Autors |
Ziņojums |
arba
Member of
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
MAD_DOG rakstīja:NIKSONS rakstīja:Kau vai par 0,00000000000000001 % lielāka iespēja, ka tētis pārnāks mājā pēc kāda negadijuma, ir pietiekoši nopietns iemesls lietot gaisa somas
Smieklīgi - protams nedrīkst spļaut Veiksmei acīs.
Bet ar ko man palīdzēs Airbag, ja esmu piesprādzējies? Pastāstat lūdzu man......
P.S. Ja jau tik bail ir par sevi - tad kāpēc pats lieki riskē ar divriteņu spēkratiem? Jeb pat tur Tev ir Airbag
Latvietis klasiskais
pamēģini iesist sev pa pieri priekšējo stiklu, stūri, sānu stoiku, un tad ar tiem pašiem , tikai pa vidu ieliec spilvenu
nejūti starpību ?
vai izliecies ?
_________________ es atgriezos 3 x
|
Sun Dec 18, 2011 9:48 pm |
|
|
MAD_DOG
Pievienojies: 28 Sep 2011
Komentāri: 247
Atrašanās vieta: Kauguri, Jūrmala
1998 Alfa-Romeo 146
|
http://www.youtube.com/watch?v=xaSqVlgKB6s&feature=related
Labāk lieku reizi padomājat par piesprādzēšanos sev un pārējiem 4 dalībniekiem - nekā paļaujaties uz Airbag
|
Sun Dec 18, 2011 9:50 pm |
|
|
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
MAD_DOG rakstīja:http://www.youtube.com/watch?v=xaSqVlgKB6s&feature=related
Labāk lieku reizi padomājat par piesprādzēšanos sev un pārējiem 4 dalībniekiem - nekā paļaujaties uz Airbag
tu tiešām esi padumjš vai tikai izliecies.
tajā tavā video ir skaidri redzams kas notiek ja tādi kā tu "gudrinieki" nepiesprādzējas
bet nu katram savi uzskati un viedokļi.katrs izvērtē pats savas prioritātes vai iespējasm kādā momentā viņa dzīvību/veselību varbūt paglābj 10+ gadus vecs airbag vai tomēr iestūķēt paneļa viduskonsolē čendžeri vietā kur jābūt airbag blokam
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Sun Dec 18, 2011 10:07 pm |
|
|
MAD_DOG
1998 Alfa-Romeo 146
|
vilsons rakstīja:MAD_DOG rakstīja:http://www.youtube.com/watch?v=xaSqVlgKB6s&feature=related
tu tiešām esi padumjš vai tikai izliecies.
tajā tavā video ir skaidri redzams kas notiek ja tādi kā tu "gudrinieki" nepiesprādzējas
bet nu katram savi uzskati un viedokļi.katrs izvērtē pats savas prioritātes vai iespējasm kādā momentā viņa dzīvību/veselību varbūt paglābj 10+ gadus vecs airbag vai tomēr iestūķēt paneļa viduskonsolē čendžeri vietā kur jābūt airbag blokam
Tev tomer nepielec, ka spradzešanās ir svarīgākais - a airbag ir neliels papildinājums.
Izskatās, ka tādi, kā jūs neatdzīs vecās automāšinas, jo tur nav airbag utt.
Galvenais ir piesprādzēties !!!!
|
Sun Dec 18, 2011 10:15 pm |
|
|
arba
Member of
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
kā tur ar tiem airbagiem ir - ja nesprādzējas viņi vispār srādā ?
un kurš teica, ka nevajag sprādzēties ? es nepamanīju
_________________ es atgriezos 3 x
|
Sun Dec 18, 2011 10:19 pm |
|
|
koijotins
Member of
Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
arba rakstīja:kā tur ar tiem airbagiem ir - ja nesprādzējas viņi vispār srādā ?
1)strada
2)neviens
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sun Dec 18, 2011 10:27 pm |
|
|
MAD_DOG
1998 Alfa-Romeo 146
|
Runa iet par to, ka galvenais ir piesprāsdzēties - a airbag maz ko dot.....
|
Sun Dec 18, 2011 10:31 pm |
|
|
MAD_DOG
1998 Alfa-Romeo 146
|
koijotins rakstīja:arba rakstīja:kā tur ar tiem airbagiem ir - ja nesprādzējas viņi vispār srādā ?
1)strada
Dēļ ši ir samērā daudz nāves gadījumu, ka cilvēks nepiesprādzējās a airbad nostrādā.....
|
Sun Dec 18, 2011 10:32 pm |
|
|
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
nez, kaut kur lasiju, ka airbagi bez jostām nestrādā, jo tad tas trieciens pa stulbo pauri sanākot smagāks nekā vnk smuki izlidot pa logu
Varam kaut kur izmēģināt ?
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Sun Dec 18, 2011 10:32 pm |
|
|
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
MAD_DOG rakstīja:Runa iet par to, ka galvenais ir piesprāsdzēties - a airbag maz ko dot.....
Koncepts tomēr ir mazliet evolucionējis
Tagadējiem volvo stūres airbagam galvenā fiška esot noturēt rumpi krēslā, neļaut tam izslīdēt zem/virs jostām...
Sānu airbagi gan strādā kā reāli trieciena mīkstinatāji. Esot gana daudz nāves gadijumi 24 - 48 stundas pēc sānu . It kā cilvim viss normāli, bet paurī tomēr sūce un ...
Tā man klāsterēja mūsā, kad pirku savu xc.
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Sun Dec 18, 2011 10:39 pm |
|
|
koijotins
Member of
Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
NIKSONS rakstīja:nez, kaut kur lasiju, ka airbagi bez jostām nestrādā, jo tad tas trieciens pa stulbo pauri sanākot smagāks nekā vnk smuki izlidot pa logu
Varam kaut kur izmēģināt ?
hvz mazdai nostradaja piespradzejies nebiju un degunu salauzu komplekta ar smadzenu satricinajumu tacu zobi palika vieta nevis paneli un nebija matu kuskis saistaja vejstikla
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sun Dec 18, 2011 10:44 pm |
|
|
MAD_DOG
1998 Alfa-Romeo 146
|
NIKSONS rakstīja:MAD_DOG rakstīja:Runa iet par to, ka galvenais ir piesprāsdzēties - a airbag maz ko dot.....
Koncepts tomēr ir mazliet evolucionējis
Tagadējiem volvo stūres airbagam galvenā fiška esot noturēt rumpi krēslā, neļaut tam izslīdēt zem/virs jostām...
Sānu airbagi gan strādā kā reāli trieciena mīkstinatāji. Esot gana daudz nāves gadijumi 24 - 48 stundas pēc sānu . It kā cilvim viss normāli, bet paurī tomēr sūce un ...
Tā man klāsterēja mūsā, kad pirku savu xc.
Par sānu - varbūt - lai smadzeņu pods neieietu stiklos vai stoikā. Bet ir bijusi arī tāda tipa avārija - Ja esi piesprādzējies nekas slikts nenotiek- bet aizmugurē sēdošais ar savu cieto galvu izskaidīja griestu lampu - gaismas eliments tā arī netika atrasts....
PS. Pārdevēji māk daudz ko stāstīt-
Neviens jau nesaka, ka Airbag ir slikti - nekad nav par daudz drošības sistēmu - tas tāpat, kā bremzes nekad nebūs par labām. Stāsts ir par , ko ka ja esi piesprādzējies ar arī iztikt bez tā balona.
|
Sun Dec 18, 2011 10:46 pm |
|
|
palaidniex
Member of
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
drošības jostu izdomāja pēc jostām...
droši vien aiz neko darīt, ja jau ar jostām pilnīgi pietiek...
_________________ in Busso we trust...
|
Sun Dec 18, 2011 11:06 pm |
|
|
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
palaidniex rakstīja:drošības jostu izdomāja pēc jostām...
droši vien aiz neko darīt, ja jau ar jostām pilnīgi pietiek...
Ar kautko tak par iepriekšējo modeli ir jābūt arī labākam, ne tikai smukākam un taupīgākam...
Kā citādi jauno modeli ietirgosi apmierinātajam vecā modeļa īpašniekam?
|
Sun Dec 18, 2011 11:21 pm |
|
|
|