Atbildēt pie šī temata 22 lapa no 28 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 26, 27, 28  Nākošais
Interesē Jūsu viedoklis par sekojošo:
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
da vins ari pec 3k necel aiwa

Teica cilvēks ar 3x 2.0TS alfām? shura
Nu labi, 8v ceļ arī no 1,5kRpm aiwa

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
elbee rakstīja:
da vins ari pec 3k necel aiwa

Teica cilvēks ar 3x 2.0TS alfām? shura
Nu labi, 8v ceļ arī no 1,5kRpm aiwa

ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Premo rakstīja:
elbee rakstīja:
Degvielas atpludes piepludes bacoki, tos labak neaiztiec nono

Tas varētu būt kaut kas tuvāks! Priekš kam tāds ir domāts? vai tā ir tā saucamā rezerves tvertne, vai arī tas bačoks domāts lai uzkrātu gaisu, kas zem spiediena neļautu līt zupai ārā no bākas (kad tā ir pilna)?

tas ir benzintvertnes ventilacijas sistemas sastavdaljaa..  lai degvielas tvaiki caur oglja filtru ietu iepludes kollektoraa nevis tev degunaa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
finns rakstīja:
doma taa pati, ko j.k. saka, tikai daudz aatraak un itkaa pat esot oficiaalais celjsh:

http://forum.alfa156.net/forum/forum_posts.asp?TID=10706&KW=ecu&PN=0&TPN=1

paarejot uz 98 benju sho izveicu. Rezultaats uz aciim, nje to shto vienkaarshi ielejot 98to un gaidot kas nu buus.

Aha. Neesmu gan drošs ka 3l gtv ir tieši tāda pati procedūra, bet jā - tas ir tas ko es domāju. ECU resets.

Kāds minēja 98 benžu?  Rolling Eyes Martā, kad sāku ar GTV regulāri braukt, es arī pārgāju tikai uz 98 benžu, varbūt tiešām ECU tagad neko nesaprot  Razz Mēģināšu uztaisīt to resetu pa brīvdienām, ja nu palīdz! Ja nē tad kāds ar mani varēs izlaist līkumu Šlokenbekā  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani novērojumi attiecībāuz 98.beņu ir, ka bez ECU resetēšanas efekts ir labāks (pareizāk sakot-jūtamāks), ja beņu pašķaida- 98-to pielej kādus 10l puspilnā bākā.
Ielejot 98to tukšā bākā efekta nav, ja ne ir sliktāk...
Vismaz man subjektīvi tā ir licies pildot GT.

A 155ajai vienīgais, ko novēroju, kad ieleju 98, ir ātrāka motora uzsilšana (to izmantoju ziemā). Un, mazliet samazinās degvielas patēriņš, bet ne tik daudz, lai naudiski būtu izdevīgāk... Bet teorētiskais pamatojums tādai parādībaiman nav skaidrs.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
95 vairāk lej bioetanolu klāt, 98 mazāk. jevropas regulas. cik cenā ir atšķirība 2-3%?  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:

A 155ajai vienīgais, ko novēroju, kad ieleju 98, ir ātrāka motora uzsilšana (to izmantoju ziemā). Un, mazliet samazinās degvielas patēriņš, bet ne tik daudz, lai naudiski būtu izdevīgāk... Bet teorētiskais pamatojums tādai parādībaiman nav skaidrs.

braucot pilsētā starpības patēriņā gandrīz nav... bet uztaisi garākus pārbraucienus... būsi pārsteigts cik tālu var aizbraukt ar 98. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Premo rakstīja:
j.k. rakstīja:
finns rakstīja:
doma taa pati, ko j.k. saka, tikai daudz aatraak un itkaa pat esot oficiaalais celjsh:

http://forum.alfa156.net/forum/forum_posts.asp?TID=10706&KW=ecu&PN=0&TPN=1

paarejot uz 98 benju sho izveicu. Rezultaats uz aciim, nje to shto vienkaarshi ielejot 98to un gaidot kas nu buus.

Aha. Neesmu gan drošs ka 3l gtv ir tieši tāda pati procedūra, bet jā - tas ir tas ko es domāju. ECU resets.

Kāds minēja 98 benžu?  Rolling Eyes Martā, kad sāku ar GTV regulāri braukt, es arī pārgāju tikai uz 98 benžu, varbūt tiešām ECU tagad neko nesaprot  Razz Mēģināšu uztaisīt to resetu pa brīvdienām, ja nu palīdz! Ja nē tad kāds ar mani varēs izlaist līkumu Šlokenbekā  Cool

mosh salidzinasanai atvilkt uz Slokenbeku vienu mellu GTV un nolikt abus uz svitras?  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:

mosh salidzinasanai atvilkt uz Slokenbeku vienu mellu GTV un nolikt abus uz svitras?  Rolling Eyes

doma laba. gribu redzeet jaunos 18" un bremzes Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:

jaunos 18" varu paradit bagaznieka, bremzes, cik man zinams vel nav iespejams uzlikt, jo chals zviedrija, kas razojis suporta stiprinajuma kronsteinus ir pazudis ar visiem rasejumiem, kompanija atradusi razotaju UK, kas tagad regule savas frezes un gatavos to detalju... gan jau AMV kadu dienu vares izstastit visu sikak, bet patreiz fakts ka tads - bremzes stav plauktinja, un diski tam blakus Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
j.k. rakstīja:

jaunos 18" varu paradit bagaznieka, bremzes, cik man zinams vel nav iespejams uzlikt, jo chals zviedrija, kas razojis suporta stiprinajuma kronsteinus ir pazudis ar visiem rasejumiem, kompanija atradusi razotaju UK, kas tagad regule savas frezes un gatavos to detalju... gan jau AMV kadu dienu vares izstastit visu sikak, bet patreiz fakts ka tads - bremzes stav plauktinja, un diski tam blakus Smile

Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
xls99 rakstīja:

Doma jau laba, bet mellais tāpat labāk iet  baro putnus
Turklāt griezt ar pirmo otro robu negribās, kamēr siksna nav mainīta  Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
braucot pilsētā starpības patēriņā gandrīz nav... bet uztaisi garākus pārbraucienus... būsi pārsteigts cik tālu var aizbraukt ar 98. Wink

98 uz garajiem gabaliem samazina vidējo patēriņu, vismaz uz mana Alfona tas darbojas  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Manaa gadijumaa vismaz pus litru nonjeema, tiesa nav korekti saliidzinaat, jo meeriju, kad steidzos. Tb braucu taa aatraak. Naakamreiz braukshu kaa naakas, tad ari redzees. Bet buutu jaabuut veel labaak. Tagad bij 7 litri uz 100.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Xenon gaisma! 
Ieliku sev Xenon komplektu ar 50W 6000K spuldzēm.
Likās viss ok, kamēr nepabaucu naktī pa mūsu lāpītajiem un pārlāpītajiem ceļiem.

Lieta tāda, kad ar auto brauc pa šāda veida ceļu, tad xenon gaisma kratās/dreb. To var ļoti labi redzēt auto priekšā,  naktī. Nočekoju vēlreiz vai lampas kārtīgi ieliktas, vai spuldzei viss kārtībā, lukturim - viss ok! Nonācu pie secinājuma, ka lēcas pie stipras vibrācijas kratās kopā ar visu spuldzi - izskatās nepietiekama lēcas amortizācija.

Vai ar to kaut kā var cīnīties? (Izņemot halogēna lampu atpakaļ ielikšana, kurām mazāk spožs spektrs  shura )
Vai arī jāsamierinās ar tādu trīcekli... ja tā, tad droši vien no malas izskatās tizli - pēc šķūninga  Sad  :nepopulars_uzskats

Atbildēt pie šī temata 22 lapa no 28 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 26, 27, 28  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration