Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
uzraviens
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja var dabuut remkomplektu - liec to pie naakamaas siksnu mainjas, jo neredzu kas pashaa korpusaa vareetu nolietoties.

Bet ja diizelja skanju vari pieciest, tad maini tikai siksnas un ruljljus (uz ko neieteiktu ferretsex  santiimu).

Beigts variators = diizelja skanja + varbuut bishki neiet (bet es personiigi neiieveeroju nekaadu starpiibu ar jaunu variatoru).
Laikaa nenomainiitas siksnas = 1k+Ls un sap... mashiina.

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tomer uzliku sporta filtru Very Happy efekts ir jutams piip un resurs ari skaitas 100 000 km jamazga vienigi ik pec 2000 - 3000 km Very Happy a un vel kas par dziesmu love  kopuma viss ir bagi labi + paterins mazaks love jo nav gaisa pretestibas piip iesaku Very Happy vienigi jataisa no rokas kronsteins no gaisa meriteja lidz filtram. velak bus bildes yo  yo  yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Un tagad izgāz tā sirsnīgi pa grunteni un ar lāpstuņu smiltis no motora izgrāb  Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
Un tagad izgāz tā sirsnīgi pa grunteni un ar lāpstuņu smiltis no motora izgrāb  Wink
mulkibas Exclamation ta stelle jau parbaudita uz citiem aparatiem vel neviens motors nav smiltis saedies ja filtrs ir vesels un sakopts Razz  Razz  Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un bilde Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
..man arī bija tāds filtrs....pēc tam nopirku jaunu mafu...un uzliku veco filtru...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tomer nopirku 3 litru alfu Very Happy efekts ir jutams piip un resurs ari skaitas dahuja vairak km neka 4 cilindru jamazga vienigi ik pec 2000 - 3000 km Very Happy a un vel kas par dziesmu love  kopuma viss ir bagi labi + paterins mazaks love jo poh gaisa pretestibas piip iesaku Very Happy un nav jataisa no rokas kronsteins no gaisa meriteja lidz filtram. velak bus bildes yo  yo  yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
tomer nopirku 3 litru alfu Very Happy efekts ir jutams piip un resurs ari skaitas dahuja vairak km neka 4 cilindru jamazga vienigi ik pec 2000 - 3000 km Very Happy a un vel kas par dziesmu love  kopuma viss ir bagi labi + paterins mazaks love jo poh gaisa pretestibas piip iesaku Very Happy un nav jataisa no rokas kronsteins no gaisa meriteja lidz filtram. velak bus bildes yo  yo  yo
3 litrs bus nakosais alfavirus

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
lecīgs un tā  Question  Question  Question  Confused  Confused  Confused  Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
..man arī bija tāds filtrs....pēc tam nopirku jaunu mafu...un uzliku veco filtru...
a eļļiņu biji uzpūtis filtram Question

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:

Dzinti,tu daļēji izrāvi man vārdus no mutes.tas par to mafu. Wink

Tagad tauta gaidam kad čals rakstīs forumā,kas auto čota ir sācis raustīties,neiet kā iepriekš utt. aiwa un ka meklē kur lētāk dzbūt jaunu mafu emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
dzintis rakstīja:

Tagad tauta gaidam kad čals rakstīs forumā,kas auto čota ir sācis raustīties,neiet kā iepriekš utt. aiwa un ka meklē kur lētāk dzbūt jaunu mafu emo

Vilson, Tu atceries, kā manai 155 mafs izskatās?
Tam tak pie vienas vietas, cik smiltis cauri skrien...
Tā mehaņika ir izturīga.
Vot, par cilindriem gan nemāku spriest.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
vilsons rakstīja:
dzintis rakstīja:

Vilson, Tu atceries, kā manai 155 mafs izskatās?
Tam tak pie vienas vietas, cik smiltis cauri skrien...
Tā mehaņika ir izturīga.
Vot, par cilindriem gan nemāku spriest.

cilindri  +  smiltis = kapi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:

Tas pa lielam ir taspats kas ar cauru gaisa trubu (ieplūdes kolektoru) ilgstši braukāt. Bet patiesībā es neticu, ka tas filtrs laiž smiltis cauri... Vienkārši neesmu redzējis, un pērkot filtru, es domātu, ka es pērku filtru, kas vismaz smiltis cauri nelaiž. Jo kas tad ir tas, ko tas filts atfiltrē, lai būtu tiesīgs saukties par filtru?
Un, man kautkā šķiet, ka elektriskajiem mafiem kaitīgi ir eļļojamie filtri, jo tieši tā eļļa kautkā pamanās kondensēties uz tām smalkajām stieplītēm un aplipt ar sīkputekļiem, kā rezultātā mafs pārstāj dot pareizus mērījumu rezultātus. Vainīga ir filtram nepieciešamā eļļa, nevis pats filtrs.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
kaspars rakstīja:

Tas pa lielam ir taspats kas ar cauru gaisa trubu (ieplūdes kolektoru) ilgstši braukāt. Bet patiesībā es neticu, ka tas filtrs laiž smiltis cauri... Vienkārši neesmu redzējis, un pērkot filtru, es domātu, ka es pērku filtru, kas vismaz smiltis cauri nelaiž. Jo kas tad ir tas, ko tas filts atfiltrē, lai būtu tiesīgs saukties par filtru?
Un, man kautkā šķiet, ka elektriskajiem mafiem kaitīgi ir eļļojamie filtri, jo tieši tā eļļa kautkā pamanās kondensēties uz tām smalkajām stieplītēm un aplipt ar sīkputekļiem, kā rezultātā mafs pārstāj dot pareizus mērījumu rezultātus. Vainīga ir filtram nepieciešamā eļļa, nevis pats filtrs.

man nezkapec tik domat ja liek virsu kartigu (brendigu un originalu) SPORTAA Smile koonisko filtru  nevis SCT pa 12ls rumbulaa un vinju kartigi un LAICIGI mazga un uztur laba kartiba nekam tam MAFAM nebutu sliktam janotiek... Smile bet tas ir subjektivs viedoklis

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration