|
3 lapa no 6 lapām pavisam
|
| Autors |
Ziņojums |
lāča_kungs
Member of

Pievienojies: 04 Sep 2007
Komentāri: 2329
Atrašanās vieta: Rīga
|
ar q2 un līdzīgam uzpariktēm ir jautrība, nesen dzirdēju, ka nodrošinoties ar spēcīgu diferenciali, čalim aizgāja bojā pati ātrumkārba. Tur gan klāt nāca keramiskais sajūgs. Saimnieks parādīsies, varbūt iekomentēs. Tā, ka vilks viņu zin, kā brauksim, tā ari turēs.
p.s. diferenciālis no 156 v6 man turējā kādus mēnešus 3 vai 4
_________________ i never finish anythi
|
| Tue Jun 01, 2010 4:07 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
zuncihs?
|
| Tue Jun 01, 2010 4:08 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

|
MartinsT rakstīja:zuncihs? 
|
| Tue Jun 01, 2010 4:11 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
kad man izbirs gan jau ka ziņošu
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
| Tue Jun 01, 2010 4:21 pm |
|
 |
Ti
Pievienojies: 16 Jan 2009
Komentāri: 1186
Atrašanās vieta: Riga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
braukt varu lidz pirmajam ledum, sniegam, vai normalai gruntenei....
Pirksts ir sacis esties diff korpusa un satelīt zobrats piemetinajies....
respektivi braucu ka opis, lai neizspolē...
|
| Tue Jun 01, 2010 6:48 pm |
|
 |
kaspars
|
166TI rakstīja:braukt varu lidz pirmajam ledum, sniegam, vai normalai gruntenei....
Pirksts ir sacis esties diff korpusa un satelīt zobrats piemetinajies....
respektivi braucu ka opis, lai neizspolē... 
kur Tu šitādu sviestu ņem? ja tur kaut kas būs piemetinājies tad vinsh aizies pa gaisu pašā pirmajā līkumā
|
| Tue Jun 01, 2010 7:42 pm |
|
 |
zuncih
Pievienojies: 27 Aug 2006
Komentāri: 1401
|
lāča_kungs rakstīja:ar q2 un līdzīgam uzpariktēm ir jautrība, nesen dzirdēju, ka nodrošinoties ar spēcīgu diferenciali, čalim aizgāja bojā pati ātrumkārba. Tur gan klāt nāca keramiskais sajūgs. Saimnieks parādīsies, varbūt iekomentēs. Tā, ka vilks viņu zin, kā brauksim, tā ari turēs.
Nu tu pilniigs ** esi.. net tur difs vainiigs bija.. ne tur keramika vianiiga..!!!!
ātrumkārbai vispār nekas nebija uttt..!!!!
aj blje besii arā viens akutko pa ausu galam dzird un tad dirshh...!!!
...
Blje kurvii radās plaisa, citi cilvēki tādu sametinātu un aizmirstu, es nomainu kaarbu lai bik paari 200 nepiedzivotu parsteigumus...
|
| Wed Jun 02, 2010 4:23 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

|
zuncih rakstīja:lāča_kungs rakstīja:ar q2 un līdzīgam uzpariktēm ir jautrība, nesen dzirdēju, ka nodrošinoties ar spēcīgu diferenciali, čalim aizgāja bojā pati ātrumkārba. Tur gan klāt nāca keramiskais sajūgs. Saimnieks parādīsies, varbūt iekomentēs. Tā, ka vilks viņu zin, kā brauksim, tā ari turēs.
Nu tu pilniigs ** esi.. net tur difs vainiigs bija.. ne tur keramika vianiiga..!!!!
...
Blje kurvii radās plaisa, citi cilvēki tādu sametinātu un aizmirstu, es nomainu kaarbu lai bik paari 200 nepiedzivotu parsteigumus...
es ko, es jau neko  ne tur *** esmu, ne saku, ka difs, keramika pie vainas. Tramvajā dzirdēju, tapēc arī tā sanāk, nekā personīga. Ja ir laiks un velēšanās - padalies pieredzē, kas un kā, kādi secinājumi, kur varētu būt vaina. Izskatās, ka problēmas ar "kārbām" te ir aktuālas.
|
| Wed Jun 02, 2010 4:34 pm |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
zuncih rakstīja:lāča_kungs rakstīja:ar q2 un līdzīgam uzpariktēm ir jautrība, nesen dzirdēju, ka nodrošinoties ar spēcīgu diferenciali, čalim aizgāja bojā pati ātrumkārba. Tur gan klāt nāca keramiskais sajūgs. Saimnieks parādīsies, varbūt iekomentēs. Tā, ka vilks viņu zin, kā brauksim, tā ari turēs.
...
es lasu un lasu, nesaprotu, ja kurvis beigts pričom kārba? Varbūt rīts pēc mēneša pirmās trešdienas tāds grūtāks un nesaprotu???
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
| Thu Jun 03, 2010 9:36 am |
|
 |
zuncih
Pievienojies: 27 Aug 2006
Komentāri: 1401
|
Biker rakstīja:zuncih rakstīja:lāča_kungs rakstīja:ar q2 un līdzīgam uzpariktēm ir jautrība, nesen dzirdēju, ka nodrošinoties ar spēcīgu diferenciali, čalim aizgāja bojā pati ātrumkārba. Tur gan klāt nāca keramiskais sajūgs. Saimnieks parādīsies, varbūt iekomentēs. Tā, ka vilks viņu zin, kā brauksim, tā ari turēs.
...
es lasu un lasu, nesaprotu, ja kurvis beigts pričom kārba? Varbūt rīts pēc mēneša pirmās trešdienas tāds grūtāks un nesaprotu??? 
Beidzot kāds ir arī kautko sapratis
ja kadam vajag veco kurvi no v6 var dabut, bet tad pasham javed sametinaat plaisa,
|
| Thu Jun 03, 2010 9:49 am |
|
 |
Ti
Pievienojies: 16 Jan 2009
Komentāri: 1186
Atrašanās vieta: Riga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
|
| Thu Jun 03, 2010 10:42 am |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
Viss skaidrs, kārba noņemta. Pirmo reizi jaucu ALFU. Pēc visiem audi, VW, BMW, FORD, un pat SUBARU, lai izprastu šo brīnumu ir jāmaina domāšana. Viss ir savādāk.
Diferenciālis ir samalts un kārbā robs pusotra kulaka lielumā.
P.S.
Lasot forumus un meklējot kārbu sapratu, ka laikam nav tāda Alfista, kurš nebūtu ar kārbu čakarējies.
|
| Tue Jun 08, 2010 10:32 pm |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
Kas tas ir par dempferi 3l kārbām? Vai manam 2,5l derēs no 3litrīgās?
|
| Tue Jun 08, 2010 10:35 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
Gunča rakstīja:Viss skaidrs, kārba noņemta. Pirmo reizi jaucu ALFU. Pēc visiem audi, VW, BMW, FORD, un pat SUBARU, lai izprastu šo brīnumu ir jāmaina domāšana. Viss ir savādāk.
Diferenciālis ir samalts un kārbā robs pusotra kulaka lielumā.
P.S.
Lasot forumus un meklējot kārbu sapratu, ka laikam nav tāda Alfista, kurš nebūtu ar kārbu čakarējies.
166 3.0 drosi vien 70% ir to piedzivojusi
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
| Tue Jun 08, 2010 10:41 pm |
|
 |
kaspars
|
Gunča rakstīja:Kas tas ir par dempferi 3l kārbām? Vai manam 2,5l derēs no 3litrīgās?
3.0 nāk dubultmasas spararats, 2.5 cik man zināms ne. priekš kam Tev tāds smags spararats vajadzīgs?  uzlikt jau protams var bet tad jāliek arī sajūgas no 3.0
|
| Wed Jun 09, 2010 9:16 am |
|
 |
|
|
Pašlaik ir Wed Jun 10, 2026 7:52 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
3 lapa no 6 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|