Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Alfa 156... +/- ??
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
naudas maz, jābrauc daudz - 1,9 d
naudas vairāk, jābrauc mazāk - V6

Pilniba piekritu!
Talak manas domas:
- nenjemt selespeed
- nenjemt parasto versiju (trjapka, bez sportpakas, bez diskiem utt)
- obligati njemt skatoties a/m musu Darbnicaa, vai Arfilaa

Mans personigajs tops butu:
1 - sarkana un kopta GTA
2 - peleka un kopta GTA
3 - 2.5 V6 pec 2003 gada (FL)
4 - viss parejais
 Wink

P.S. Tikai nenjem leeto  whip peec tam visu dziivi draugiem staastiis ka Alfa ir suuds

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:

ja nemaldos, tas auto jau pāris gadus "tiek tirgots" un par tādu kosmosu diez vai kāds nopirks.

šis ar izskatās ok.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/cxpjl.html

Biju apstiit to kad mekleeju.
Smuks auto. Nekas baigi negrab ja neiegaazhas kaadaa dziljaa un ar asaam kanteem bedree. Aizbrauksi uz darbniicu 100% pateiks, ka plauktiem kirdik Smile
kapeec neiepatikaas??? Tajaa dienaa visaam alfaam uz shtoka nebija elljas. Arii peec izbraukshanas tur nekas neuzshljakstijaas. Bet kaa jau teicu. Todien visiem bija bezellja. Mozh tur meeness staavoklis un taa.

Ja kaadu interesee, tad iisaa legjenda ko saimnieks man izstaastija:
Njemta no vaacijas. Ar izdegushu motortelpu. (Peec siksnu mainjas vaacietim pie maajas nodedzis). Atvilkts donors no vaacijas ar sistu asti. Paarlikts purns ieskaitot visu provodku un paneli etc. Mashiinai esot bijushi 60k kad nodedzis. Dzineja donoram ap 80 vai 90. Tagad laikam kautkaadi 110 vai kautkaa taa. Visa veesture esot pieejama. Bildes arii ar vizualizaaciju pirms remontiem. Braukusi ar to auto sieviete uz darbu Tornjkalnaa no maarupes. Spriezhot peec km tad taa arii vareetu buut. Un kaa izraadijaas auto tieshaam esot maniits paardeveeja nosauktajaa vietaa Tornjkalnaa un daama turpat netaalu tiktieshaam straadaajot.
Defekti: jau mineetie plaukti, bezellja un benzobaakas vaacinjsh neturas ciet Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Dzirdēts stāsts
Bet cena ir kosmos

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Uuujjj! Nu nah shadu variantu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu jau 156 ir kategorijaa "veca mashiina", liidz ar to uztureeshanas izmaksas galvenokaart buus atkariigas no ieprieksheejo iipashnieku attieksmes un konkreetas mashiinas staavoklja nevis dzineeja tipa, degvielas pateerinja.

visvairaak probleemu iespeejams ar kombinaaciju 2l un Selespeeds, bet tik pat labi nobraukts 1.9 diizelis var izmaksaat veel daudz vairaak, bet V6 Alfai zobsiksnas un sajuuga mainja izmaksaas vairaak kaa pati mashiina Wink ja veel nobirs gjenerators, tad pavisam pilniigaa  pmd

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Balstiekārta gadā investēju ~400Ls. Tas vārbūt tāpēc, ka katru dienu ~20km veicu pa ceļu, kurš (tas vēl tad, ja ceļa uzturētāji baigi čakli strādājuši) sastāv tikai no ielāpiem. Divreiz dienā pāri salu tilta salaiduma vietām, baronielas sliedēm, tērbatielas nelīmeņiem, čakenes risēm.
Tas, ka apskatē jau 2 gadus nav izčakarējuši balstiekārtu nebūt nenozīmē, ka visi priekšējie plaukti jau sen nav izbeigušies.
Patēriņš motoriem tāds pats, kā tādiem pašiem citu marku automobiļiem. Ja kāds saka, ka alfa tērē vairāk benzīna, tad viņš muld, jo alfa provocē vadītāju domāt nezaļi un neekonomiski Wink
Un tagad paši svarīgākie argumenti:
1) Ja patēriņš ir svarīgs - nepērc alfu. Pērc kaut ko citu.
2) Ja neesi gatavs katru gadu investēt jaunā balstiekārtā - nepērc alfu. Pērc kaut ko citu.
3) Ja iepriekš minētie argumenti neattiecas uz Tevi - welcome to the club!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
..... visvairaak probleemu iespeejams ar kombinaaciju 2l un Selespeeds,

juus tur beigsiet mani vislaik biedeet???
jaa jaa, zinu, ka jau kautkas tur nesledzas Very Happy btw, alfisti noteikti zin kuras ir labaakaas troses vilkshanai  aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nr.7 rakstīja:
1) Ja patēriņš ir svarīgs - nepērc alfu. Pērc kaut ko citu.
2) Ja neesi gatavs katru gadu investēt jaunā balstiekārtā - nepērc alfu. Pērc kaut ko citu.
3) Ja iepriekš minētie argumenti neattiecas uz Tevi - welcome to the club!

Principaa, ja godiigi, VISPAAR nepraatiigi buutu pirkt vecu Alfu Wink
Bet ja tas tevi neapstadina, tad welcome to the club Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nr.7 rakstīja:
Balstiekārta gadā investēju ~400Ls. Tas vārbūt tāpēc, ka katru dienu ~20km veicu pa ceļu, kurš (tas vēl tad, ja ceļa uzturētāji baigi čakli strādājuši) sastāv tikai no ielāpiem. Divreiz dienā pāri salu tilta salaiduma vietām, baronielas sliedēm, tērbatielas nelīmeņiem, čakenes risēm.
!

Es domāju, ka ~400Lsir +/- konstanta summa, kas gada laikā jāinvestē 156. Pirms gada nopirku 156 kā otro ģimenes/svētdienas/rezerves auto. It kā nekas negrabēja, bet servisa izmaksas bija ~350Ls (precīzi neatceros). Pa gadu nobraukti tikai kādi 5000 km (pa Latvijas asfaltu) un jau visa priekša grab. Degvielas patēriņš, ar 1.8 dvēselīti, ~10-11 l.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
156 balstiekārta ir jāremontē mazāk kā vācu analogiem

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Riepa rakstīja:
Nr.7 rakstīja:
!

Es domāju, ka ~400Lsir +/- konstanta summa, kas gada laikā jāinvestē 156. Pirms gada nopirku 156 kā otro ģimenes/svētdienas/rezerves auto. It kā nekas negrabēja, bet servisa izmaksas bija ~350Ls (precīzi neatceros). Pa gadu nobraukti tikai kādi 5000 km (pa Latvijas asfaltu) un jau visa priekša grab. Degvielas patēriņš, ar 1.8 dvēselīti, ~10-11 l.

Nu pipec. Ko jūs ar tām mašīnām darat?  Shocked
Man pa ~15-20tkm gadā ir 1x augšas plaukti jāsamaina un kāda atsaite. Un servisa izmaksas ne tuvu nav 400LS.
Āāā, atcerējos. Es piekari servisā neremontēju  Embarassed
Un ja 1.8 ēd 10-11l, tad tur kaut kas nav kārtībā, jo režīmā 50/50 es STABILI iebraucu 9-9.5l robežās un ceļojuma režīmā ar pilnu auto vidējais bija 7-8l.
P.S.
Un citējot, ja nemaldos, arbu, tad bedres var APBRAUKT Exclamation

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
156 balstiekārta ir jāremontē mazāk kā vācu analogiem

Ko Tu uzskati par "vācu analogu".
Otrs auto ir vācietis, bet motors ķīsels, jo nobraukums ir ~30t.km. Patreiz ar to esmu nobraucis 110t.km, ritošās remontā pirms gada ieguldīju 500Ls. Rēķinot uz četriem gadiem iznāk 125Ls/ gadā, jeb 0.45Ls/100km. Ja tāpat sarēķinu alfai sanāk ne mazāk kā 350Ls/gadē jeb 7Ls uz 100km. Bet nu bauda braukt ar Alfu  super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man domāt, ka katram tā nu ir individuāla pieredze ar auto. Ja mums visiem tiktu auto saskrūvēti no precīzi vienādām detaļām, precīzi vienā vietā un braukātu precīzi tajā pašā laikā un pa tieši tām pašām ielām, tad varētu teikt: Eu, kā, tā tak nevar būt - man ir citādāk (sliktāk vai labāk), bet tā kā mēs katrs braukājam savu maršrutu, cits liek beznosaukuma detaļas, cits liek bezmazorģinālās, tad tur ir grūti salīdzināt. Arī ja tā mašīnas vēsture nav zināma, tad mēs nah%&* nezinam kas tam auto pirms tam tur ir salikts iekšā, cik reizes dauzīts un cik šķībi lonžeroni, jo detaļu mūžu ietekmē ne tikai ceļa kvalitāte. Wink
Labi, es te aizrāvos. Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu jau gan te visi noliek 2.0 Selespeed!
...braukāju katru dienu ar tādu un nekko sliktu nevaru pateikt par mašīnu, kalpo godam.
Visas problēmas tādi sīkumi vien bijuši, iet 2.0 manuprāt ļoti labi benzīnu ēd normāli,
,bet mašīna padaru braukšanu vienkārši superīgu!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zhaks rakstīja:
Nu jau gan te visi noliek 2.0 Selespeed!
...braukāju katru dienu ar tādu un nekko sliktu nevaru pateikt par mašīnu, kalpo godam.
Visas problēmas tādi sīkumi vien bijuši, iet 2.0 manuprāt ļoti labi benzīnu ēd normāli,
,bet mašīna padaru braukšanu vienkārši superīgu!!!

Man patiess un neviltots prieks!
Un jācer, ka nekad neuzzināsi ne 2.0 T.S. ne Selespeed stiķus niķus! Wink
Turies!

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration