|
4 lapa no 15 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
ralfins
Member of
Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
|
|
Fri Sep 17, 2010 5:28 pm |
|
|
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
|
Fri Sep 17, 2010 5:54 pm |
|
|
Pagaans
Member of
Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
|
Fri Sep 17, 2010 5:55 pm |
|
|
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
vācieši zajebis-HAI HITLER
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Fri Sep 17, 2010 5:56 pm |
|
|
shadow_man
Pievienojies: 08 Aug 2007
Komentāri: 310
Atrašanās vieta: Rīga, Imanta
|
vilsons rakstīja:vācieši zajebis-HAI HITLER
Skaties ka Hitlers Tev ar volkswagenu neliek braukt
|
Fri Sep 17, 2010 5:59 pm |
|
|
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
shadow_man rakstīja:vilsons rakstīja:vācieši zajebis-HAI HITLER
Skaties ka Hitlers Tev ar volkswagenu neliek braukt
nedomāju gan
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
|
Fri Sep 17, 2010 6:04 pm |
|
|
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
altez rakstīja:1) Piekritīšu jau minētajam viedoklim, ka mazākais no ļaunumiem būtu ļaut Dombrovskim strādāt. Protams, Vienotība ir politiska priekšvēlēšanu savienība, tāpēc kritiski jāizvērtē katra saraksta kandidāta darbi/nedarbi un otrajā gadījumā sirsnīgi jāsvītro šis kadrs ārā. Runājot par Dombrovski.. jūs domājat daudz ir tādu, kas situācijā, kādā bija novesta LV, grimstošu kuģi par salīdzinoši smieklīgām naudām + klausoties nemitīgas ķengas? Es varu tikai apbrīnot viņa pacietību. Visiem priekšvēlēšanu kampaņu gudrotājiem pat nav ko īsti sagudrot par viņu. Par šo apvienību būtu jābalso arī tā iemesla dēļ, ka SC būs pietiekoši normāls reitings + PLL ar priekšvēlēšanu kampaņu vēl dabūs pie sevis veselu kaudzi ar vientiešiem.
2) Protams, ka gribas pie vadības jaunus, perspektīvus, gudrus politiķus, kas nomaina esošo, iesīkstējušo kliķi, BET: 1) tādu nav; 2) tādi negrib TUR līst iekšā ne par ko un ne par cik. Man viens paziņa, kas vairāk grozās pa finanšu tirgiem jau sen saka, ka ārpakalpojumā mums jāiepērk no ārvalstīm teiksim 10 gudri, rīcībspējīgi džeki, kas nomaina valdību un saceļ sistēmu pa jaunu.
tā par to izsaimniekoto valsti, protams ir forša "urban legend"
"ļaut Dombrovskim strādāt" varētu, javien viņšpats teiktu, ko tad viņš īsti taisās darīt. Nu beigsies tie 100 Ls pabalsti, nauda būs jāatdod, ko tad irsīs, a ? Šlesers uzdod to jautājumu, pagaidām vienīgais ko es esmu dzirdējis, ir tāds kluss čuksts - aizņemsimies citur visi būs redzējuši, kādi kārtīgi un pacietīgi mēs esam un mums droši aizdos
To teica Repše....
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Fri Sep 17, 2010 6:47 pm |
|
|
MartinsT
Member of
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
šlesera populisma saukļi - samazināsim nodokļus, palielināsiem pensija, attīstīsim ekonomiku u.c. TUKŠA DIRŠANA Tev šķiet labāka?
|
Fri Sep 17, 2010 6:58 pm |
|
|
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
MartinsT rakstīja:šlesera populisma saukļi - samazināsim nodokļus, palielināsiem pensija, attīstīsim ekonomiku u.c. TUKŠA DIRŠANA Tev šķiet labāka?
to es vnk skipoju
bet ko darīt, nax ???
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Fri Sep 17, 2010 7:57 pm |
|
|
elbee
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21647
|
NIKSONS rakstīja:MartinsT rakstīja:šlesera populisma saukļi - samazināsim nodokļus, palielināsiem pensija, attīstīsim ekonomiku u.c. TUKŠA DIRŠANA Tev šķiet labāka?
to es vnk skipoju
bet ko darīt, nax ???
nemizt no ta kredita, ar ko AS2 biede. ka atdos, ka atdos... a, neka neatdos. tas nav ledusskapis lizinga, ko atnaks tiesu izpilditajs un atnems. galvenais lai situacija stabila, lai ir verojama attistiba, cipari izskatas smuki, un visi mums aizdos vel naudu, pirks paradzimes, bankas ielaidis jaunus arzemju miljardus hipotekas, bus atkal vietejais paterins. "viss bus labi" - saskanas centrs
|
Fri Sep 17, 2010 8:04 pm |
|
|
MartinsT
Member of
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
NIKSONS rakstīja:MartinsT rakstīja:šlesera populisma saukļi - samazināsim nodokļus, palielināsiem pensija, attīstīsim ekonomiku u.c. TUKŠA DIRŠANA Tev šķiet labāka?
to es vnk skipoju
bet ko darīt, nax ???
bet tad jau pāri nekas nepaliek
ko darīt? laikam gaidīt - pēc gadiem 50 gan jau sabiedrība un līdz ar to arī politiķi būs izauguši līdz normālam demokrātijas līmenim....
|
Fri Sep 17, 2010 10:55 pm |
|
|
Quattordici
Member of
Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
arba rakstīja:Mēs jau gadus 20 diršamies
piemērs
kas ir mums ir Krievija ????
draugs ? Okei, pērkam gāzi, nelamājamies, nerunājam par 1940 gadu, dodam pilsonību u.t.t.
laundaris ?
Arī okei, kurinam malku, robežu ciet, pilsonību atņemam, diplomātus atsaucam
Un tā ir visos jautājumos
Visos.
Nav ideoloģiska uzstādījuma, kas nosaka darbību !!!!!!!
bet tā jau ir vislabāk zagt, jo nav noteikumu, nav uzstadījumu.
Kā var kaut kur ievēlēt cilvēku, kas būdams ministrijas ierēdnis, noprivatizē visus ministrijas pakļautības uzņēmumus !!!!!!
Kā var balsot par cilvēku, kas faktiski ir privatizējis pilsētu
Bet latvietis priecājas, ka pilsēta smuki nobruģēta, tas nekas, ka bruģē pats par valsts naudu
ļoti pareizi!
|
Fri Sep 17, 2010 11:06 pm |
|
|
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
MartinsT rakstīja:NIKSONS rakstīja:MartinsT rakstīja:šlesera populisma saukļi - samazināsim nodokļus, palielināsiem pensija, attīstīsim ekonomiku u.c. TUKŠA DIRŠANA Tev šķiet labāka?
to es vnk skipoju
bet ko darīt, nax ???
bet tad jau pāri nekas nepaliek
ko darīt? laikam gaidīt - pēc gadiem 50 gan jau sabiedrība un līdz ar to arī politiķi būs izauguši līdz normālam demokrātijas līmenim....
Baidos, ka 50 g mums nesavilkt.
Iepriekšējo reizi neatkarīga LV noturējās 22 gadus
Patlaban jau iet 21.
Lielai daļai cilvēku (ari šajā forumā) šķiet, ka tā neatkarība mums nemaz nav vajadzīga....
|
Fri Sep 17, 2010 11:19 pm |
|
|
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
es te tā palasos jūsu bazarus par šito visu un jūtu ka lielākajai daļai kautkas sāp un man nav īsti saprotams par ko ir cepiens.
pa manam visi pašreizējie mūsu ūber politik ir dirsēji un ''palaga vilcēji uz savu pusi'',tas ir 100% skaidrs.nav man tantes tirgū,kas var pačukstēt kulāru bazarus.pēc vispār dzirdētā un pašlaik aktuālajām ''politiķu''debatēm man vienmēr ir patikusi Lemberga domāšana un attieksme.attiecīgi par viņu arī balsošu,kautgan šaubos vai viņš tiks pie varas
|
Fri Sep 17, 2010 11:27 pm |
|
|
kurbel
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
|
par laimes laaci!! tas jau ir zinaams ka straadaa!
|
Sat Sep 18, 2010 12:12 am |
|
|
|
Pašlaik ir Fri Nov 01, 2024 1:55 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
4 lapa no 15 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|