|
1 lapa no 3 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21647
|
159 Ricco
Tikai 40 automašīnas Baltijā.
Alfa Romeo 159 Ricco. Limited edition.
3 krāsas - Divzonu klimatkontrole – Ādas salona apdare – Parkošanās sensors – Ksenona lukturi – Lietus un gaismas sensori – R17 Sport vieglmetāla diski – CD sistēma ar 6 skaļruņiem (10 CD) – ABS, EBD, VDC
Aprīkojums un cenas Auto Italia mājaslapā
|
Fri Dec 07, 2007 3:57 pm |
|
|
elbee
Member of
|
no savas puses piebildiishu, ka cenas ir ljoti labas un mashiinu apriikojumu var raksturot kaa "viss, kas vajadziigs"
3.2 Q4 automaats ar aadu, xenonu un signalizaaciju maksaa 36 390 EUR. ideaali!
|
Fri Dec 07, 2007 4:00 pm |
|
|
ralfins
Member of
Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
|
..reklāma jau ieklikta "draugiem lv." ja spriež pēc tā ka tur apgrozās ap 300 000 dienā (lielākā daļa gan puņķēdāji) - varētu nostrādāt...
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Dec 07, 2007 4:20 pm |
|
|
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Piedāvājums ir norm. Arī no savas puses varu piebilst, ka cena ir gandrīz OK
Tas tā, "uz aci", jo otru tik pat haotisku informācijas ieguves vietu kā autoit.lv ir jāpameklē.
1. kas "krīt virsū" - pieminēts ka akcijā būs sedani, bet cenu lapā - "durvju skaits - 5"
2. kāpēc tur ir 1,9 JTD CA Medium ? Tam nav solītās kožas un kruīza.
3. varētu arī piekrist, ka webā arī varbūt nevajag izkarināt visus cenrāžus, bet diemžēl arī runājot ar pārdevējiem, man savā laikā tā arī neradās sapratne kā veidojas cena un kas ko maksā. Visi naudas cipari tika saukti no kaut kādām lapām, nekas nebija sistemātiski sakārtots. šīs "akcijas" ietvaros arī nav skadri saredzams kas ko maksā un kur ir atlaide.
Varbūt ka citi ir lielāki matemātiķi, bet es lēmumus par tik lielā summām nespēju pieņemt kamēr man nav viss līdz galam skaidrs.
P.S. To es nerakstu lai kādu pazemotu vai paņirgātos, Vnk "par dzimteni "obidna"". no sirds ceru, ka mana kritika spēs uzlabot autoit darbu un attiecīgi - rezultātus.
|
Mon Dec 10, 2007 8:29 pm |
|
|
Oga
Member of
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
NIKSONS rakstīja:
Kožu un kruīzu imo tu mierīgi vari dabūt arī medium komplektācijā kā papildaprīkojumu. Lai gan šai gadījumā tā izskatās pēc kaut kādas copy-paste kļūdas
NIKSONS rakstīja:
3. varētu arī piekrist, ka webā arī varbūt nevajag izkarināt visus cenrāžus, bet diemžēl arī runājot ar pārdevējiem, man savā laikā tā arī neradās sapratne kā veidojas cena un kas ko maksā. Visi naudas cipari tika saukti no kaut kādām lapām, nekas nebija sistemātiski sakārtots. šīs "akcijas" ietvaros arī nav skadri saredzams kas ko maksā un kur ir atlaide.
Varbūt ka citi ir lielāki matemātiķi, bet es lēmumus par tik lielā summām nespēju pieņemt kamēr man nav viss līdz galam skaidrs.
Ceru, ka no autotirgotāju weblapām tas nekad arī nebūs līdz galam skaidrs un ļaudis joprojām turpinās doties uz dīleru showroomiem parunāt ar pārdevēju. Protams, ka tā ir pozīcija, ko autoit laikam nesaremontēs nekad. Uz vienu - diviem normāliem tirgotājiem nepacelsies.
Turklāt šai gadījumā nav runa par "atlaidi" vai "kā veidojas cena". Ir konkrēta komplektācija, kas maksā tik un tik latus. Punkts.
NIKSONS rakstīja:
P.S. To es nerakstu lai kādu pazemotu vai paņirgātos, Vnk "par dzimteni "obidna"". no sirds ceru, ka mana kritika spēs uzlabot autoit darbu un attiecīgi - rezultātus.
Tas labi, ka ceri Negribu Tevi sāpināt, bet domāju, ka Tava kritika neietekmēs pat procenta tūkstošdaļu tā kantora darbībā. Ne Tu pirmais ne pēdējais "kritizētājs". Protams, ka tas nav labi, bet vairāku gadu laikā nekas sevišķi mainījies tur nav. Tie, kam līdz šim ir bijusi iespēja tirdzniecību "pacelt" un vīzija, kā to izdarīt, ātri vien ir tikuši pie cita darba citā uzņēmumā...
Ieteikums eksperimentam: kontrastam aizbrauc papļāpā nevis uz Astras ielu, bet gan uz Ulmaņa gatvi.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Dec 11, 2007 10:59 am |
|
|
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Oga rakstīja:NIKSONS rakstīja:
Kožu un kruīzu imo tu mierīgi vari dabūt arī medium komplektācijā kā papildaprīkojumu. Lai gan šai gadījumā tā izskatās pēc kaut kādas copy-paste kļūdas
Blin, kā šitādas kļūdas kretinē Nekad jau nevar saprast, kad cilvēcīgi kļūdijās, kad gatavo metienu. Pēc piegādes tik pat labi var pateikt lasi līgumu
Oga rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
Ceru, ka no autotirgotāju weblapām tas nekad arī nebūs līdz galam skaidrs un ļaudis joprojām turpinās doties uz dīleru showroomiem parunāt ar pārdevēju. Protams, ka tā ir pozīcija, ko autoit laikam nesaremontēs nekad. Uz vienu - diviem normāliem tirgotājiem nepacelsies.
Turklāt šai gadījumā nav runa par "atlaidi" vai "kā veidojas cena". Ir konkrēta komplektācija, kas maksā tik un tik latus. Punkts.
Te jau arī nav skaidrības - tipa biezā komplektācija, tip visas lietas, tad atkal kaut kā nav
Tas labi, ka ceri Negribu Tevi sāpināt, bet domāju, ka Tava kritika neietekmēs pat procenta tūkstošdaļu tā kantora darbībā. Ne Tu pirmais ne pēdējais "kritizētājs". Protams, ka tas nav labi, bet vairāku gadu laikā nekas sevišķi mainījies tur nav. Tie, kam līdz šim ir bijusi iespēja tirdzniecību "pacelt" un vīzija, kā to izdarīt, ātri vien ir tikuši pie cita darba citā uzņēmumā...
Ieteikums eksperimentam: kontrastam aizbrauc papļāpā nevis uz Astras ielu, bet gan uz Ulmaņa gatvi.
It kā jau nav ko Tāpat es tuvākā 1/2 gada laikā jaunu mašīnu TUR nepirkšu. vnk - "obidna"
Es pats tirgoju itāļu tehniku, un savējos itaļjaškas varu tikai paslavēt par dokumentācijas/piedāvājumu izstrādāšanas noteikumiem u.c. pirmajā brīdi domājamu buļļa kaku reglamentāciju. Man tīri profesionāli acīs cērtās šī paviršība
|
Tue Dec 11, 2007 11:53 am |
|
|
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
NIKSONS rakstīja:Oga rakstīja:NIKSONS rakstīja:
Blin, kā šitādas kļūdas kretinē Nekad jau nevar saprast, kad cilvēcīgi kļūdijās, kad gatavo metienu. Pēc piegādes tik pat labi var pateikt lasi līgumu
Oga rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
Te jau arī nav skaidrības - tipa biezā komplektācija, tip visas lietas, tad atkal kaut kā nav Tad jau parādās jautājums - nafig vispār to webu vajag, ja reiz tā ir tikai dezinformācija ? Man patīt pie kompja, mierīgi visu izdomāt, "satabulizēt" un iet uz salonu jau "gatavam".
It kā jau nav ko Tāpat es tuvākā 1/2 gada laikā jaunu mašīnu TUR nepirkšu. vnk - "obidna"
Es pats tirgoju itāļu tehniku, un savējos itaļjaškas varu tikai paslavēt par dokumentācijas/piedāvājumu izstrādāšanas noteikumiem u.c. pirmajā brīdi domājamu buļļa kaku reglamentāciju. Man tīri profesionāli acīs cērtās šī paviršība
|
Tue Dec 11, 2007 11:55 am |
|
|
Oga
Member of
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
NIKSONS rakstīja:[
Protams, ka lasi līgumu! Es ceru, ka Tu, veicot cik necik nozīmīgus pirkumus, nepaļaujies uz internetā reklamēto informāciju
NIKSONS rakstīja:
Te jau arī nav skaidrības - tipa biezā komplektācija, tip visas lietas, tad atkal kaut kā nav
Manuprāt kāreiz komplektācija ir pilnīgi skaidra. Ja kaut ko vajag klāt, ko nevar pieskrūvēt pēc piegādes, tad nevienam nav liegts izvēlēties un pasūtīt sev vajadzīgo komplektāciju.
NIKSONS rakstīja:
Domāju, ka Tavs piemērs galīgi neatbilst klasikai Klasika ir autoit. Tev ir paveicies Es esmu redzējis, kā strādā klasiski džuzeppes.
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Dec 11, 2007 11:59 am |
|
|
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Oga rakstīja:
Domāju, ka Tavs piemērs galīgi neatbilst klasikai Klasika ir autoit. Tev ir paveicies Es esmu redzējis, kā strādā klasiski džuzeppes.
Man tā liekas, ka tu esi stereotipu upuris
Nav jau tā, ka pabraucot 50 km uz ziemeļiem (CH) viss pēkšņi mainās.
Ir cilvēki un organizācijas. Pārējais ir fufelis
Lai gan dziļi sirdī es esmu rasists un piekrītu dažām pagājušā gadsimta pirmajā pusē Vācijā dzimušām teorijām.
|
Tue Dec 11, 2007 12:03 pm |
|
|
Oga
Member of
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Oho! Par šito gan klusāk ja Ka nedabū melni uzvalkotus vīrus pie durvīm
PS: pagaidām šie un ne tikai šie "stereotipi" apstiprinās katru dienu tā ka nav gluži no pirksta izzīsti tie mani stereotipi. Bet ne par to tak stāsts.
Stāsts joprojām ir par to, ka autoit ir problēmas ar tirdzniecības personāla motivāciju, kompetenci un entuziasmu. Un galvenokārt par to, ka ir pieejams ierobežots skaits labas komplektācijas 159 par labu cenu
Spamam iepostēšu konkurējošās republikas piedāvājumu:
Citāts:
Q4 with 2,4 JTDM engine and TI version I could give you price of 25400 Eur excl. VAT. Think about it:)
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Dec 11, 2007 12:11 pm |
|
|
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Pastāstiem cilvēkam kas un kā - es no 159 neko nesaprotu
|
Tue Dec 11, 2007 1:08 pm |
|
|
elbee
Member of
|
Re: Pastāstiem cilvēkam kas un kā - es no 159 neko nesapr
smic rakstīja:http://www.iauto.lv/viewtopic.php?topic=23290&forum=51&start=0
palasiiju komentaarus. neradaas ne mazaakaas veelmes tur ko rakstiit
|
Tue Dec 11, 2007 1:13 pm |
|
|
Oga
Member of
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Lai ar to nodarbojas autoit darbinieki. Es netaisos visiem Edžuļiem stāstīt, cik forša ir 159 un kādas tur komplektācijas. Ja cilvēks grasās iegādāties auto par 36k EUR un nevīžo tikdaudz kā pār tiltu pārbraukt, tad lai pērk Hondu - tā ir tuvāk
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Dec 11, 2007 1:13 pm |
|
|
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Re: Pastāstiem cilvēkam kas un kā - es no 159 neko nesapr
elbee rakstīja:smic rakstīja:http://www.iauto.lv/viewtopic.php?topic=23290&forum=51&start=0
palasiiju komentaarus. neradaas ne mazaakaas veelmes tur ko rakstiit
Es tur neesmu reģistrējies. Un varbūt ka tā ir arī labāk.
|
Tue Dec 11, 2007 1:39 pm |
|
|
palaidniex
Member of
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Oga rakstīja:Lai ar to nodarbojas autoit darbinieki. Es netaisos visiem Edžuļiem stāstīt, cik forša ir 159 un kādas tur komplektācijas. Ja cilvēks grasās iegādāties auto par 36k EUR un nevīžo tikdaudz kā pār tiltu pārbraukt, tad lai pērk Hondu - tā ir tuvāk
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Dec 11, 2007 4:04 pm |
|
|
|
Pašlaik ir Fri Nov 01, 2024 2:56 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 3 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|