Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Kāda ir atšķirība starp AR155 1.8 TS ECU un AR164 2.0 TS ECU
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Fans rakstīja:
koijotins rakstīja:
Fans rakstīja:
Motora kods ir AR67102 tas ir 1.8 TS un AR67202 vai AR67201 ir 2.0 TS
nu ja man ari tas pats kods, un pec kataloga vinam skaitas 129 lopiņi Rolling Eyes  blin darba bus japapeta man savam pravodka Rolling Eyes

Ko tu tur gribi atrast? Smile
paprasi ko vieglaku shura  shura bisku kaitina tas kad sakuma pietrukst/aizrijas atdzivojas tik pec 2rpm Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja jau padziļināti lienam tajās svecēs tad ... dzirksteles laukums ietekmē degvielas aizdedzināšanas virsmu(laukums ir atkarīgs no jaudas). Jo lielāka virsma aizdegas, jo ātrāk sadeg pārējā degviela. tas ir kā skaitļu kāpināšanas virkne 1 2 3 4 5(tā būtu maza  dzirkstele) ... vai 4 8 16 32 64 128 ( liela dzirkstele)... utt. Var redzēt jo lielāks mol. skaits ir iesaistīts nulles punktā, jo atrāka ir ķēdes reakcija. Ideāls variants svecei būtu lai dzirkstele starp anodu un katodu mestu loku uz āru (tās plakanās sveces), tad dzirksteles laukums būtu viss lielākais.
Tātad! Ja mēs gribam visu sadedzināt mums vajag stiprāku dzirksteli nevis to pašu vajo no malas, sāniem, vai apakšas. (problēma ir tur ārā - virs motora) Very Happy

Džeki Youtube jau ir salikuši kā DIY var uztaisīt plazmas moduli(ja nepietiek īstam) un nodedzināt visu kas cilindrā deg.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ko tu tur gribi atrast? Smile[/quote]paprasi ko vieglaku shura  shura bisku kaitina tas kad sakuma pietrukst/aizrijas atdzivojas tik pec 2rpm Rolling Eyes[/quote]

Vados nav taisnības Smile viss ir tur viņu galos un trubās Smile ECU, MAF, Temp ... ieplūde un izplūde Smile
Pabīdi savu ieplūdes kolektoru pa kādu 1cm (ne vairāk) nost no bloka un sajutīsi starpību. Būs tev pie maziem RPM cēliens un pie lieliem RPM tas izzudīs Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Fans rakstīja:
paprasi ko vieglaku shura  shura bisku kaitina tas kad sakuma pietrukst/aizrijas atdzivojas tik pec 2rpm Rolling Eyes[/quote]

Vados nav taisnības Smile viss ir tur viņu galos un trubās Smile ECU, MAF, Temp ... ieplūde un izplūde Smile
Pabīdi savu ieplūdes kolektoru pa kādu 1cm (ne vairāk) nost no bloka un sajutīsi starpību. Būs tev pie maziem RPM cēliens un pie lieliem RPM tas izzudīs Smile[/quote]

Vispār ekonomiski un dinamiski braukt ar 1.8 ts nevar Smile vainu viens vai otrs Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Fans rakstīja:
Fans rakstīja:
paprasi ko vieglaku shura  shura bisku kaitina tas kad sakuma pietrukst/aizrijas atdzivojas tik pec 2rpm Rolling Eyes

Pabīdi savu ieplūdes kolektoru pa kādu 1cm (ne vairāk) nost no bloka un sajutīsi starpību. Būs tev pie maziem RPM cēliens un pie lieliem RPM tas izzudīs Smile[/quote]

Vispār ekonomiski un dinamiski braukt ar 1.8 ts nevar Smile vainu viens vai otrs Smile[/quote]

oj oj oj par centimetru kļūdījos ...  Embarassed 3,4cm uz katriem 1000 RPM

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Fans rakstīja:
Fans rakstīja:

Vispār ekonomiski un dinamiski braukt ar 1.8 ts nevar Smile vainu viens vai otrs Smile[/quote] da man liekas ka pa maz tere Embarassed  mazak neka gramata rakstits Rolling Eyes  ja paris litrus vairak teres nekas, nekas tacu nerodas ne no ka Rolling Eyes  bet man ar manu smago kaju paterins ir zem 7,5 litriem normali braucot vispar 6 hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
Fans rakstīja:
Fans rakstīja:

Pabīdi savu ieplūdes kolektoru pa kādu 1cm (ne vairāk) nost no bloka un sajutīsi starpību. Būs tev pie maziem RPM cēliens un pie lieliem RPM tas izzudīs Smile

Vispār ekonomiski un dinamiski braukt ar 1.8 ts nevar Smile vainu viens vai otrs Smile[/quote] da man liekas ka pa maz tere Embarassed  mazak neka gramata rakstits Rolling Eyes  ja paris litrus vairak teres nekas, nekas tacu nerodas ne no ka Rolling Eyes  bet man ar manu smago kaju paterins ir zem 7,5 litriem normali braucot vispar 6 hmm[/quote]
Tev tak vienreiz teica "Tērē 6 litri ??? Neko neaiztiec !!! " aiwa

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
Fans rakstīja:
Fans rakstīja:

Vispār ekonomiski un dinamiski braukt ar 1.8 ts nevar Smile vainu viens vai otrs Smile[/quote] da man liekas ka pa maz tere Embarassed  mazak neka gramata rakstits Rolling Eyes  ja paris litrus vairak teres nekas, nekas tacu nerodas ne no ka Rolling Eyes  bet man ar manu smago kaju paterins ir zem 7,5 litriem normali braucot vispar 6 hmm[/quote]

Hmm pa pilsētu? Man kājai ir trīs pozīcijas KICKDOWN 1,2,3,...,5, OFF, CRUISE Very Happy Un patēriņš ir 9

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
koijotins rakstīja:
Fans rakstīja:
Fans rakstīja:

Vispār ekonomiski un dinamiski braukt ar 1.8 ts nevar Smile vainu viens vai otrs Smile
da man liekas ka pa maz tere Embarassed  mazak neka gramata rakstits Rolling Eyes  ja paris litrus vairak teres nekas, nekas tacu nerodas ne no ka Rolling Eyes  bet man ar manu smago kaju paterins ir zem 7,5 litriem normali braucot vispar 6 hmm[/quote]
Tev tak vienreiz teica "Tērē 6 litri ??? Neko neaiztiec !!! " aiwa[/quote]a man ka mazam bernam teica neaiztiec bet vai ka vajag shura  shura  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a man ka mazam bernam teica neaiztiec bet vai ka vajag shura  shura  shura[/quote]

+1

Very Happy Jāurbina degunā kamēr asinis sāk tecēt Very Happy

ZIŅKĀRĪBA IR IDEJU UN PROGRESA ĢENERĀTORS Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Fans rakstīja:
koijotins rakstīja:
Fans rakstīja:
Fans rakstīja:

da man liekas ka pa maz tere Embarassed  mazak neka gramata rakstits Rolling Eyes  ja paris litrus vairak teres nekas, nekas tacu nerodas ne no ka Rolling Eyes  bet man ar manu smago kaju paterins ir zem 7,5 litriem normali braucot vispar 6 hmm[/quote]

Hmm pa pilsētu? Man kājai ir trīs pozīcijas KICKDOWN 1,2,3,...,5, OFF, CRUISE Very Happy Un patēriņš ir 9[/quote] man jau ari, tik atskiriba ta ka es nedzivoju riga, pa rigu braucot virs 8 nu nekadi nesanak ja nav jasez propkas Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Labi man liekas ka esam iebraukuši Off Topic

Atgriežamies pie ECU
Kāds var pateikt 1.8 un 2.0 ECU starpību ... laikus uz cik sprauslas 1.8 un 2.0 ver vaļā(kaut vai sprauslu atšķirību cik kuram mg smidzina - laiku izrēķināšu), par aizdedzi - tie paši laiki, par variātora parametriem ... t.i. vai ECU lasa tos un no kurienes, vai var nolasīt info no čipa(cik zinu 8v laikam nevar) utt.? Visa veida info ir zelta vērta. Paldies!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Moš te kautko var atrast:
http://www.tvc.se/AR/Workshop_Manual/page2.html

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Moš te kautko var atrast:
http://www.tvc.se/AR/Workshop_Manual/page2.html

Jap tur jau biju Smile tik un tā paldies!
P.S. Šitas manuālis ir nepilnvērtīgs man ir šitas un vēl otrs ar visām lietām kurās servisi negrib dalīties

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sadaļā "Fuel system" ir minēts "Electrical - electronic diagnosis manual" - moš tur var atrast inzektoru atvēršanās laiku utml.? Vienīgi neatradu uz sitiena to electronic diagnosis manual...

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration