Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Apgriezieni peld
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pagaans rakstīja:
a cik maksaa maneejai alfai MAF??

grosaa bosh mafs maksaa kaadus 120ls.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MAFu var mēģināt iztīrīt. Tas aizņem pus stundu un maksā aptuveni necik. Pret 120 Ls par jaunu MAFu, man liekas, ka ir vērts pamēģināt. Pilnīgi iespējams, ka MAFā esošā drāts ir apaugusi ar netīrumiem un dod nepareizu mērījumu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ta tirishana neko nedod parasti.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
Pagaans rakstīja:
a cik maksaa maneejai alfai MAF??

Wink

http://www.alfaclub.lv/portal/?page_id=151

es jau tikai veicu cenu aptauju  Wink

iipashi diskomfortu nejuutu braukaajot ar pusbeigtu maf, taapee kameer nenomirs pavisam tikmeer nemainiishu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man pie variatora mainjas tiiriija mafu - bija zo!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aivars rakstīja:
MAFu var mēģināt iztīrīt. Tas aizņem pus stundu un maksā aptuveni necik. Pret 120 Ls par jaunu MAFu, man liekas, ka ir vērts pamēģināt. Pilnīgi iespējams, ka MAFā esošā drāts ir apaugusi ar netīrumiem un dod nepareizu mērījumu.

principā,tam mafam nav ko tīrīt.Tās drātiņas kas tur ir,nedrīkst aiztikt principā.Un ja uz viņām ir bijis kāds'sūds tad visticamāk,ka tā drātiņa ir pušu un tas nozīmē tiko to ka mafam ir iestājies pipec Crying or Very sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
Aivars rakstīja:

principā,tam mafam nav ko tīrīt.Tās drātiņas kas tur ir,nedrīkst aiztikt principā.Un ja uz viņām ir bijis kāds'sūds tad visticamāk,ka tā drātiņa ir pušu un tas nozīmē tiko to ka mafam ir iestājies pipec Crying or Very sad

draats? tas mafs ir kaut kaada mehaaniska uzparikte nevis elektroniska?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Elektronika. Sakarseeta drāts apaļā trubā, kuras atdzishanas pretestība (or something) norāda uz gaisa daudzumu, kas iziet caur to. Nu vai kautkā tā Ffff..fristailo

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Elektronika. Sakarseeta drāts apaļā trubā, kuras atdzishanas pretestība (or something) norāda uz gaisa daudzumu, kas iziet caur to. Nu vai kautkā tā Ffff..fristailo

Precīzāk nevis viena drāts,bet gan trīs.Viena par otru tievākas.Un ja kāda no viņām ir pušu,tad arī sākas principā nenovēršamas šim mafam problēmas. Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
izklausaas jau peec baigaas aizveestures. kaut kaadas tur draatis, atdzishanas pretestiibas... kaapee nevar uzmeikot vienkaarshi datchiku kas to visu peeta un meera  Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a ja mafu noshtepeselee, arii ta pat raustas abaroti?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja blusai norauj kaajas, vinja nepilda komandu "lekt" - secinaajums: blusa dzird ar kaajaam.
mafs ir viens no pamatiem, kaadelj dzineejs zin cik daudz dot degvielu, otra uzparikte saucas lambda.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karatavas rakstīja:
a ja mafu noshtepeselee, arii ta pat raustas abaroti?

man mafs nomira taa, ka auto slaapa nost. ar norautu vismaz paarvietoties vareeja. par braukshanu gan to nevareeja nosaukt.....apgriezieni man ksjiet arii peldeeja  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
F**k, man skiet buus liidziigi...pat paaraak....
Pie zemiem apgriezieniem (jebkuraa robaa) mashiina riistaas, bet, kad spiezhu pedaali griidaa, tad liekas, ka apgriezieni celjaas, bet aatrums taa biki pa leenu...

Un pa vidu tam, skanja ar taada nepatiikamaaaka, bet varbuut taas tikai manas iedomas.... Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
skatos problemas skar palshu loku...laikam arii buushu ticis pie kaut kaa taadda... Evil or Very Mad
Ja esmu kadu laiku pabraucis, tad shis problemas saakas. Braucot, nospiezju sajuugu pirms kaada krustojuma vai gaajeju paarejas, kur kaads dodas paari, apgriezieni nokriit liidz 1 un tad saak shuupoties no 0.5-1. Vakardien taa bija + bonusaa lukturi paliek uz to briidi tumshaaki, kaa arii radio vakar izrubijaas divas reizes pateicoties shiim svaarstiibaam  Sad Motors arii shados briizjies, liekas ka grib noslaapt.

Pienjemu ka AlfaClub darbniica driiz buus jaapciemo, lai noverstu shito efektu  Rolling Eyes

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration