Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 15 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Nākošais
10 saeimas vēlēšanas
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Atlaižam saemu, pieņemam zviedrijas, Vācijas, Šveices ( da vienalga kādus ) likumus un dzīvojam SmileSmileSmileSmileSmile
tā pat 2/3 dzīves regulē EU regulas SmileSmile
Saemas vietā 5 tulkus SmileSmile

Visa latvija ir 1/2 no berlīnes !!!!!!!
Kāda velna pēc te sava likumdošana !!!!!!!

...vot par šito varētu iestāties... super, gan jau tur arī zagļu pietiek, vienīgi iespējams viņi nav tik mantkārīgi, un vairāk mīž... Rolling Eyes

P.S. Ich liebe Deutschland  Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
arba rakstīja:
Atlaižam saemu, pieņemam zviedrijas, Vācijas, Šveices ( da vienalga kādus ) likumus un dzīvojam SmileSmileSmileSmileSmile

...vot par šito varētu iestāties... super, gan jau tur arī zagļu pietiek, vienīgi iespējams viņi nav tik mantkārīgi, un vairāk mīž... Rolling Eyes

ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
arba rakstīja:

tikai ne vaacieshus, kretinee taa tauta

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vācieši zajebis-HAI HITLER hammer

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:

Skaties ka Hitlers Tev ar volkswagenu neliek braukt  Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
shadow_man rakstīja:
vilsons rakstīja:

Skaties ka Hitlers Tev ar volkswagenu neliek braukt  Smile

nedomāju gan

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
1) Piekritīšu jau minētajam viedoklim, ka mazākais no ļaunumiem būtu ļaut Dombrovskim strādāt. Protams, Vienotība ir politiska priekšvēlēšanu savienība, tāpēc kritiski jāizvērtē katra saraksta kandidāta darbi/nedarbi un otrajā gadījumā sirsnīgi jāsvītro šis kadrs ārā. Runājot par Dombrovski.. jūs domājat daudz ir tādu, kas situācijā, kādā bija novesta LV,  grimstošu kuģi par salīdzinoši smieklīgām naudām + klausoties nemitīgas ķengas? Smile Es varu tikai apbrīnot viņa pacietību. Visiem priekšvēlēšanu kampaņu gudrotājiem pat nav ko īsti sagudrot par viņu. Par šo apvienību būtu jābalso arī tā iemesla dēļ, ka SC būs pietiekoši normāls reitings + PLL ar priekšvēlēšanu kampaņu vēl dabūs pie sevis veselu kaudzi ar vientiešiem.
2) Protams, ka gribas pie vadības jaunus, perspektīvus, gudrus politiķus, kas nomaina esošo, iesīkstējušo kliķi, BET: 1) tādu nav; 2) tādi negrib TUR līst iekšā ne par ko un ne par cik. Man viens paziņa, kas vairāk grozās pa finanšu tirgiem jau sen saka, ka ārpakalpojumā mums jāiepērk no ārvalstīm teiksim 10 gudri, rīcībspējīgi džeki, kas nomaina valdību un saceļ sistēmu pa jaunu. Wink

tā par to izsaimniekoto valsti, protams ir forša "urban legend"  Wink

"ļaut Dombrovskim strādāt" varētu, javien viņšpats teiktu, ko tad viņš īsti taisās darīt. aiwa Nu beigsies tie 100 Ls pabalsti, nauda būs jāatdod, ko tad irsīs, a ? aiwa Šlesers uzdod to jautājumu, pagaidām vienīgais ko es esmu dzirdējis, ir tāds kluss čuksts - aizņemsimies citur  c visi būs redzējuši, kādi kārtīgi un pacietīgi mēs esam un mums droši aizdos c
To teica Repše....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
šlesera populisma saukļi - samazināsim nodokļus, palielināsiem pensija, attīstīsim ekonomiku u.c. TUKŠA DIRŠANA Tev šķiet labāka?  Doh!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
šlesera populisma saukļi - samazināsim nodokļus, palielināsiem pensija, attīstīsim ekonomiku u.c. TUKŠA DIRŠANA Tev šķiet labāka?  Doh!

to es vnk skipoju  Wink
bet ko darīt, nax ???

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
MartinsT rakstīja:

to es vnk skipoju  Wink
bet ko darīt, nax ???

nemizt no ta kredita, ar ko AS2 biede. ka atdos, ka atdos... a, neka neatdos. tas nav ledusskapis lizinga, ko atnaks tiesu izpilditajs un atnems. galvenais lai situacija stabila, lai ir verojama attistiba, cipari izskatas smuki, un visi mums aizdos vel naudu, pirks paradzimes, bankas ielaidis jaunus arzemju miljardus hipotekas, bus atkal vietejais paterins. "viss bus labi" - saskanas centrs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
MartinsT rakstīja:

to es vnk skipoju  Wink
bet ko darīt, nax ???

bet tad jau pāri nekas nepaliek  naac

ko darīt? laikam gaidīt - pēc gadiem 50 gan jau sabiedrība un līdz ar to arī politiķi būs izauguši līdz normālam demokrātijas līmenim....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Mēs jau gadus 20 diršamies
piemērs
kas ir mums ir Krievija ????
draugs ? Okei, pērkam gāzi, nelamājamies, nerunājam par 1940 gadu,  dodam pilsonību u.t.t.
laundaris ?
Arī okei, kurinam malku, robežu ciet, pilsonību atņemam, diplomātus atsaucam

Un tā ir visos jautājumos
Visos.
Nav ideoloģiska uzstādījuma, kas nosaka darbību !!!!!!!
bet tā jau ir vislabāk zagt, jo nav noteikumu, nav uzstadījumu.

Kā var kaut kur ievēlēt cilvēku, kas būdams ministrijas ierēdnis, noprivatizē visus ministrijas pakļautības uzņēmumus !!!!!!
Kā var balsot par cilvēku, kas faktiski ir privatizējis pilsētu
Bet latvietis priecājas, ka pilsēta smuki nobruģēta, tas nekas, ka bruģē pats par valsts naudu SmileSmileSmileSmile

ļoti pareizi!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
MartinsT rakstīja:

to es vnk skipoju  Wink
bet ko darīt, nax ???

bet tad jau pāri nekas nepaliek  naac

ko darīt? laikam gaidīt - pēc gadiem 50 gan jau sabiedrība un līdz ar to arī politiķi būs izauguši līdz normālam demokrātijas līmenim....

Baidos, ka 50 g mums nesavilkt. emo

Iepriekšējo reizi neatkarīga LV noturējās 22 gadus
Patlaban jau iet 21.  shifty

Lielai daļai cilvēku (ari šajā forumā) šķiet, ka tā neatkarība mums nemaz nav vajadzīga....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es te tā palasos jūsu bazarus par šito visu un jūtu ka lielākajai daļai kautkas sāp un man nav īsti saprotams par ko ir cepiens.
pa manam visi pašreizējie mūsu ūber politik ir dirsēji un  ''palaga vilcēji uz savu pusi'',tas ir 100% skaidrs.nav man tantes tirgū,kas var pačukstēt kulāru bazarus.pēc vispār dzirdētā un pašlaik aktuālajām ''politiķu''debatēm man vienmēr ir patikusi Lemberga domāšana un attieksme.attiecīgi par viņu arī balsošu,kautgan šaubos vai viņš tiks pie varas Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
par laimes laaci!! tas jau ir zinaams ka straadaa! yo

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 15 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration