|
4 lapa no 4 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
MartinsT rakstīja:sveces parasti beidzās lēnām, nevis hopā un gatavs, bet atrisinājums varētu slēpties tava paša rakstītā tekstā pāris dienas atpakaļ. vai nu laiž garām, vai iebiris kas iekšā un tas nobeidzinājis mafu.
Pagaans rakstīja:diemzheel tika nopirkts deta akjis, jo cita, leetaaka nebija... blja naacaas vest uz servisu jo pasham tur smagi tikt klaat pie skruuviiteem un veel gaisa vads jaatvieno lai akji nomainiitu... kr4 sviests... izteereeti 55 ls par akji, =3 ls par mainju, bet za to pirkstus neapsaldeeju un tagad lec motors zibeniigi
vismaz 3 cilvēki tev šo ieteica, esi pārbaudījis?
|
Wed Feb 18, 2009 2:45 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
j.k. rakstīja:Kurš man izstāstīs kā dēļ svecēm var neiet v6? Nu tā ka nestartējas...
Teorētiskais pamatojums ir pavisam vienkāršs.
Kādu laiku pabraucot ar nejēgā treknu maisījumu,sveces noklājas ar kvēpu (oglekļa) kārtiņu, kā rezultātā dzirksteles nav vispār. Un, kautkā man šķiet, ka, kamēr auksts,tikmēr tur ir virsū arī vēl organisks šķidrums,un galu beigās, tākā dzirksteles nav, tad nevar nekas uzkarst un "pašattīrīties"...
Bet tas viss noteikti ir tikai sekas kādai citai problēmai.
|
Wed Feb 18, 2009 2:48 pm |
|
 |
Pagaans
Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
nu bet man kaa jelgavniekam tas nav tik viegli izdaraams... celjsh uz riigu, atpakalj, + veel tas laiks kameer peetiis probleemu... atstaat mashiinu arii pagruuti... tam visam vajag atrast iisto briidi un laiku... tiks tas dariits, braukshu uz AR Club darbniicu, bet nezinu kad...
_________________ I reject the reality and substitute my own!
|
Wed Feb 18, 2009 2:49 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
nezinu kaa 24v, bet 12v tas ir četru savilcēju jautājums...
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Wed Feb 18, 2009 2:50 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
KaramBax rakstīja:j.k. rakstīja:Kurš man izstāstīs kā dēļ svecēm var neiet v6? Nu tā ka nestartējas...
Kādu laiku pabraucot ar nejēgā treknu maisījumu,sveces noklājas ar kvēpu (oglekļa) kārtiņu, kā rezultātā dzirksteles nav vispār. Un, kautkā man šķiet, ka, kamēr auksts,tikmēr tur ir virsū arī vēl organisks šķidrums,un galu beigās, tākā dzirksteles nav, tad nevar nekas uzkarst un "pašattīrīties"...
apmainīt sveces, lai arī tās fiksi aiziet pie dieviem ir pareizais risinājums!
|
Wed Feb 18, 2009 3:30 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
MartinsT rakstīja:KaramBax rakstīja:j.k. rakstīja:Kurš man izstāstīs kā dēļ svecēm var neiet v6? Nu tā ka nestartējas...
apmainīt sveces, lai arī tās fiksi aiziet pie dieviem ir pareizais risinājums! 
Īpaši jau, ja tas ir V6, kam tā procedūra nav 3 minūšu jautājums.
P.S.
Tieši tā 155ajai izdarīju- ieliku jaunas Golden Lodge sveces, un pēc pāris nedēļām atkal jaunas (tiesa champion), kopā ar jaunu lambdazondi.
Tagad man kabatā visu laiku stāv jaunas 4 gab, janukas.
|
Wed Feb 18, 2009 4:31 pm |
|
 |
jorsiks
Pievienojies: 21 Oct 2008
Komentāri: 87
Atrašanās vieta: Reezekne
1997 Alfa-Romeo 156
|
mosh varat pateikt cik apmeeram maksaa taa fignja-paarejas savienojums starp sveci un kalpaku kas liekaas virsuu?cerams,ka saprataat par ko es runaaju!kad noleemu paarbaudiit svecu staavokli izraadaas,ka viens paarejas savienojums ir sapliisis reaali un ar izolentu aptiits un es domaaju,kaapeec mashiina neiet kaa naakas...
|
Sun Aug 09, 2009 8:45 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
ja pareizi sapratu ko tu domā, tad parasti to sauc par svečvadu
|
Sun Aug 09, 2009 9:15 pm |
|
 |
jorsiks
Pievienojies: 21 Oct 2008
Komentāri: 87
Atrašanās vieta: Reezekne
1997 Alfa-Romeo 156
|
nu tur bez svecvadiem ir veel taada fignja 10 cm gara apmeeram!es netaa atradu nav daarga kkaadi 3 euriki,tas ka veikalaa prasiiju,shie bija neizpratnee ko es iisti gribu!  taa,ka jaanoskruuvee un jaanes jaaraada!
|
Sun Aug 09, 2009 9:56 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Wed Jun 18, 2025 2:25 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
4 lapa no 4 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|