Autors |
Ziņojums |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ja var dabuut remkomplektu - liec to pie naakamaas siksnu mainjas, jo neredzu kas pashaa korpusaa vareetu nolietoties.
Bet ja diizelja skanju vari pieciest, tad maini tikai siksnas un ruljljus (uz ko neieteiktu  santiimu).
Beigts variators = diizelja skanja + varbuut bishki neiet (bet es personiigi neiieveeroju nekaadu starpiibu ar jaunu variatoru).
Laikaa nenomainiitas siksnas = 1k+Ls un sap... mashiina.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Wed May 20, 2009 8:07 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
tomer uzliku sporta filtru  efekts ir jutams  un resurs ari skaitas 100 000 km jamazga vienigi ik pec 2000 - 3000 km  a un vel kas par dziesmu  kopuma viss ir bagi labi + paterins mazaks  jo nav gaisa pretestibas  iesaku  vienigi jataisa no rokas kronsteins no gaisa meriteja lidz filtram. velak bus bildes
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Thu Jun 04, 2009 6:08 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Un tagad izgāz tā sirsnīgi pa grunteni un ar lāpstuņu smiltis no motora izgrāb
|
Thu Jun 04, 2009 6:20 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
muuris rakstīja:Un tagad izgāz tā sirsnīgi pa grunteni un ar lāpstuņu smiltis no motora izgrāb 
mulkibas  ta stelle jau parbaudita uz citiem aparatiem vel neviens motors nav smiltis saedies ja filtrs ir vesels un sakopts
|
Thu Jun 04, 2009 6:25 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
un bilde
|
Thu Jun 04, 2009 6:33 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
..man arī bija tāds filtrs....pēc tam nopirku jaunu mafu...un uzliku veco filtru...
_________________ dejojam dizko!
|
Thu Jun 04, 2009 7:56 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
tomer nopirku 3 litru alfu Very Happy efekts ir jutams piip un resurs ari skaitas dahuja vairak km neka 4 cilindru jamazga vienigi ik pec 2000 - 3000 km Very Happy a un vel kas par dziesmu love kopuma viss ir bagi labi + paterins mazaks love jo poh gaisa pretestibas piip iesaku Very Happy un nav jataisa no rokas kronsteins no gaisa meriteja lidz filtram. velak bus bildes yo yo yo
|
Thu Jun 04, 2009 8:14 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
Sogjis rakstīja:tomer nopirku 3 litru alfu Very Happy efekts ir jutams piip un resurs ari skaitas dahuja vairak km neka 4 cilindru jamazga vienigi ik pec 2000 - 3000 km Very Happy a un vel kas par dziesmu love kopuma viss ir bagi labi + paterins mazaks love jo poh gaisa pretestibas piip iesaku Very Happy un nav jataisa no rokas kronsteins no gaisa meriteja lidz filtram. velak bus bildes yo yo yo
3 litrs bus nakosais
|
Thu Jun 04, 2009 8:33 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
|
Thu Jun 04, 2009 8:49 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
dzintis rakstīja:..man arī bija tāds filtrs....pēc tam nopirku jaunu mafu...un uzliku veco filtru...
a eļļiņu biji uzpūtis filtram
|
Thu Jun 04, 2009 8:51 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
dzintis rakstīja:..man arī bija tāds filtrs....pēc tam nopirku jaunu mafu...un uzliku veco filtru...
Dzinti,tu daļēji izrāvi man vārdus no mutes.tas par to mafu.
Tagad tauta gaidam kad čals rakstīs forumā,kas auto čota ir sācis raustīties,neiet kā iepriekš utt.  un ka meklē kur lētāk dzbūt jaunu mafu
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Thu Jun 04, 2009 9:32 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
vilsons rakstīja:dzintis rakstīja:..man arī bija tāds filtrs....pēc tam nopirku jaunu mafu...un uzliku veco filtru...
Tagad tauta gaidam kad čals rakstīs forumā,kas auto čota ir sācis raustīties,neiet kā iepriekš utt. un ka meklē kur lētāk dzbūt jaunu mafu 
Vilson, Tu atceries, kā manai 155 mafs izskatās?
Tam tak pie vienas vietas, cik smiltis cauri skrien...
Tā mehaņika ir izturīga.
Vot, par cilindriem gan nemāku spriest.
|
Fri Jun 05, 2009 12:07 am |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
KaramBax rakstīja:vilsons rakstīja:dzintis rakstīja:..man arī bija tāds filtrs....pēc tam nopirku jaunu mafu...un uzliku veco filtru...
Tagad tauta gaidam kad čals rakstīs forumā,kas auto čota ir sācis raustīties,neiet kā iepriekš utt. un ka meklē kur lētāk dzbūt jaunu mafu 
Vilson, Tu atceries, kā manai 155 mafs izskatās?
Tam tak pie vienas vietas, cik smiltis cauri skrien...
Tā mehaņika ir izturīga.
Vot, par cilindriem gan nemāku spriest.
cilindri + smiltis = kapi
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Fri Jun 05, 2009 12:29 am |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
kaspars rakstīja:
Tas pa lielam ir taspats kas ar cauru gaisa trubu (ieplūdes kolektoru) ilgstši braukāt. Bet patiesībā es neticu, ka tas filtrs laiž smiltis cauri... Vienkārši neesmu redzējis, un pērkot filtru, es domātu, ka es pērku filtru, kas vismaz smiltis cauri nelaiž. Jo kas tad ir tas, ko tas filts atfiltrē, lai būtu tiesīgs saukties par filtru?
Un, man kautkā šķiet, ka elektriskajiem mafiem kaitīgi ir eļļojamie filtri, jo tieši tā eļļa kautkā pamanās kondensēties uz tām smalkajām stieplītēm un aplipt ar sīkputekļiem, kā rezultātā mafs pārstāj dot pareizus mērījumu rezultātus. Vainīga ir filtram nepieciešamā eļļa, nevis pats filtrs.
|
Fri Jun 05, 2009 12:49 am |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
KaramBax rakstīja:kaspars rakstīja:
Tas pa lielam ir taspats kas ar cauru gaisa trubu (ieplūdes kolektoru) ilgstši braukāt. Bet patiesībā es neticu, ka tas filtrs laiž smiltis cauri... Vienkārši neesmu redzējis, un pērkot filtru, es domātu, ka es pērku filtru, kas vismaz smiltis cauri nelaiž. Jo kas tad ir tas, ko tas filts atfiltrē, lai būtu tiesīgs saukties par filtru?
Un, man kautkā šķiet, ka elektriskajiem mafiem kaitīgi ir eļļojamie filtri, jo tieši tā eļļa kautkā pamanās kondensēties uz tām smalkajām stieplītēm un aplipt ar sīkputekļiem, kā rezultātā mafs pārstāj dot pareizus mērījumu rezultātus. Vainīga ir filtram nepieciešamā eļļa, nevis pats filtrs.
man nezkapec tik domat ja liek virsu kartigu (brendigu un originalu) SPORTAA  koonisko filtru nevis SCT pa 12ls rumbulaa un vinju kartigi un LAICIGI mazga un uztur laba kartiba nekam tam MAFAM nebutu sliktam janotiek...  bet tas ir subjektivs viedoklis
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Fri Jun 05, 2009 1:15 am |
|
 |
|