Autors |
Ziņojums |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
|
Sat Jul 18, 2009 9:53 pm |
|
 |
Edc
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Esmu mazgājis motoru pāris reizes. S#*# bija tikai tad kad mazgāju aukstu, neuzsilušu motoru, tad aizlējās sveces un paliku uz 2 no 4 cilindriem.  Bet kad esmu mazgājis ar labi uzsilušu tad īpašas problēmas nav bijušas.
p.s Mocim arī pie mazgāšanas parasti "nomazgājas" motors, tam gan kamēr gar sveci un svečvadu labi visu ūdeni neizpūš, tikmēr šķauda un klepo...
Pēdējoreiz rediģējis Edc Sat Jul 18, 2009 10:00 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
|
Sat Jul 18, 2009 9:58 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
hint - jamazga pieshkjiltais motors.
|
Sat Jul 18, 2009 9:59 pm |
|
 |
zhaks
Pievienojies: 23 Feb 2009
Komentāri: 29
Atrašanās vieta: Cēsis-Rīga-Cēsis
|
mtoru mazgāju siltu, nu nez kas tur par vainu...
rīt laižu uz AC servisu un tad jau redzees....
|
Sun Jul 19, 2009 7:35 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
Hmmmm Tur (AC darbnicaaa) buutu atradies/salabojies kompis? Vai salabojies? Tad jau cerams ari man buutu padota zinja .... Ibo 4dien veel nekaa ar selespiidiem tu rdariit nevareeja
mani 658437583475 centi:
1. City rezhiims ^&^& -2 reiz sleedzu. Abas reizes pec tam paliku ar 1;2;5 robu ... un tikai.
2. Selespeed kaa taads ir jauks ... bet ^%%^* tie gljuki ...
3. Neuzticamaaku, nesaprotamaku (ganjau ari daargaaku ) mezglu ir vel jaapameklee ...
No peedeejiem piedziivojumiem ....
No Salacgriivas tak Pernava ir ar roku aizsniedzama ..... aizbraucu ... atstaaju otrpus upes .. nejau tadelj, ka gribeeju, bet taadeelj, ka izbeidzaas visi robi.... par laimu palika neitraalaa. Pec 2.5h garajaam brokastpusdienaam protams viss aizgaaja uz urraa un sleedzaas daudz labaak kaa jebkad. (Pa vidam tapa sazvanits Jancix ar piedaavaajumu izkusteties lidz Pernavai un atpakalj ar piekabi. Shoreiz nevajadzeja.)
|
Sun Jul 19, 2009 10:16 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
finns rakstīja:Hmmmm Tur (AC darbnicaaa) buutu atradies/salabojies kompis? Vai salabojies? Tad jau cerams ari man buutu padota zinja .... Ibo 4dien veel nekaa ar selespiidiem tu rdariit nevareeja
mani 658437583475 centi:
1. City rezhiims ^&^& -2 reiz sleedzu. Abas reizes pec tam paliku ar 1;2;5 robu ... un tikai.
2. Selespeed kaa taads ir jauks ... bet ^%%^* tie gljuki ...
3. Neuzticamaaku, nesaprotamaku (ganjau ari daargaaku ) mezglu ir vel jaapameklee ...
No peedeejiem piedziivojumiem ....
No Salacgriivas tak Pernava ir ar roku aizsniedzama ..... aizbraucu ... atstaaju otrpus upes .. nejau tadelj, ka gribeeju, bet taadeelj, ka izbeidzaas visi robi.... par laimu palika neitraalaa. Pec 2.5h garajaam brokastpusdienaam protams viss aizgaaja uz urraa un sleedzaas daudz labaak kaa jebkad. (Pa vidam tapa sazvanits Jancix ar piedaavaajumu izkusteties lidz Pernavai un atpakalj ar piekabi. Shoreiz nevajadzeja.)
Ja kaut kas neslēdzās vainīgi kontakti!
Parausti tos štekerus un viss atkal sāk strādāt...
Uz kādu laiciņu...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Jul 20, 2009 8:53 am |
|
 |
finns
1988 Alfa-Romeo 33
|
nu ko. Nobraukti veel kaadi 10kkm ar sho selebriinumu. Kameer ziema viss ir sameeraa labi. Vismaz taa shkjiet. Nekur nekas nekarst.
BET! Ir naakamaa sakritiiba. Tiklidz auto kautko remontee kaukaadaa servii, taa uzreiz tai pat dienaa gljuki ar selespiidu. Vienmeer vieni un tie pashi. 1,2 aatrums ir, taalaak nekaa liidz 5tajam. Kaadu briitinju pabraucot viss ok. Man domaat atdziestot. Kas buus vasaraa bail pat domaat. Laikam kaukaads vasaras auto jaagaadaa un alfa ziemai
p.s. shodien uz blakus paceelaaja tuseeja sarkans vaagjis ar zirgu uz kapota
|
Mon Feb 01, 2010 11:14 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
|
Mon Feb 01, 2010 11:46 pm |
|
 |
finns
1988 Alfa-Romeo 33
|
elbee rakstīja:finns rakstīja:nu ko. Nobraukti veel kaadi 10kkm ar sho selebriinumu. Kameer ziema viss ir sameeraa labi. Vismaz taa shkjiet. Nekur nekas nekarst.
BET! Ir naakamaa sakritiiba. Tiklidz auto kautko remontee kaukaadaa servii, taa uzreiz tai pat dienaa gljuki ar selespiidu. Vienmeer vieni un tie pashi. 1,2 aatrums ir, taalaak nekaa liidz 5tajam. Kaadu briitinju pabraucot viss ok. Man domaat atdziestot. Kas buus vasaraa bail pat domaat. Laikam kaukaads vasaras auto jaagaadaa un alfa ziemai
p.s. shodien uz blakus paceelaaja tuseeja sarkans vaagjis ar zirgu uz kapota 
nomainisi radiatoru, termostatu, saliesi jaunu antifrizu. ta lai dzinejs neparkarst. darbosies ari vasara 
Termostatu sviitrot! Jau dariits. A paareejais jaa. Naaks pavasariigaaks, naaks radiators. Bet taapat neskaidrs, kaa vinjsh ziemaa speej paarkarst. Shovakar tas notika ap briidi, kad naak lielaa cilpa valjaa ... Kaut nee. Pirmo reizi nogljuchija driiz peec piestarteeshanas braucot aaraa no staavvietas.
Pofig, dziivosim redzeesim. Taa kaa shai mashiinai saak tumsaa jau paraadiities zelta toneejums, tad laikam taps braukta lidz bridim, kameer mainiis lokaaciju.
|
Mon Feb 01, 2010 11:52 pm |
|
 |
|