Autors |
Ziņojums |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
Fans rakstīja:koijotins rakstīja:Fans rakstīja:Motora kods ir AR67102 tas ir 1.8 TS un AR67202 vai AR67201 ir 2.0 TS nu ja man ari tas pats kods, un pec kataloga vinam skaitas 129 lopiņi blin darba bus japapeta man savam pravodka 
Ko tu tur gribi atrast? 
paprasi ko vieglaku  bisku kaitina tas kad sakuma pietrukst/aizrijas atdzivojas tik pec 2rpm
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Thu Jan 14, 2010 4:57 pm |
|
 |
Fans
Pievienojies: 18 Dec 2009
Komentāri: 159
Atrašanās vieta: Rīga
|
ja jau padziļināti lienam tajās svecēs tad ... dzirksteles laukums ietekmē degvielas aizdedzināšanas virsmu(laukums ir atkarīgs no jaudas). Jo lielāka virsma aizdegas, jo ātrāk sadeg pārējā degviela. tas ir kā skaitļu kāpināšanas virkne 1 2 3 4 5(tā būtu maza dzirkstele) ... vai 4 8 16 32 64 128 ( liela dzirkstele)... utt. Var redzēt jo lielāks mol. skaits ir iesaistīts nulles punktā, jo atrāka ir ķēdes reakcija. Ideāls variants svecei būtu lai dzirkstele starp anodu un katodu mestu loku uz āru (tās plakanās sveces), tad dzirksteles laukums būtu viss lielākais.
Tātad! Ja mēs gribam visu sadedzināt mums vajag stiprāku dzirksteli nevis to pašu vajo no malas, sāniem, vai apakšas. (problēma ir tur ārā - virs motora)
Džeki Youtube jau ir salikuši kā DIY var uztaisīt plazmas moduli(ja nepietiek īstam) un nodedzināt visu kas cilindrā deg.
|
Thu Jan 14, 2010 5:08 pm |
|
 |
Fans
|
Ko tu tur gribi atrast?  [/quote]paprasi ko vieglaku  bisku kaitina tas kad sakuma pietrukst/aizrijas atdzivojas tik pec 2rpm  [/quote]
Vados nav taisnības  viss ir tur viņu galos un trubās  ECU, MAF, Temp ... ieplūde un izplūde
Pabīdi savu ieplūdes kolektoru pa kādu 1cm (ne vairāk) nost no bloka un sajutīsi starpību. Būs tev pie maziem RPM cēliens un pie lieliem RPM tas izzudīs
|
Thu Jan 14, 2010 5:12 pm |
|
 |
Fans
|
Fans rakstīja:Ko tu tur gribi atrast? 
paprasi ko vieglaku  bisku kaitina tas kad sakuma pietrukst/aizrijas atdzivojas tik pec 2rpm  [/quote]
Vados nav taisnības  viss ir tur viņu galos un trubās  ECU, MAF, Temp ... ieplūde un izplūde
Pabīdi savu ieplūdes kolektoru pa kādu 1cm (ne vairāk) nost no bloka un sajutīsi starpību. Būs tev pie maziem RPM cēliens un pie lieliem RPM tas izzudīs  [/quote]
Vispār ekonomiski un dinamiski braukt ar 1.8 ts nevar  vainu viens vai otrs
|
Thu Jan 14, 2010 5:13 pm |
|
 |
Fans
|
Fans rakstīja:Fans rakstīja:Ko tu tur gribi atrast?  paprasi ko vieglaku bisku kaitina tas kad sakuma pietrukst/aizrijas atdzivojas tik pec 2rpm 
Pabīdi savu ieplūdes kolektoru pa kādu 1cm (ne vairāk) nost no bloka un sajutīsi starpību. Būs tev pie maziem RPM cēliens un pie lieliem RPM tas izzudīs  [/quote]
Vispār ekonomiski un dinamiski braukt ar 1.8 ts nevar  vainu viens vai otrs  [/quote]
oj oj oj par centimetru kļūdījos ...  3,4cm uz katriem 1000 RPM
|
Thu Jan 14, 2010 5:18 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
Fans rakstīja:Fans rakstīja:Ko tu tur gribi atrast?  paprasi ko vieglaku bisku kaitina tas kad sakuma pietrukst/aizrijas atdzivojas tik pec 2rpm 
Vispār ekonomiski un dinamiski braukt ar 1.8 ts nevar  vainu viens vai otrs  [/quote] da man liekas ka pa maz tere  mazak neka gramata rakstits  ja paris litrus vairak teres nekas, nekas tacu nerodas ne no ka  bet man ar manu smago kaju paterins ir zem 7,5 litriem normali braucot vispar 6
|
Thu Jan 14, 2010 5:20 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
koijotins rakstīja:Fans rakstīja:Fans rakstīja:Ko tu tur gribi atrast?  paprasi ko vieglaku bisku kaitina tas kad sakuma pietrukst/aizrijas atdzivojas tik pec 2rpm 
Vados nav taisnības viss ir tur viņu galos un trubās ECU, MAF, Temp ... ieplūde un izplūde
Pabīdi savu ieplūdes kolektoru pa kādu 1cm (ne vairāk) nost no bloka un sajutīsi starpību. Būs tev pie maziem RPM cēliens un pie lieliem RPM tas izzudīs 
Vispār ekonomiski un dinamiski braukt ar 1.8 ts nevar  vainu viens vai otrs  [/quote] da man liekas ka pa maz tere  mazak neka gramata rakstits  ja paris litrus vairak teres nekas, nekas tacu nerodas ne no ka  bet man ar manu smago kaju paterins ir zem 7,5 litriem normali braucot vispar 6  [/quote]
Tev tak vienreiz teica "Tērē 6 litri ??? Neko neaiztiec !!! "
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Jan 14, 2010 5:23 pm |
|
 |
Fans
|
koijotins rakstīja:Fans rakstīja:Fans rakstīja:Ko tu tur gribi atrast?  paprasi ko vieglaku bisku kaitina tas kad sakuma pietrukst/aizrijas atdzivojas tik pec 2rpm 
Vados nav taisnības viss ir tur viņu galos un trubās ECU, MAF, Temp ... ieplūde un izplūde
Vispār ekonomiski un dinamiski braukt ar 1.8 ts nevar  vainu viens vai otrs  [/quote] da man liekas ka pa maz tere  mazak neka gramata rakstits  ja paris litrus vairak teres nekas, nekas tacu nerodas ne no ka  bet man ar manu smago kaju paterins ir zem 7,5 litriem normali braucot vispar 6  [/quote]
Hmm pa pilsētu? Man kājai ir trīs pozīcijas KICKDOWN 1,2,3,...,5, OFF, CRUISE  Un patēriņš ir 9
|
Thu Jan 14, 2010 5:24 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
|
Thu Jan 14, 2010 5:25 pm |
|
 |
Fans
|
a man ka mazam bernam teica neaiztiec bet vai ka vajag  [/quote]
+1
 Jāurbina degunā kamēr asinis sāk tecēt
ZIŅKĀRĪBA IR IDEJU UN PROGRESA ĢENERĀTORS
|
Thu Jan 14, 2010 5:28 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
Fans rakstīja:koijotins rakstīja:Fans rakstīja:Fans rakstīja:Ko tu tur gribi atrast?  paprasi ko vieglaku bisku kaitina tas kad sakuma pietrukst/aizrijas atdzivojas tik pec 2rpm 
Vispār ekonomiski un dinamiski braukt ar 1.8 ts nevar vainu viens vai otrs 
da man liekas ka pa maz tere  mazak neka gramata rakstits  ja paris litrus vairak teres nekas, nekas tacu nerodas ne no ka  bet man ar manu smago kaju paterins ir zem 7,5 litriem normali braucot vispar 6  [/quote]
Hmm pa pilsētu? Man kājai ir trīs pozīcijas KICKDOWN 1,2,3,...,5, OFF, CRUISE  Un patēriņš ir 9[/quote] man jau ari, tik atskiriba ta ka es nedzivoju riga, pa rigu braucot virs 8 nu nekadi nesanak ja nav jasez propkas
|
Thu Jan 14, 2010 5:28 pm |
|
 |
Fans
|
Labi man liekas ka esam iebraukuši Off Topic
Atgriežamies pie ECU
Kāds var pateikt 1.8 un 2.0 ECU starpību ... laikus uz cik sprauslas 1.8 un 2.0 ver vaļā(kaut vai sprauslu atšķirību cik kuram mg smidzina - laiku izrēķināšu), par aizdedzi - tie paši laiki, par variātora parametriem ... t.i. vai ECU lasa tos un no kurienes, vai var nolasīt info no čipa(cik zinu 8v laikam nevar) utt.? Visa veida info ir zelta vērta. Paldies!
|
Thu Jan 14, 2010 5:37 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Moš te kautko var atrast:
http://www.tvc.se/AR/Workshop_Manual/page2.html
|
Thu Jan 14, 2010 5:57 pm |
|
 |
Fans
|
j.k. rakstīja:Moš te kautko var atrast:
http://www.tvc.se/AR/Workshop_Manual/page2.html
Jap tur jau biju  tik un tā paldies!
P.S. Šitas manuālis ir nepilnvērtīgs man ir šitas un vēl otrs ar visām lietām kurās servisi negrib dalīties
|
Thu Jan 14, 2010 5:59 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Sadaļā "Fuel system" ir minēts "Electrical - electronic diagnosis manual" - moš tur var atrast inzektoru atvēršanās laiku utml.? Vienīgi neatradu uz sitiena to electronic diagnosis manual...
|
Thu Jan 14, 2010 6:11 pm |
|
 |
|