Autors |
Ziņojums |
karatavas
Viesis
|
Pagaans rakstīja:a cik maksaa maneejai alfai MAF??
grosaa bosh mafs maksaa kaadus 120ls.
|
Wed Feb 11, 2009 6:02 pm |
|
 |
Aivars
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 374
Atrašanās vieta: Jelgava/Rīga
|
MAFu var mēģināt iztīrīt. Tas aizņem pus stundu un maksā aptuveni necik. Pret 120 Ls par jaunu MAFu, man liekas, ka ir vērts pamēģināt. Pilnīgi iespējams, ka MAFā esošā drāts ir apaugusi ar netīrumiem un dod nepareizu mērījumu.
|
Wed Feb 11, 2009 6:17 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
ta tirishana neko nedod parasti.
|
Wed Feb 11, 2009 6:21 pm |
|
 |
Pagaans
Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
MartinsT rakstīja:Pagaans rakstīja:a cik maksaa maneejai alfai MAF??
http://www.alfaclub.lv/portal/?page_id=151
es jau tikai veicu cenu aptauju
iipashi diskomfortu nejuutu braukaajot ar pusbeigtu maf, taapee kameer nenomirs pavisam tikmeer nemainiishu
_________________ I reject the reality and substitute my own!
|
Wed Feb 11, 2009 6:28 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
man pie variatora mainjas tiiriija mafu - bija zo!
|
Wed Feb 11, 2009 9:38 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Aivars rakstīja:MAFu var mēģināt iztīrīt. Tas aizņem pus stundu un maksā aptuveni necik. Pret 120 Ls par jaunu MAFu, man liekas, ka ir vērts pamēģināt. Pilnīgi iespējams, ka MAFā esošā drāts ir apaugusi ar netīrumiem un dod nepareizu mērījumu.
principā,tam mafam nav ko tīrīt.Tās drātiņas kas tur ir,nedrīkst aiztikt principā.Un ja uz viņām ir bijis kāds'sūds tad visticamāk,ka tā drātiņa ir pušu un tas nozīmē tiko to ka mafam ir iestājies pipec
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Feb 11, 2009 10:27 pm |
|
 |
Pagaans
Member of

|
vilsons rakstīja:Aivars rakstīja:MAFu var mēģināt iztīrīt. Tas aizņem pus stundu un maksā aptuveni necik. Pret 120 Ls par jaunu MAFu, man liekas, ka ir vērts pamēģināt. Pilnīgi iespējams, ka MAFā esošā drāts ir apaugusi ar netīrumiem un dod nepareizu mērījumu.
principā,tam mafam nav ko tīrīt.Tās drātiņas kas tur ir,nedrīkst aiztikt principā.Un ja uz viņām ir bijis kāds'sūds tad visticamāk,ka tā drātiņa ir pušu un tas nozīmē tiko to ka mafam ir iestājies pipec 
draats? tas mafs ir kaut kaada mehaaniska uzparikte nevis elektroniska?
|
Wed Feb 11, 2009 10:59 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Elektronika. Sakarseeta drāts apaļā trubā, kuras atdzishanas pretestība (or something) norāda uz gaisa daudzumu, kas iziet caur to. Nu vai kautkā tā
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Wed Feb 11, 2009 11:01 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
j.k. rakstīja:Elektronika. Sakarseeta drāts apaļā trubā, kuras atdzishanas pretestība (or something) norāda uz gaisa daudzumu, kas iziet caur to. Nu vai kautkā tā 
Precīzāk nevis viena drāts,bet gan trīs.Viena par otru tievākas.Un ja kāda no viņām ir pušu,tad arī sākas principā nenovēršamas šim mafam problēmas.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Feb 11, 2009 11:06 pm |
|
 |
Pagaans
Member of

|
izklausaas jau peec baigaas aizveestures. kaut kaadas tur draatis, atdzishanas pretestiibas... kaapee nevar uzmeikot vienkaarshi datchiku kas to visu peeta un meera
|
Wed Feb 11, 2009 11:10 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
a ja mafu noshtepeselee, arii ta pat raustas abaroti?
|
Wed Feb 11, 2009 11:11 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
ja blusai norauj kaajas, vinja nepilda komandu "lekt" - secinaajums: blusa dzird ar kaajaam.
mafs ir viens no pamatiem, kaadelj dzineejs zin cik daudz dot degvielu, otra uzparikte saucas lambda.
|
Wed Feb 11, 2009 11:30 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
karatavas rakstīja:a ja mafu noshtepeselee, arii ta pat raustas abaroti?
man mafs nomira taa, ka auto slaapa nost. ar norautu vismaz paarvietoties vareeja. par braukshanu gan to nevareeja nosaukt.....apgriezieni man ksjiet arii peldeeja
|
Thu Feb 12, 2009 12:21 am |
|
 |
Edd
Pievienojies: 24 Dec 2008
Komentāri: 99
|
F**k, man skiet buus liidziigi...pat paaraak....
Pie zemiem apgriezieniem (jebkuraa robaa) mashiina riistaas, bet, kad spiezhu pedaali griidaa, tad liekas, ka apgriezieni celjaas, bet aatrums taa biki pa leenu...
Un pa vidu tam, skanja ar taada nepatiikamaaaka, bet varbuut taas tikai manas iedomas....
|
Thu Feb 12, 2009 3:01 am |
|
 |
briedis
Pievienojies: 11 Aug 2008
Komentāri: 596
1998 Alfa-Romeo 156 Zender
|
skatos problemas skar palshu loku...laikam arii buushu ticis pie kaut kaa taadda...
Ja esmu kadu laiku pabraucis, tad shis problemas saakas. Braucot, nospiezju sajuugu pirms kaada krustojuma vai gaajeju paarejas, kur kaads dodas paari, apgriezieni nokriit liidz 1 un tad saak shuupoties no 0.5-1. Vakardien taa bija + bonusaa lukturi paliek uz to briidi tumshaaki, kaa arii radio vakar izrubijaas divas reizes pateicoties shiim svaarstiibaam  Motors arii shados briizjies, liekas ka grib noslaapt.
Pienjemu ka AlfaClub darbniica driiz buus jaapciemo, lai noverstu shito efektu
|
Thu Feb 12, 2009 8:31 am |
|
 |
|