|
9 lapa no 23 lapām pavisam
|
| Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
īvele rakstīja:kaads zin ko dariit ar vecu pienu seedeklii, es cereeju, ka smaka pazudiis, bet liekas, ka nepazudiis viss. Man liekas, ka no decembra vinsh tur atrodas, briizhiem paliek labaak, bet tad peekshnji ir taada smaka, ka vemt gribas
kaadas idejas? risinaajumi?
esmu dzirdejis, ka pret pienu lidz vien sedekla maina...
|
| Tue Apr 06, 2010 12:40 pm |
|
 |
īvele
Member of

Pievienojies: 01 Apr 2007
Komentāri: 512
Atrašanās vieta: Rīga
2001 Alfa-Romeo 147
|
|
| Tue Apr 06, 2010 12:45 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
īvele rakstīja:kaads zin ko dariit ar vecu pienu seedeklii, es cereeju, ka smaka pazudiis, bet liekas, ka nepazudiis viss. Man liekas, ka no decembra vinsh tur atrodas, briizhiem paliek labaak, bet tad peekshnji ir taada smaka, ka vemt gribas
Izsaku līdzjūtību!
Tas ir visļaunākais, kas var izlīt uz beņķa mašīnā...
elbee rakstīja:
esmu dzirdejis, ka pret pienu lidz vien sedekla maina... 
+1 (arī neko labāku neesmu dzirdējis)
_________________ in Busso we trust...
|
| Tue Apr 06, 2010 12:45 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
ja tas piens ir riktīgi daudz un dziļi, tad imho izskrūvē beņķi arā un vasarnīcas pagalmā pavingro ar šļūteni, birsti un tepiķtīrītājiu/veļaspulveri/hvz
|
| Tue Apr 06, 2010 12:46 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
MartinsT rakstīja:īvele rakstīja:kaads zin ko dariit ar vecu pienu seedeklii, es cereeju, ka smaka pazudiis, bet liekas, ka nepazudiis viss. Man liekas, ka no decembra vinsh tur atrodas, briizhiem paliek labaak, bet tad peekshnji ir taada smaka, ka vemt gribas
ja tas piens ir riktīgi daudz un dziļi, tad imho izskrūvē beņķi arā un vasarnīcas pagalmā pavingro ar šļūteni, birsti un tepiķtīrītājiu/veļaspulveri/hvz 
nu ja ļoooti daudz ūdens un ļoooti daudz saule - moš ar kas tāds var līdzēt...
|
| Tue Apr 06, 2010 12:49 pm |
|
 |
īvele
Member of

2001 Alfa-Romeo 147
|
MartinsT rakstīja:īvele rakstīja:kaads zin ko dariit ar vecu pienu seedeklii, es cereeju, ka smaka pazudiis, bet liekas, ka nepazudiis viss. Man liekas, ka no decembra vinsh tur atrodas, briizhiem paliek labaak, bet tad peekshnji ir taada smaka, ka vemt gribas
man tip ādas salons, līdzēs?
Un jaa piens ir daudz un dzilji! Bija nopirkta pienapaka, staaveeja uz benkja, izraadijaas pakaa suuce, pa 1/2 dienu lielaakaa piena daļa no pakas pārvietojās uz sēdekli
|
| Tue Apr 06, 2010 12:50 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Uz sēdekli, zem sēdekļa, uz grīdas , sēdeklī iekšā
Klist baumas, ka nekas sliktāks par pienu neesot
_________________ es atgriezos 3 x
|
| Tue Apr 06, 2010 12:52 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
īvele rakstīja:MartinsT rakstīja:īvele rakstīja:kaads zin ko dariit ar vecu pienu seedeklii, es cereeju, ka smaka pazudiis, bet liekas, ka nepazudiis viss. Man liekas, ka no decembra vinsh tur atrodas, briizhiem paliek labaak, bet tad peekshnji ir taada smaka, ka vemt gribas
man tip ādas salons, līdzēs?
Un jaa piens ir daudz un dzilji! Bija nopirkta pienapaka, staaveeja uz benkja, izraadijaas pakaa suuce, pa 1/2 dienu lielaakaa piena daļa no pakas pārvietojās uz sēdekli 
Nu atliek vienīgi novēlēt pacvietību un veiksmi...
Un kā arba rakstīja - izņemt beņķi, to pilnīgi tīrīt, zem beņķa visu, kas līdzīgs uzsūcošiem materiāliem, un ādu apstrādāt ar ādas kopšanas līdzekļiem, lai nesačervelējas un nesaplaisā...
|
| Tue Apr 06, 2010 1:10 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
tad jau tas benkis jaizjauc, jaizmazga un jaatstaj svaiga gaisa lidz rudenim, mos izvedinasies. govju kaku smaka iziet apmeram gada laika, ja smakojosas detalas tiek vedinatas svaiga gaisa
|
| Tue Apr 06, 2010 1:14 pm |
|
 |
īvele
Member of

2001 Alfa-Romeo 147
|
elbee rakstīja:tad jau tas benkis jaizjauc, jaizmazga un jaatstaj svaiga gaisa lidz rudenim, mos izvedinasies. govju kaku smaka iziet apmeram gada laika, ja smakojosas detalas tiek vedinatas svaiga gaisa
|
| Tue Apr 06, 2010 1:23 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
man bij lupatbeņķis - saulītē pastāvēja 2 dienas, tad ieliku auto - pēc pāris dienām viss bija ok....
|
| Tue Apr 06, 2010 1:25 pm |
|
 |
KriXis
Pievienojies: 31 Dec 2007
Komentāri: 989
Atrašanās vieta: Ikšķile - Ogre - Rīga
2002 Alfa-Romeo 147
|
arba rakstīja:Klist baumas, ka nekas sliktāks par pienu neesot 
JOGURTS!  ir ir tā! man bij gadījums ar jogiju - izlija uz tepiķa aizmugurē, itkā jau kārtīgi izberzu, bet no smakas tikt vaļā nevarēja. Visu laiku tā kā pēc viemekļiem! gada laikā jau biju pieradis  tika iztērēti kādi 100 baloniņi visādu smaržīgu tīrāmo  labi ka tomēr šrotiņš - sarūsēja un motors izbeidzās, man jau liekas, ka no tās smakas  nevienam nenovēlu tādu prieku!
P.S. nu un kāpēc produkti jāvadā uz beņķa??? naf smuki tā pret savu bellu! es produktus vienmēr metu grabažniekā uz gumijas paklājiņa (speciāli priekš tā ieklāju), ja izlīs, vismaz neiesūksies spalvās laicīgi tiekot pamanīts
|
| Tue Apr 06, 2010 2:14 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Ļoti bieži grabažnieku atvērt un tur ielādēt produktus ir usper s;inkums. Nomest iepirkumu maisu uz beņķiem ir tak daudz vienkāršāk. Tfu, tfu, tfu pagaidām vēl nekad nekas nav sapīsis un izlijis. Bet gadās ka uz kāda līkuma viss tiek izmētāts pa visu salonu
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
| Tue Apr 06, 2010 2:19 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
nu nezin,nezin.visādas metodes kā iztīrīt pienu jūs te visi raksta un vēl visādas metodes ir nācies dzirdēt,bet nu nekas nav līdzējis dabūt piena smaku ā no salona.domāju ka tikai maiņa.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
| Tue Apr 06, 2010 2:20 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Man šķiet, ka nevajag nolaist rokas, bet saulainā wīkendā kārtīgi pastrādāt, pirms tam iepērkot kaudzīti ar labāko ķīmiju.  Beņķi gan nāksies izcelt.
|
| Tue Apr 06, 2010 2:33 pm |
|
 |
|
|
Pašlaik ir Wed Jun 10, 2026 2:54 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
9 lapa no 23 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|