Atbildēt pie šī temata 521 lapa no 747 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 520, 521, 522 ... 745, 746, 747  Nākošais
Es Tevi redzeeju!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
šodien samāts uz lāčplēsenes vispirms ar tumšizaļu 147 un brīdi vēlāk ar mellu sportwagonu!
Smile

P.S.
Vakar zvana exkollega, kuram čoms "izdarījis kļūdu" - iegrābies alfavirus
Vaicā, kas un kā un vai čoms varot nākt alfistos un tā, uz ko tiek atbildēc - āber obligāti! naac

Un vēl no sākuma esot bijis neliels šoka momenc pilsonim - brauc pretī mašīnas un sveicina. hmm
Vēlāk pielec, ka sveicina tieši no alfām... (jocīgi vane?) un tiek domāts - kakova iksa, jo jams nevienu nepazīst un tad esot bijis jautājums - vai tā varot būt, ka sveicina tikai tāpēc, ka pilsonim arī alfa... aiwa
Tākā gaidam pulciņā!

aiwa  naac  party

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
EsPac rakstīja:
Zebru astu pārdevējiem tā lieta dikti netīk Wink Man te pirms pāris dienām sietin piesējās neskatoties uz to, ka biju miglas ieslēdzis. Bet nu laikam jau nelaime tā, ka bija tumš un arī gabarīts bija izbeidzies Wink
ralfins rakstīja:
...zinu - slinkums mainīt un skrāpēt rokas - lai nedeg... aiwa

Nu, mani personiigi jau vairaak uztrauktu tas, ka tumsaa uz shosejas kaads ar piem fuuru var nepamaniit manu gabariitu kreisaa pusee un eleganti ievilkt purnaa ... Taa lampinja tak vienkarshi mainas ...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
EsPac rakstīja:
Zebru astu pārdevējiem tā lieta dikti netīk Wink Man te pirms pāris dienām sietin piesējās neskatoties uz to, ka biju miglas ieslēdzis. Bet nu laikam jau nelaime tā, ka bija tumš un arī gabarīts bija izbeidzies Wink
ralfins rakstīja:
...zinu - slinkums mainīt un skrāpēt rokas - lai nedeg... aiwa

Nu, mani personiigi jau vairaak uztrauktu tas, ka tumsaa uz shosejas kaads ar piem fuuru var nepamaniit manu gabariitu kreisaa pusee un eleganti ievilkt purnaa ... Taa lampinja tak vienkarshi mainas ...

...man laikam rokas līkas + es tumsā nebraucu... Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jau otro rītu gandrīz identiskā vietā uz Eksporta/Elizabetes ielas krustojuma pa blakus joslu garām pabrauca ķiršu krāsas 166.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
skatos, Altez sodien pacotno vietu dabujis. centra un bezmaksas super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:

yo  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šorīt samāc ar Vilsonu uz Valdemārenes un tālāk Briāna ielas virzienā samāc ar tajā pašā virzienā braucošu sudraba 156 FL. Tiku atsveicināts atpakaļ. Smile Bet pirms tam gan liekas, ka nebiju tādu čali redzējis. shifty

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
elbee rakstīja:

yo  Very Happy

taipat rindaa staaweeja weel 2was alfas, mana un viena zalja 156, maniita daamiite pie stuures, nekad nesweicinaas Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alfai jau viegli, fordmašīnai lai to štruntu nomainītu nācās aķi celt ārā Wink Tāpēc pa tumsu ar migliniekiem braucu. Bet nu jau kārtībā, lampiņa nomainīta, vēl tikai uz TA jāaizbrauc.
finns rakstīja:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
EsPac rakstīja:
Alfai jau viegli, fordmašīnai lai to štruntu nomainītu nācās aķi celt ārā Wink Tāpēc pa tumsu ar migliniekiem braucu. Bet nu jau kārtībā, lampiņa nomainīta, vēl tikai uz TA jāaizbrauc.
finns rakstīja:

Viss ir relatiivs Wink http://www.youtube.com/watch?v=nXCZ2v-nIF4

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
Viss ir relatiivs Wink http://www.youtube.com/watch?v=nXCZ2v-nIF4

čoms, kam bija tāda megāne, teica, ka pirmoreiz čakars, nākamās reizes ir 10min ieskaitot roku mazgāšanu  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šorīt samāts ar spaiņakrāsas šķiet FL Sportwagonu uz Lāčplēsenes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šorītap pusdeviņiem manīts Lāčakungs uz Brieža ielas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un ap 12 pasekots Kaķim uz Ganību dambja...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vakar mazliet pēc 18iem Elizabetes ielā mēģināts ievilkt vienam smirdīgam dīzelistam pa spoguli shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 521 lapa no 747 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 520, 521, 522 ... 745, 746, 747  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration