Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
variator
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Eta bil klapan podachi maslo?
A jeslji on voobshe boljshe nje dajot maslo?
Luchshe poprobuj pomenjatj na drugoj - sam skazal shto u tebja na drugom dvigatelje jest...

ja dumaju naoborot stal podavatj potomuchto esli ja ego podrubaju,nacinaetsja metaljnij zvuk i takoe oscuscenie chto on blokiruet podacu masla

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alsi ti gde propal trubu ne berjos,nado tvoj cudo nabor chto bi etot datcik vikrutitj Laughing  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alfa146 rakstīja:
j.k. rakstīja:
Luchshe poprobuj pomenjatj na drugoj - sam skazal shto u tebja na drugom dvigatelje jest...

ja dumaju naoborot stal podavatj potomuchto esli ja ego podrubaju,nacinaetsja metaljnij zvuk i takoe oscuscenie chto on blokiruet podacu masla

Hmm.. nu jeslji metajicheskogo stuka boljshe njetu, togda naverna maslo estj... no ja bi posovetoval poprobovatj etot drugoj klapan, jeslji nje trudno pomenjatj (v ePer'e vigljedjilo shto nje trudno).

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alfa146 rakstīja:
alsi ti gde propal trubu ne berjos,nado tvoj cudo nabor chto bi etot datcik vikrutitj Laughing  Laughing

aha - tam navernoe Torx Very Happy

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
alfa146 rakstīja:
j.k. rakstīja:

Hmm.. nu jeslji metajicheskogo stuka boljshe njetu, togda naverna maslo estj... no ja bi posovetoval poprobovatj etot drugoj klapan, jeslji nje trudno pomenjatj (v ePer'e vigljedjilo shto nje trudno).

pomenjatj ego ne trudno vot toljko do Alsi nekak ne dostucatsja

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
alfa146 rakstīja:

aha - tam navernoe Torx Very Happy

da ti prav a u nego on estj ,ja poproboval 6 grannik podobratj no ego daze sognulo,bez Torksa ne otkrutitj

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
segodnja s Alsi postavili drugoj datcik i opjatj takajaze fignja nacalasj ,prislosj obrubitj ego,poxodu prosto polnostju umer Variator

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
predstavljaete kakie u nas v Dpilse servissi,pozvanil v Avtokadu,skazal chto mne nado pomenjatj Variator,a v otvet uslisal chto mi daze za eto bratsja ne budem down  down

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Autokada vai tad nespecializējās uz Scania utml. monstriem? Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Autokada vai tad nespecializējās uz Scania utml. monstriem? Rolling Eyes

nea, eto officialjnij diler Fiat v Dpilse

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu es kad pirku zobeni ar visiem ruļļiem te Autofavorītā vaicāju,vai nevar pie šamiem ar pie viena nomainīt,šie man pateica,ka NEVAROT GAN,JO ŠAMIEM NEESOT KAUTKĀDA TUR TĀ ŠTRUMENTA SPECIĀLĀ,LAI VARĒTU ZOBENI NOMAINĪT Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
nu es kad pirku zobeni ar visiem ruļļiem te Autofavorītā vaicāju,vai nevar pie šamiem ar pie viena nomainīt,šie man pateica,ka NEVAROT GAN,JO ŠAMIEM NEESOT KAUTKĀDA TUR TĀ ŠTRUMENTA SPECIĀLĀ,LAI VARĒTU ZOBENI NOMAINĪT Sad

tak ja vobsce i porazajusj vot slomalasj masinu a kuda ejo gnatj chto bi delatj fig ego znaet,ja uze nacinaju o svojom gorode kak o kolxoze dumatj

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alfa146 rakstīja:
vilsons rakstīja:

tak ja vobsce i porazajusj vot slomalasj masinu a kuda ejo gnatj chto bi delatj fig ego znaet,ja uze nacinaju o svojom gorode kak o kolxoze dumatj

Vinjiem naw shitaa te kas maxaa 50ls

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
alfa146 rakstīja:
vilsons rakstīja:

Vinjiem naw shitaa te kas maxaa 50ls

hvz kā viņiem tur īsti nav/nebija,bet fakts paliek fakts,ka viņi mani pasūtija Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
teprj ponjatno kakix kljucej u nix net,tak ja podumal u menja ze estj gotovij raspredval vmeste s Variatorom,teperj prosto nado snjatj etot i postavitj drugoj ja dumaju tak i budet prosce?

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration