Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
SELESPEED
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zhaks rakstīja:
mazgāt gan nevienam neiesak.. Very Happy  Very Happy

....bet viss kā jauns un tik tīrs!! Wink  Very Happy  Very Happy

Mazgā motortelpu cik gribi. Es mazgāju un nekas. Labam neskādē, bet sliktu... nu pats saproti Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Esmu mazgājis motoru pāris reizes. S#*# bija tikai tad kad mazgāju aukstu, neuzsilušu motoru, tad aizlējās sveces un paliku uz 2 no 4 cilindriem. Sad Bet kad esmu mazgājis ar labi uzsilušu tad īpašas problēmas nav bijušas. Wink

p.s Mocim arī pie mazgāšanas parasti "nomazgājas" motors, tam gan kamēr gar sveci un svečvadu labi visu ūdeni neizpūš, tikmēr šķauda un klepo...  Embarassed

Pēdējoreiz rediģējis Edc Sat Jul 18, 2009 10:00 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
hint - jamazga pieshkjiltais motors.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mtoru mazgāju siltu, nu nez kas tur par vainu...
rīt laižu uz AC servisu un tad jau redzees....Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hmmmm Tur (AC darbnicaaa) buutu atradies/salabojies kompis? Vai salabojies? Tad jau cerams ari man buutu padota zinja .... Ibo 4dien veel nekaa ar selespiidiem tu rdariit nevareeja  Sad

mani 658437583475 centi:
1. City rezhiims ^&^& -2 reiz sleedzu. Abas reizes pec tam paliku ar 1;2;5 robu ... un tikai.
2. Selespeed kaa taads ir jauks ... bet ^%%^* tie gljuki ...
3. Neuzticamaaku, nesaprotamaku (ganjau ari daargaaku ) mezglu ir vel jaapameklee ...

No peedeejiem piedziivojumiem ....
No Salacgriivas tak Pernava ir ar roku aizsniedzama ..... aizbraucu ... atstaaju otrpus upes .. nejau tadelj, ka gribeeju, bet taadeelj, ka izbeidzaas visi robi.... par laimu palika neitraalaa. Pec 2.5h garajaam brokastpusdienaam protams viss aizgaaja uz urraa un sleedzaas daudz labaak kaa jebkad. (Pa vidam tapa sazvanits Jancix ar piedaavaajumu izkusteties lidz Pernavai un atpakalj ar piekabi. Shoreiz nevajadzeja.)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
Hmmmm Tur (AC darbnicaaa) buutu atradies/salabojies kompis? Vai salabojies? Tad jau cerams ari man buutu padota zinja .... Ibo 4dien veel nekaa ar selespiidiem tu rdariit nevareeja  Sad

mani 658437583475 centi:
1. City rezhiims ^&^& -2 reiz sleedzu. Abas reizes pec tam paliku ar 1;2;5 robu ... un tikai.
2. Selespeed kaa taads ir jauks ... bet ^%%^* tie gljuki ...
3. Neuzticamaaku, nesaprotamaku (ganjau ari daargaaku ) mezglu ir vel jaapameklee ...

No peedeejiem piedziivojumiem ....
No Salacgriivas tak Pernava ir ar roku aizsniedzama ..... aizbraucu ... atstaaju otrpus upes .. nejau tadelj, ka gribeeju, bet taadeelj, ka izbeidzaas visi robi.... par laimu palika neitraalaa. Pec 2.5h garajaam brokastpusdienaam protams viss aizgaaja uz urraa un sleedzaas daudz labaak kaa jebkad. (Pa vidam tapa sazvanits Jancix ar piedaavaajumu izkusteties lidz Pernavai un atpakalj ar piekabi. Shoreiz nevajadzeja.)

Ja kaut kas neslēdzās vainīgi kontakti!
Parausti tos štekerus un viss atkal sāk strādāt...
Uz kādu laiciņu...  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu ko. Nobraukti veel kaadi 10kkm ar sho selebriinumu. Kameer ziema viss ir sameeraa labi. Vismaz taa shkjiet. Nekur nekas nekarst.
BET! Ir naakamaa sakritiiba. Tiklidz auto kautko remontee kaukaadaa servii, taa uzreiz tai pat dienaa gljuki ar selespiidu. Vienmeer vieni un tie pashi. 1,2 aatrums ir, taalaak nekaa liidz 5tajam. Kaadu briitinju pabraucot viss ok. Man domaat atdziestot. Kas buus vasaraa bail pat domaat. Laikam kaukaads vasaras auto jaagaadaa un alfa ziemai Very Happy

p.s. shodien  uz blakus paceelaaja tuseeja sarkans vaagjis ar zirgu uz kapota yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
nu ko. Nobraukti veel kaadi 10kkm ar sho selebriinumu. Kameer ziema viss ir sameeraa labi. Vismaz taa shkjiet. Nekur nekas nekarst.
BET! Ir naakamaa sakritiiba. Tiklidz auto kautko remontee kaukaadaa servii, taa uzreiz tai pat dienaa gljuki ar selespiidu. Vienmeer vieni un tie pashi. 1,2 aatrums ir, taalaak nekaa liidz 5tajam. Kaadu briitinju pabraucot viss ok. Man domaat atdziestot. Kas buus vasaraa bail pat domaat. Laikam kaukaads vasaras auto jaagaadaa un alfa ziemai Very Happy

p.s. shodien  uz blakus paceelaaja tuseeja sarkans vaagjis ar zirgu uz kapota yo

nomainisi radiatoru, termostatu, saliesi jaunu antifrizu. ta lai dzinejs neparkarst. darbosies ari vasara Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
finns rakstīja:

nomainisi radiatoru, termostatu, saliesi jaunu antifrizu. ta lai dzinejs neparkarst. darbosies ari vasara Wink

Termostatu sviitrot! Jau dariits. A paareejais jaa. Naaks pavasariigaaks, naaks radiators. Bet taapat neskaidrs, kaa vinjsh ziemaa speej paarkarst. Shovakar tas notika ap briidi, kad naak lielaa cilpa valjaa ... Kaut nee. Pirmo reizi nogljuchija driiz peec piestarteeshanas braucot aaraa no staavvietas.
Pofig, dziivosim redzeesim. Taa kaa shai mashiinai saak tumsaa jau paraadiities zelta toneejums, tad laikam taps braukta lidz bridim, kameer mainiis lokaaciju.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration