Atbildēt pie šī temata 31 lapa no 45 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 43, 44, 45  Nākošais
Top Gear
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1x muza esmu iegadajies auto praktisku apsverumu vadits, ta bija kluda, tas bija slikti, vairs ta nedaru, tapec man absoluti neinterese, cik loti ir progresejis Santa salidzinot ar CRV, vini abi ir mesli down

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
1x muza esmu iegadajies auto praktisku apsverumu vadits, ta bija kluda, tas bija slikti, vairs ta nedaru, tapec man absoluti neinterese, cik loti ir progresejis Santa salidzinot ar CRV, vini abi ir mesli down

interesanti kurš auto tas bija ?????
kaut kā neatceros SmileSmileSmileSmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Skoda Octavia ar 75kW 1.6i dzineju  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tas jau nebija tavs pirkums, bet darba devēja SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Tas jau nebija tavs pirkums, bet darba devēja SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

bet mana izvele Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arii man taada slimiiba bija piemetusies - darbadeveeja izveele krita uz roomster. neko gan sliktu nevareeju teikt par to auto, tachu mazaa jauda vienmeer lika padomaat divreiz, divreiz Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Skoda Octavia ar 75kW 1.6i dzineju  Laughing

Problēma jau ir tanī, ka šāda mašīna pavisam nav praktiska. No tā, ka pēc iespējas mazāku motoru iesprauž pēc iespējas lielākā bundžā, auto praktiskāks nekļūst.

Mana pieredze par praktisku mašīnu.
2008. gada vasarā man vajadzēja saviem darbiniekiem paņemt vienu autiņu. Budžets līdz 10k EUR. Izvēle krita uz 1.6 DACIA MPV. Cena bija 8.1k EUR. Cenā 1.6 benzīns, kondiķis, radio, signalizācija un 3 gadu garantija. Ir pagājuši 2 gadi un nobraukti 80.000km. Autiņam saimnieks nav bijis. Ar to brauca visi, kam nav slinkums. Kad vajag, no galda paķer atslēgas, kad nevajag, turpat arī nomet. Tagad varu pateikt, ka šai Daciai ir divas fundamentālas problēmas:
Pirmā - autiņš mūžīgi ir tik netīrs, ka automātiski tu sāc kasīties no bailēm, ka tulīt dabūsi kādu infekciju.
Otrā - visu laiku parādās kādas jaunas buktes un skrāpējumi.

Neskatoties uz jau minētajām fundametālajām problēmām, es nevaru beigt priecāties par šo mašīnu. Šī ir viena no retajām mašīnām, kad pat oficiālo dīleru apkopes rēķini mani nebaida.

Nu bet, ja tā pavisam objektīvi, tad šai mašīnai ir viena problēma. Var novērot, ka, ja kādam no maniem darbiniekiem ir jābrauc tālāki gabali, tad visi labāk ņem Voyager vai pat kravas Sprinteri. Ar Dacia 1.6 motoru uz šosejas apdzīt ir reālas mokas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
arba rakstīja:

bet mana izvele Wink

bet vispār kāda bija izvēle?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
yuran rakstīja:
elbee rakstīja:
arba rakstīja:

bet mana izvele Wink

bet vispār kāda bija izvēle?

es jau vairs neatceros, bet jebkas, kas jauns 2005. gada maksaja lidz 10k ls... octavia bija pilnigi jauns modelis, ietilpigs, erts, zolids tads, konkretajam eksemplaram sanaca ari laba audio sistema. Alfa 147 tolaik bija dargaka un bija jau loooti vecs modelis, bet par 159 vel tikai rakstija arzemu zurnalos  Laughing a, atceros, Mitsu Lancer vel bija variants, gaja labak, sturejas ok, bet nu neglits pec vella

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man, savukaart taa izvele bija kaa tanii anekdotee par veezjiem - lieli par 5 rub, bet mazie pa 3 rub Smile
oliivzalju un tagad vai peleeku un peec 2 meeneshiem Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
90% shirpotreba markas  jau vismaz 5 gadus nerazho neko kvalitatiivu, saakot ar hyundai un beidzot ar bmw/mb no ruupniicas noliktavas saruuseejushaas virsbuuves zem numura paliknjiem/saruuseejushas skruuves piekarei/muuzhiigaas defektu atsauces uttttttttttttt, varbuut vieniigais jautaajums kas kalpos ilgaak peec garantijas beigaam un ar ko buus mazaak probleemu, kvalitaates stabilitaate = 0 =laimes speele uz jaunu auto. citas markas/modelji iet labaak, citam piekare stingraaka, bet viss ir suuc Very Happy un beigaas katram no jums peec vajadziibaam iznaak savs "labs auto"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tenu gan smags offtopic aizgājis. Spriežot pēc temata Top Gear, atbilde uz shiem jautaajumiem mekleejama iepriekshmineetajaa raidiijumaa Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs TOP GEAR apskats pa ALFA ROMEO 80 gadu svinībām. 
Nezinu, vai jau šeit šis links ir. Ja ir, Sorry. Ja nav, tad labi.

Šeit ir 90. gada TOP GEAR raidījums, kurā Klarksons izrāda un apstāsta die hard alfisti jubilejas pasākumu. http://www.streetfire.net/video/top-gear-19901025_208152.htm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...ievērtētas divas pirmās jaunās sezonas sērijas, un jāsaka - nekas nav mainījies, viss ir super kā vienmēr ir bijis...super, ša jāsāk skatīties trešā... Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
...ievērtētas divas pirmās jaunās sezonas sērijas, un jāsaka - nekas nav mainījies, viss ir super kā vienmēr ir bijis...super, ša jāsāk skatīties trešā... Cool

tresa labaka par pirmajam divam super

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 31 lapa no 45 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 43, 44, 45  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration