|
6 lapa no 10 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Hindo
Member of
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Zobsiksnas maiņa...
Nu tā, esmu nodevis savu 156 2.0 TS servisā uz siksnas maiņu, variatora remontu + kartera noplūdes novēršanas. He, pie reizes arī šāles jāmaina. Tā nu ir sanācis, ka eļļas patēriņš uzleca pateicoties tam. Nu ko, tad sanāk, ka tagad tiek mainītas šāles, zobsiksna, variators restaurēts, apakšējā plaukta restaurācija, kārbas eļļas noplūde, kartera eļļas noplūde. Tie darbi būtu tie galvenie. Domāju, ka pēc tam man sanāks informatīvs raksts par izcenojumu. Domājams, ka kādam tas varētu interesēt.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Jul 20, 2007 1:59 pm |
|
|
zuncih
Pievienojies: 27 Aug 2006
Komentāri: 1401
|
Re: Zobsiksnas maiņa...
Hindo rakstīja:Nu tā, esmu nodevis savu 156 2.0 TS servisā uz siksnas maiņu, variatora remontu + kartera noplūdes novēršanas. He, pie reizes arī šāles jāmaina. Tā nu ir sanācis, ka eļļas patēriņš uzleca pateicoties tam. Nu ko, tad sanāk, ka tagad tiek mainītas šāles, zobsiksna, variators restaurēts, apakšējā plaukta restaurācija, kārbas eļļas noplūde, kartera eļļas noplūde. Tie darbi būtu tie galvenie. Domāju, ka pēc tam man sanāks informatīvs raksts par izcenojumu. Domājams, ka kādam tas varētu interesēt.
tagad jaiet tikai nauda kautkur saaudzeet:)
šales nomainisi un viss?? kloķeni uz mikrometra paskatījies, moshka nav vērts, pēc 5 stukam atkal šāles bus pizdetcs.. kloķenē moška iedilums.?? labāk jau butu kloķeni izvilkt un saslipēt priekš pirmā remonta šālēm
|
Fri Jul 20, 2007 2:03 pm |
|
|
Hindo
Member of
|
zuncih rakstīja:Hindo rakstīja:Nu tā, esmu nodevis savu 156 2.0 TS servisā uz siksnas maiņu, variatora remontu + kartera noplūdes novēršanas. He, pie reizes arī šāles jāmaina. Tā nu ir sanācis, ka eļļas patēriņš uzleca pateicoties tam. Nu ko, tad sanāk, ka tagad tiek mainītas šāles, zobsiksna, variators restaurēts, apakšējā plaukta restaurācija, kārbas eļļas noplūde, kartera eļļas noplūde. Tie darbi būtu tie galvenie. Domāju, ka pēc tam man sanāks informatīvs raksts par izcenojumu. Domājams, ka kādam tas varētu interesēt.
šales nomainisi un viss?? kloķeni uz mikrometra paskatījies, moshka nav vērts, pēc 5 stukam atkal šāles bus pizdetcs.. kloķenē moška iedilums.?? labāk jau butu kloķeni izvilkt un saslipēt priekš pirmā remonta šālēm
Nē, cietušas tikai šāles (minimālākajā pakāpē). Pārējais viss atbilst nepieciešamajām prasībām. Līdz ar to tas arī to pasākumu nesadārdzinās par nejēdzīgiem skaitļiem. Vienreiz jau izbaudīju slīpešanu, kloķenes maiņu utt., bet šoreiz, paldies Dievam, tik traki nav. Esmu pasaudzēts.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Jul 20, 2007 2:06 pm |
|
|
Mausis
Pievienojies: 01 Oct 2006
Komentāri: 383
1985 Alfa-Romeo 90
|
|
Fri Jul 20, 2007 2:07 pm |
|
|
zuncih
|
Hindo rakstīja:zuncih rakstīja:Hindo rakstīja:Nu tā, esmu nodevis savu 156 2.0 TS servisā uz siksnas maiņu, variatora remontu + kartera noplūdes novēršanas. He, pie reizes arī šāles jāmaina. Tā nu ir sanācis, ka eļļas patēriņš uzleca pateicoties tam. Nu ko, tad sanāk, ka tagad tiek mainītas šāles, zobsiksna, variators restaurēts, apakšējā plaukta restaurācija, kārbas eļļas noplūde, kartera eļļas noplūde. Tie darbi būtu tie galvenie. Domāju, ka pēc tam man sanāks informatīvs raksts par izcenojumu. Domājams, ka kādam tas varētu interesēt.
Nē, cietušas tikai šāles (minimālākajā pakāpē). Pārējais viss atbilst nepieciešamajām prasībām. Līdz ar to tas arī to pasākumu nesadārdzinās par nejēdzīgiem skaitļiem. Vienreiz jau izbaudīju slīpešanu, kloķenes maiņu utt., bet šoreiz, paldies Dievam, tik traki nav. Esmu pasaudzēts.
nu tad saaslipee visu kaa vajag un liec reklamu ieksh alfisti ka pardod alfu:))
tā vien liekas pēc tavām noplūdēm, ka tavam auto patērīnš merās divās degvielās viens ir bendzīna aptērīnš uz simtu, otrs ir eļļas patēŗinš uz simtu:))
bet forshi vismaz zini ka vienmēr motorā svaiga eļļa ))
|
Fri Jul 20, 2007 2:08 pm |
|
|
Hindo
Member of
|
zuncih rakstīja:Hindo rakstīja:zuncih rakstīja:Hindo rakstīja:Nu tā, esmu nodevis savu 156 2.0 TS servisā uz siksnas maiņu, variatora remontu + kartera noplūdes novēršanas. He, pie reizes arī šāles jāmaina. Tā nu ir sanācis, ka eļļas patēriņš uzleca pateicoties tam. Nu ko, tad sanāk, ka tagad tiek mainītas šāles, zobsiksna, variators restaurēts, apakšējā plaukta restaurācija, kārbas eļļas noplūde, kartera eļļas noplūde. Tie darbi būtu tie galvenie. Domāju, ka pēc tam man sanāks informatīvs raksts par izcenojumu. Domājams, ka kādam tas varētu interesēt.
nu tad saaslipee visu kaa vajag un liec reklamu ieksh alfisti ka pardod alfu:))
tā vien liekas pēc tavām noplūdēm, ka tavam auto patērīnš merās divās degvielās viens ir bendzīna aptērīnš uz simtu, otrs ir eļļas patēŗinš uz simtu:))
bet forshi vismaz zini ka vienmēr motorā svaiga eļļa))
Svaiga ta svaiga, bet nepatīkami ir tas, ka mūžiģi arī ir svaiga peļķe zem kartera. Un tas neuzlabo manu pašsajūtu nekādā mērā. Pārdot?! Nu jau, nu jau, netaisos pārdot auto, kas būs pilnībā savests kārtībā. Nu, ja vien pa to naudu neizdosies ko citu iegādāt.
|
Fri Jul 20, 2007 2:11 pm |
|
|
elbee
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21647
|
pilnībā savests kārtībā
nepaarstaaju briiniities par shiem kaartiibaa savedeejiem. laiks jau saprast, ka tas nav iespeejams un nekad nebuus, jo tas vienkaarshi nav iespeejams
|
Fri Jul 20, 2007 3:15 pm |
|
|
zuncih
|
elbee rakstīja:pilnībā savests kārtībā
nepaarstaaju briiniities par shiem kaartiibaa savedeejiem. laiks jau saprast, ka tas nav iespeejams un nekad nebuus, jo tas vienkaarshi nav iespeejams
kā ta nav, paņem 50 eiro kabatā aizej uz auto itali, pasaki she nauda dod alfu. paņem izbrauc, līdz pirmajam tankam nu tok viss bus okey:)
|
Fri Jul 20, 2007 3:19 pm |
|
|
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
a var kāda lampiņa pārdegt
|
Fri Jul 20, 2007 3:23 pm |
|
|
Hindo
Member of
|
ega rakstīja:a var kāda lampiņa pārdegt
Patiesībā līdzīgi mēdz notikt. Un pareizi ir - uz brīdi jau viss ir kārtībā. Vienīgi visas lampiņas pirms nedēļas nomainīju. Izdega abas tuvās, abi gabarīti, tad pie reizes arī tālos nomainīju.
|
Fri Jul 20, 2007 10:16 pm |
|
|
Hindo
Member of
|
elbee rakstīja:pilnībā savests kārtībā
|
Fri Jul 20, 2007 10:19 pm |
|
|
zuncih
|
|
Sat Jul 21, 2007 1:41 pm |
|
|
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
AMV rakstīja:Taa taa, labaak ieplaano sabiedrisko transportu.
Shaale`s= klokjwaarpstas gultnji.
Ja shamie izdilst tad pirmaa paziime zems eeljas spiediens, smagos gadiijumos ir arii klabonja.Ja turpina braukt war arii nobeigt klokjeni (daargi). Eljas spiedienam tieshi pie lieliem apgriezieniem ir jaapalielinaas (suuknis tiek griests no motora un ir zobratu wai skruuves tipa). Jauna elja zemo spiedienu uz briidi war arii nokompenseet, bet ja tik tieshaam shii buus probleema, tad remonts nekaveejoties.
tātad, zvanīju uz Arfilu, Saša teica, ka tikai darbs ap Ls500 varbūt kādam ir kādi ieteikumi???? kā to skādi sataisīt lētāk?? un kur??? nu ja nē, tad ne
|
Thu Aug 02, 2007 2:44 pm |
|
|
zuncih
|
zeenjaa rakstīja:AMV rakstīja:Taa taa, labaak ieplaano sabiedrisko transportu.
Ja shamie izdilst tad pirmaa paziime zems eeljas spiediens, smagos gadiijumos ir arii klabonja.Ja turpina braukt war arii nobeigt klokjeni (daargi). Eljas spiedienam tieshi pie lieliem apgriezieniem ir jaapalielinaas (suuknis tiek griests no motora un ir zobratu wai skruuves tipa). Jauna elja zemo spiedienu uz briidi war arii nokompenseet, bet ja tik tieshaam shii buus probleema, tad remonts nekaveejoties.
tātad, zvanīju uz Arfilu, Saša teica, ka tikai darbs ap Ls500 varbūt kādam ir kādi ieteikumi???? kā to skādi sataisīt lētāk?? un kur??? nu ja nē, tad ne
nu veciit es tava vieta njemtu rokaa naudu samainitu uz eiro.. brauktu uz kaunju, tur pie hesa kaunja ir shrots, tur tev bus cits motors, un pa 500 eiram dabusi citu, vinji dod ari garantiju!!!!!!
takaa es domaju ka ta tev butu jadaraas..
|
Thu Aug 02, 2007 2:52 pm |
|
|
Hindo
Member of
|
zeenjaa rakstīja:AMV rakstīja:Taa taa, labaak ieplaano sabiedrisko transportu.
Nu, es Lubānas ielā nomainīju abas sadalenes, šāles, zobsiksnu, restaurēju variatoru, plauktu (apakšējo), salaboju kārbu, novērsu kartera noplūdi (+ jauna eļļa) vēl dažus sīkumus - galā 840 Ls kopā darbs ar materiāliem. Tā kā ja Tevi interesē, tad vari tur iegriesties. Pats drīz būšu iebraukājis pēc tās skādes. Un līdz šim viss ok.
Jānis - 29415696
Cik zinu, tad pagaidām viņam ir tā brīvāks. Ilgi nevar gaidīt, jo atkal var sabraukt pilns serviss ar ārstējamiem aparātiem.
Pats pirmdien braukšu nedaudz vēl hadeni paskrūvēt.
|
Thu Aug 02, 2007 2:52 pm |
|
|
|
Pašlaik ir Fri Nov 01, 2024 2:59 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
6 lapa no 10 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|