okupaaciju, joprojaam ir savs zemes plekjiitis un, patiesi briinumainaa kaartaa, sava valoda. Kuru jebkuram, kursh sheit uzturas, buus cieniit.
6) visu to apkopojot teikshu, ka shobriid no dazhu valstu puses skanoshie paarmetumi par paaraak gauso/nepareizo/paaraka stingro "nepilsonju" naturalizaaciju ir pilniigas un galiigas muljkiibas. Ja kaads veelas dziivot shai valstii un kljuut par taas pilsoni, tad luudzu - tev buus zinaat valsts valodu un tev buus zinaat valsts veesturi tieshi taadaa interpretaacijaa, kaadaa to pauzh oficiaalaa valsts poziicija un tautas vairaakums.
7) visiem, kuri slikti/ljoti slikti runaa latviski un ir vecaaki par 7 gadiem, atgaadinaashu, ka es personiigi tekoshi runaaju krieviski no 7 gadu vecuma un angliski no 13 gadu vecuma. Ja kaads, sheit uzturoties savas dziives ~30 gadus nav speejis (vairumaa gadiijumu gan nav veeleejies) iemaaciities kaut cik runaat latviski, tad taadu es uzskatu par Latvijas pilsoniibas necieniigu kandidaatu.

Apmeeram taa.

+1

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a man atkal patīk teiciens - nav sliktu nāciju, ir slikti cilvēki  Razz jeb par ko te vispār jau runa aizgāja?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:

Taa jau ir ekomonika. Mees te par patriotismu/politiku Wink Par to, ka Ziemsveetku dziesmas dziedaajaam klusiiteem, aiz aizvilktiem aizkariem, par to, ka Kalninja/Kulakova muuzika liidz peedeejam mirklim bija publiski aizliegta, par to, ka jebkaada cita veestures interpretaacija bija nepieejama, par cenzuuru, par ielu nosaukumiem, par neiespeejamu eksistenci, nezinot krievu valodu, par Latvijas briivvalsts kaa sugas sviitroshanu no veestures annaaleem, par izsuutiitajiem, par nogalinaatajiem, par masveida imigraaciju, uttuc.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 8 lapa no 225 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 223, 224, 225  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration