Autors |
Ziņojums |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
es taadu pirmo reizi redzu - pat uz bildiites. dizainisks - palaidniex, es piekriitu. par jaudu laikam nelikumiigi runaat
|
Wed Jun 10, 2009 4:22 pm |
|
|
koijotins
Member of
Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
Trax rakstīja:es taadu pirmo reizi redzu - pat uz bildiites. dizainisks - palaidniex, es piekriitu. par jaudu laikam nelikumiigi runaat
prieks tiem gadiem jauda pieklajiga tas ir tas pats D5 motorits kas ridziņās nāca tikai krievu izpildijuma bija izturigaki cilindri un taa pa vejam un pa kalnu uz leju 55 km/h var izspiest
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Wed Jun 10, 2009 7:13 pm |
|
|
Trax
|
un pienaaca muusdienas un volvis paarpirka krievu inzjenieru lolojumu D5?
|
Wed Jun 10, 2009 9:17 pm |
|
|
italis
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 2030
|
Kamēr vieni driftē, sportivo vai vnk ēd zemenes, mēs sestdien laiku nositām Saulkrastu retro-moto-VELO pasākumā. Laiks protams bija īpaši labvēlīgs aktivitātēm brīvā dabā un pie jūras...
Programmā bija arī rallijs pa Saulkrastu ceļiem. Nu tā kā mūsu tehnika -"Mazulis"nebij koplietošanas ceļiem piemērots, nolēmu izbraukt ar Tipo. Nevajadzēja...Tikai divi kontrolpunkti, neliela nesakritība leģendā un esam kaut-kādu dārziņu rajonā, zem sliedēm, izmisīgi mēģinu nenogrimt meža ceļā, tas izdodas noraujot aizsargpannu, mācītājmuižas pagalms, blakus no ozola nolūst pamatīgs zars(mūs neskar), un atrodos strupceļā pie sētas, kas ierobežo jauno apvedceļu...Tālāk viss iepriekšrakstītais apgrieztā secībā, plus papildus benzīna izbeigšanās 100 m pirms benzīntanka ar sekojošu ģimenisku Tipo stumšanu
Kā jau pasākumos kuros visi piedalās no laba prāta, beigās visi apmierināti un laimīgi. Es x2, jo Dāvis uzvar veiklības sacensībās.
_________________ 'Quoconque Jeceris Stabit
|
Sun Jun 14, 2009 7:09 pm |
|
|
Trax
|
nu arvien vairaak man patiik tas malisha dizains. raamis kaa bezdeliigas aste - lieliski!
|
Sun Jun 14, 2009 8:39 pm |
|
|
xls99
Member of
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
skatos ari viena skaisti atrestaureta vespa bija tur
|
Mon Jun 15, 2009 9:21 am |
|
|
italis
|
xls99 rakstīja:skatos ari viena skaisti atrestaureta vespa bija tur
Ja domā sarkano, tad tā bij Vjatka(tiesa neorģinālā krāsā).
|
Mon Jun 15, 2009 9:28 am |
|
|
xls99
Member of
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
hm, vjatka ja atminja nevilj bija veljasmasina
Jaa es tiesi to sarkano ari domaju...
|
Mon Jun 15, 2009 9:33 am |
|
|
italis
|
Vjatka V150...
|
Mon Jun 15, 2009 9:39 am |
|
|
Trax
|
kamon! vjatka bija/ir vieniigais atminjaa paliekoshais rolleris no padomju laikiem. veel atceros taadu muravej - bet tas bija ar 3 ripuljiem
|
Mon Jun 15, 2009 12:20 pm |
|
|
Kaspi4
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 131
2000 Alfa-Romeo 156
|
Nr.7 rakstīja:kāds alfists 6dien velomaratonā hobiju klsē startēs a?
Noraavu uz Aci gruppas braucienaa tautas klasee (~ 70 km laikam) Gaaju pirmajaa grupaa un chalim riepa uzspraaga, aizgaaja njigu njegu. Noruleeju ar otro videejais drusku virs 38.
P.S. Paluureeju 38,9 km.h videjais.
P.S.S kaut kad krosu bildees ar viens chalis redzeets ar ruleejoshu AR formu sarkanu
|
Fri Jun 19, 2009 8:38 pm |
|
|
xls99
Member of
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Kaspi4 rakstīja:Nr.7 rakstīja:kāds alfists 6dien velomaratonā hobiju klsē startēs a?
Noraavu uz Aci gruppas braucienaa tautas klasee (~ 70 km laikam) Gaaju pirmajaa grupaa un chalim riepa uzspraaga, aizgaaja njigu njegu. Noruleeju ar otro videejais drusku virs 38.
P.S.S kaut kad krosu bildees ar viens chalis redzeets ar ruleejoshu AR formu sarkanu
tu par Cesu maratonu?
videjais baigi augsts! Kada bija vispar gonka, baigi gruta? ka ar trasi, nebija galigi jela izlijusi?
p.s.
orgi vienu baigo kludu uztaisijusi... agrak gaja 2 trases visos posmos: sporta un tautas/vitaminu, kur sporta mochija pa mopietnam, tautas 50/50 ari pa nopietnam vai taa neipasi.. un tadvitamini, kas principa ta pat 50/50 mochija, tikai vinjiem nebija svariga laika kontrole....
man personigi ir pilnigi vienalga kur es taja kopvertejuma atrodos, vai tur 1600, vai 700...(pe kam starteju samera neregulari), tapec parasti braucu vitaminos... trase tada pati ka tautas, viss labi, tikai laiks beigas pasam japanjem uz pulkstenja... a zato var iep....ist latnjus (atkariba no registresanas laika, 5-10 LVL)... a tagad maitas uztaisijusi vitaminiem kaut kadu gljimo trasi parast ap 20-25km... viss ir slikti
|
Sun Jun 21, 2009 10:42 am |
|
|
Kaspi4
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 131
2000 Alfa-Romeo 156
|
xls99 rakstīja:Kaspi4 rakstīja:Nr.7 rakstīja:kāds alfists 6dien velomaratonā hobiju klsē startēs a?
tu par Cesu maratonu?
videjais baigi augsts! Kada bija vispar gonka, baigi gruta? ka ar trasi, nebija galigi jela izlijusi?
p.s.
orgi vienu baigo kludu uztaisijusi... agrak gaja 2 trases visos posmos: sporta un tautas/vitaminu, kur sporta mochija pa mopietnam, tautas 50/50 ari pa nopietnam vai taa neipasi.. un tadvitamini, kas principa ta pat 50/50 mochija, tikai vinjiem nebija svariga laika kontrole....
man personigi ir pilnigi vienalga kur es taja kopvertejuma atrodos, vai tur 1600, vai 700...(pe kam starteju samera neregulari), tapec parasti braucu vitaminos... trase tada pati ka tautas, viss labi, tikai laiks beigas pasam japanjem uz pulkstenja... a zato var iep....ist latnjus (atkariba no registresanas laika, 5-10 LVL)... a tagad maitas uztaisijusi vitaminiem kaut kadu gljimo trasi parast ap 20-25km... viss ir slikti
Nee nee shoseja, Riigas maratons,.Ceesu ar laba gonka bija, es tur tautaa braucu sanaaca ar no tuvaak beigu gala braukt, jo pirmajaa/otrajaa nociiniijos ar tehniskaam kjibeleem. Man shogad peedeejo gadu sponsors samaksaaja, naakamgad labaak par paris lati daargaak buus jabrauc garaaks gabals:)
|
Mon Jun 22, 2009 11:04 am |
|
|
Lienii
Member of
Pievienojies: 29 Feb 2008
Komentāri: 628
Atrašanās vieta: Riga
|
DĀRGIE velopisēdisti.
Kā ta tur mums palikās ar to braucienu pa mežaparku ar skaisto noslēgumu mangaļu šašļičkā? laiciņš itkā labs.. nu nevajag jau tur visu dienu.. es vairāk arī par kādām 2h neizturētu... es varu 4dien sākot no 17tiem, iespējams ka sestdien pa dienu, vai arī jebkurā laikā svētdien.
_________________ neko nevar skaidri zināt. atliek vienīgi mi-nēēt...
|
Mon Jul 20, 2009 4:05 pm |
|
|
MartinsT
Member of
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
idejiski atbalstu, par konkrētiem laikiem gan nekas nav skaidrs, šonedēļ esmu haotisks cilvēks
|
Mon Jul 20, 2009 4:15 pm |
|
|
|