Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Amortizatori
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Tur tie noteikumi ir mazliet sīkāk aprunāti - uz viena auto, viens īpašnieks , kaut kā tā

Tieshi taa. Kaukur te vienaa tofikaa jau siiki smalki izskaidroju. Bet pamataa, viens auto, viens iipashnieks un garantija kaut 100 gadus....  Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Presto rakstīja:
elbee rakstīja:
Presto rakstīja:
Ko tauta saka par Sachs amortiem

mazliet augstak sava apcereejumaa par amortiem piemineeju arii Sachs Wink

Nē nu skaidrs 2-3. g vidējiem braucējiem. Man bija doma - vai kāds reāli ar tiem ir pārvietojies. Wink

man uz bembja ir. un, manupraat, Alfas no ruupniicas arii naak ar Sachs peedeejos gadus 15 Wink

Nu skaic, tātad sūdi Wink Tēma slēgta

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hmm... nu daļēji taisnība - 155 priekšējie joprojām darbojas labi, aizmugurējiem gan vakars  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Paldies alfa club darbnicai, sodien nomainiju 166 amortus uz koni. un .... un ir akujena kruta . masina palika tada riktigi savakta. ne cieta, bet savakta. Cels majas parasto 5 minusu vieta aiznema stundu.  yo  yo  yo

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
Paldies alfa club darbnicai, sodien nomainiju 166 amortus uz koni. un .... un ir akujena kruta . masina palika tada riktigi savakta. ne cieta, bet savakta. Cels majas parasto 5 minusu vieta aiznema stundu.  yo  yo  yo

naac  remonts  yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
Hmm... nu daļēji taisnība - 155 priekšējie joprojām darbojas labi, aizmugurējiem gan vakars  Laughing
tie jauni NONAME maksa zem 50 latiem par pari...  nefig tur domat.  tikko ir iespaja - jamaina.  jo gara 155 pakalja un hetchbeka issgajena piekare piebeidz tos atri.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:

Laikam tāpēc ka bija vasarenes un slidens?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vasarenes un slidens istiem dzikitiem ir poh* Wink kruta braukt ir!  yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vakar no rīta riņķis no Vecāķiem gar kanālu bija  yo  yo  yo  yo  yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cik varētu maksāt amortiņu diagnistika? Jebšu tas nāk komplektā, ja ierodas servisā un izsaka vēlmi amīšus mainīt. Man par priekšejiem nav šaubu, kaut kas jādara, bet vai tāpēc uzreiz visi četri  Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Piiters rakstīja:
Cik varētu maksāt amortiņu diagnistika? Jebšu tas nāk komplektā, ja ierodas servisā un izsaka vēlmi amīšus mainīt. Man par priekšejiem nav šaubu, kaut kas jādara, bet vai tāpēc uzreiz visi četri  Confused

ja man pašlaik kautkas būtu slikti ar amjiem es dotos uz darbnīcu un liktu virsū tos cupline un pie viena arī atsperes nomainītu jo tās jau arī sagurst un saspiežās. cena lieliska, atsauksmes arī +/- ok, no šejieniešiem vismaz muurim jau pāris gadus kalpojot....vienīgi tad auto laikam kļūs zemāks un cietāks....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Piiters rakstīja:

Nu var jau divus tikai, bet viennoziimiigi labak ir mainiit visus chetrus.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu to var pārbaudīt us īpašiem stendiem, neko daudz nemaksāja (5LVL???), beigās iedod smuku izdruku ar amīšu nolietojuma u.c. rādītājiem. šad, tad servisi to dara par pliku velti. Man piemēram kemi pārbaudīja amīšus, bremzes, gaismas, piekari, akumulatoru, šķidrumu un to darba temp., lai gan biju aizdzinis tikai savirzi paregulēt  super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu varbuut tie stendi kautkaadi modernaaki tagad, bet gadus 10 atpakalj biju testeet. Iedeva izdruku ka viss ir ok normaas. Varu braukt! Tiesa man visi ar neapbrunjotu aci sacij, ka ir amorti lupataas, par ko liecinaaja arii diivainais shkjidrums, kas nu jau vairs nesuucaas aaraa no amja Very Happy

Nomainiju ... ai kaa mainijaas auto uzvediiba Wink

Bet pa 5 Ls ieguut sirdsmieru jau nav taa ka baigi daargi ... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ko tur paarbaaudiit? Ja amis vairs NETUR autinju, tad tas ir beigts un to ir jaamaina. Pat gadiijumaa ja tas netek.
Alfam, cik es saprotu, ~90 tuk. un amiishiem kirdik. Vismaz man taa ir Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration