Atbildēt pie šī temata 72 lapa no 175 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 173, 174, 175  Nākošais
Vajag padomu...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Drošinātāji 
Norkis rakstīja:
Pēc svētdienas izpriecām sāk sist ārā vienu drošinātāju uz kura sēž salona ventilators, logi un pagriezieni, pārējais it kā strādā. Šobrīd izjaukts viss priekšējais panelis izrauti visi releji atvienota šofera puses logu vadība, bez rezultātiem, kautkur īsais.
Vai kādam nav pilnā elektroshēma priekš 156? Cik man pieejamas shēmas tad tās ir ļoti vājas.
Nekur neatradu tabulu kurā būtu norādīti drošinātāji ar leģendu, kas uz ko attiecas.
Help jāvizinās ar kraisleru! down

Kamēr Jūs remontējāt Ogas mašinai dzesēšanas sistēmu mana elektrosistēma vai nu pašsaremontējās vai ar manu palīdzību pieremontējās, bet iemeslu drošinātāju sišānai neatradu. Mistika.

Rīt no rīta atkal braucu ar ALFU un kondicionieri  Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Drošinātāji 
Norkis rakstīja:
Norkis rakstīja:
Pēc svētdienas izpriecām sāk sist ārā vienu drošinātāju uz kura sēž salona ventilators, logi un pagriezieni, pārējais it kā strādā. Šobrīd izjaukts viss priekšējais panelis izrauti visi releji atvienota šofera puses logu vadība, bez rezultātiem, kautkur īsais.
Vai kādam nav pilnā elektroshēma priekš 156? Cik man pieejamas shēmas tad tās ir ļoti vājas.
Nekur neatradu tabulu kurā būtu norādīti drošinātāji ar leģendu, kas uz ko attiecas.
Help jāvizinās ar kraisleru! down

Kamēr Jūs remontējāt Ogas mašinai dzesēšanas sistēmu mana elektrosistēma vai nu pašsaremontējās vai ar manu palīdzību pieremontējās, bet iemeslu drošinātāju sišānai neatradu. Mistika.

Rīt no rīta atkal braucu ar ALFU un kondicionieri  Very Happy

Bija tāda doma, ka neko neatradīsi, manai arī bija šitā šaize, pati pārgāja shura[/quote]

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Reāli jau baigā cūcene.
Neko neatradi tikai kautkur izkustināju vadus un īsasais pazuda, jautājums tikai uz cik ilgu laiku.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Radiātors 
Ziemā bišku negadījās smuki un tagad manai 156tajai radiātors kopš tā laika turas vairs tik dzesēšanas trubās. Veiksmīgi esmu visu šo laiku nobraucis, bet jūtu ka vajadzētu gan nostiprināt šo kārtīgi, tikai nesaprotu, kur īsti viņš stiprinās  Confused  Kāds varētu lūdzu palīdzēt?  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
makroflex, izoļenta nepalīdz?  Ffff..fristailo  aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
166 ICS paliek ieslēgts arī pēc aizdedzes atsleēgas izņemšanas! agrāk tā nebija. ko darīt? Surprised

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
makroflex, izoļenta nepalīdz?  Ffff..fristailo  aiwa

šobrīd stāv piesiets ar kaut kādu vadu  Very Happy  bet nu - diez vai apskatē to uztvers veselīgi dzīvespriecīgi  Rolling Eyes

Stulbākais jau tas - ka nesaprotu kur tur kādas skrūvju stiprināšanas vietas vai kas tamlīdzīgs...liekas, ka tā arī viņš karājas gaisā. Tā tak nevarētu būt? jo šādā veidā, braucot pa smukajām Latvijas bedrēm izkrātās no vietas un sāk kust ventilātora vadiņi, 'piespiežoties pie izplūdes kolektora...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jautājums! Vai 156tam Alfām mēdz būt melnā krāsā drošības jostu turētājie (tie, kas ir pie balstiem) un melnā krāsā jumta rokturi, kas ir pie durvju arkām? Man vajag melnus, bet baigi liekas, ka tādu dzīvē nav.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jeep rakstīja:
Jautājums! Vai 156tam Alfām mēdz būt melnā krāsā drošības jostu turētājie (tie, kas ir pie balstiem) un melnā krāsā jumta rokturi, kas ir pie durvju arkām? Man vajag melnus, bet baigi liekas, ka tādu dzīvē nav.

...principā tev vajag paķert 156 GTA, un izķidāt, tad daļēji vai pilnībā tava problēma būs atrisināta... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
Jeep rakstīja:

...principā tev vajag paķert 156 GTA, un izķidāt, tad daļēji vai pilnībā tava problēma būs atrisināta... Wink

OOOooo tas man nebija ienācis prātā. Ir cerība! Tas ir labi. Būs jāmēģina ebuy pacopēt. Paldies!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nocopēt GTA galu galā būs lētāk, vismaz cena tam autiņam vairs nekrītas naac

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:

nu jus gan baigie tirgonji Smile cilvekam vaig tikai 2 plastmasinjas, a just te visu auto gribat iepardot Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
j.k. rakstīja:

nu jus gan baigie tirgonji Smile cilvekam vaig tikai 2 plastmasinjas, a just te visu auto gribat iepardot Wink

super
Skatos, ka ralfinam un j.k. pienāksies komisijas nauda shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Jautajums 
Man ir 156 2.4 jtd liekas  jau ir diezgan zema, bet ir doma uzlikt GT-Cupline amartizatoru un atsperu komplektu- rakstits ka ir par 30 mm zemaka neka parastie - tad jau laikam plaukstu starp riepu un arku vairs neiebazisu- vai ari paliks aptuveni tas pats augstums - jo 2.4 jau ta ir smags purns. Tagadejas riepas izmers ir 205/55/16

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man liekas ka ir vismaz viens 2.4 dīzelis ar GT-cupline, cerams nokomentēs par augstumu...

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 72 lapa no 175 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 173, 174, 175  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration