Atbildēt pie šī temata 8 lapa no 51 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 49, 50, 51  Nākošais
Velobrāļi. Pavisam mazie.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es taadu pirmo reizi redzu - pat uz bildiites. dizainisks - palaidniex, es piekriitu. par jaudu laikam nelikumiigi runaat Embarassed

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
es taadu pirmo reizi redzu - pat uz bildiites. dizainisks - palaidniex, es piekriitu. par jaudu laikam nelikumiigi runaat Embarassed
prieks tiem gadiem jauda pieklajiga tas ir tas pats D5 motorits kas ridziņās nāca tikai krievu izpildijuma bija izturigaki cilindri un taa Razz  pa vejam un pa kalnu uz leju 55 km/h var izspiest shura  shura  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un pienaaca muusdienas un volvis paarpirka krievu inzjenieru lolojumu D5? Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kamēr vieni driftē, sportivo vai vnk ēd zemenes, mēs sestdien laiku nositām Saulkrastu retro-moto-VELO pasākumā. Laiks protams bija īpaši labvēlīgs Smile aktivitātēm brīvā dabā un pie jūras...

Programmā bija arī rallijs pa Saulkrastu ceļiem. Nu tā kā mūsu tehnika -"Mazulis"nebij koplietošanas ceļiem piemērots, nolēmu izbraukt ar Tipo. Nevajadzēja...Tikai divi kontrolpunkti, neliela nesakritība leģendā un esam kaut-kādu dārziņu rajonā, zem sliedēm, izmisīgi mēģinu nenogrimt meža ceļā, tas izdodas noraujot aizsargpannu, mācītājmuižas pagalms, blakus no ozola nolūst pamatīgs zars(mūs neskar), un atrodos strupceļā pie sētas, kas ierobežo jauno apvedceļu...Tālāk viss iepriekšrakstītais apgrieztā secībā, plus papildus benzīna izbeigšanās 100 m pirms benzīntanka ar sekojošu ģimenisku Tipo  stumšanu  emo

Kā jau pasākumos kuros visi piedalās no laba prāta, beigās visi apmierināti un laimīgi. Es x2, jo Dāvis uzvar veiklības sacensībās.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu arvien vairaak man patiik tas malisha dizains. raamis kaa bezdeliigas aste - lieliski!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
skatos ari viena skaisti atrestaureta vespa bija tur

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
skatos ari viena skaisti atrestaureta vespa bija tur

Ja domā sarkano, tad tā bij Vjatka(tiesa neorģinālā krāsā).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
hm, vjatka ja atminja nevilj bija veljasmasina  Confused

Jaa es tiesi to sarkano ari domaju...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vjatka V150... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kamon! vjatka bija/ir vieniigais atminjaa paliekoshais rolleris no padomju laikiem. veel atceros taadu muravej - bet tas bija ar 3 ripuljiem Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nr.7 rakstīja:
kāds alfists 6dien velomaratonā hobiju klsē startēs a? hmm

Noraavu uz Aci gruppas braucienaa tautas klasee (~ 70 km laikam) Gaaju pirmajaa grupaa un chalim riepa uzspraaga, aizgaaja njigu njegu. Noruleeju ar otro videejais drusku virs 38.

P.S. Paluureeju 38,9 km.h videjais.

P.S.S kaut kad krosu bildees ar viens chalis redzeets ar ruleejoshu AR formu sarkanu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaspi4 rakstīja:
Nr.7 rakstīja:

Noraavu uz Aci gruppas braucienaa tautas klasee (~ 70 km laikam) Gaaju pirmajaa grupaa un chalim riepa uzspraaga, aizgaaja njigu njegu. Noruleeju ar otro videejais drusku virs 38.

P.S.S kaut kad krosu bildees ar viens chalis redzeets ar ruleejoshu AR formu sarkanu

tu par Cesu maratonu?

videjais baigi augsts! Kada bija vispar gonka, baigi gruta? ka ar trasi, nebija galigi jela izlijusi?

p.s.
orgi vienu baigo kludu uztaisijusi... agrak gaja 2 trases visos posmos: sporta un tautas/vitaminu, kur sporta mochija pa mopietnam, tautas 50/50 ari pa nopietnam vai taa neipasi.. un tadvitamini, kas principa ta pat 50/50 mochija, tikai vinjiem nebija svariga laika kontrole....
man personigi ir pilnigi vienalga kur es taja kopvertejuma atrodos, vai tur 1600, vai 700...(pe kam starteju samera neregulari), tapec parasti braucu vitaminos... trase tada pati ka tautas, viss labi, tikai laiks beigas pasam japanjem uz pulkstenja... a zato var iep....ist latnjus (atkariba no registresanas laika, 5-10 LVL)... a tagad maitas uztaisijusi vitaminiem kaut kadu gljimo trasi parast ap 20-25km... viss ir slikti

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
Kaspi4 rakstīja:
Nr.7 rakstīja:

tu par Cesu maratonu?

videjais baigi augsts! Kada bija vispar gonka, baigi gruta? ka ar trasi, nebija galigi jela izlijusi?

p.s.
orgi vienu baigo kludu uztaisijusi... agrak gaja 2 trases visos posmos: sporta un tautas/vitaminu, kur sporta mochija pa mopietnam, tautas 50/50 ari pa nopietnam vai taa neipasi.. un tadvitamini, kas principa ta pat 50/50 mochija, tikai vinjiem nebija svariga laika kontrole....
man personigi ir pilnigi vienalga kur es taja kopvertejuma atrodos, vai tur 1600, vai 700...(pe kam starteju samera neregulari), tapec parasti braucu vitaminos... trase tada pati ka tautas, viss labi, tikai laiks beigas pasam japanjem uz pulkstenja... a zato var iep....ist latnjus (atkariba no registresanas laika, 5-10 LVL)... a tagad maitas uztaisijusi vitaminiem kaut kadu gljimo trasi parast ap 20-25km... viss ir slikti

Nee nee shoseja, Riigas maratons,.Ceesu ar laba gonka bija, es tur tautaa braucu sanaaca ar no tuvaak beigu gala braukt, jo pirmajaa/otrajaa nociiniijos ar tehniskaam kjibeleem. Man shogad peedeejo gadu sponsors samaksaaja, naakamgad labaak par paris lati daargaak buus jabrauc garaaks gabals:)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
DĀRGIE velopisēdisti.
Kā ta tur mums palikās ar to braucienu pa mežaparku ar skaisto noslēgumu mangaļu šašļičkā? laiciņš itkā labs.. nu nevajag jau tur visu dienu.. es vairāk arī par kādām 2h neizturētu... Rolling Eyes es varu 4dien sākot no 17tiem, iespējams ka sestdien pa dienu, vai arī jebkurā laikā svētdien. naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
idejiski atbalstu, par konkrētiem laikiem gan nekas nav skaidrs, šonedēļ esmu haotisks cilvēks  Laughing

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 8 lapa no 51 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 49, 50, 51  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration