Neesmu nekāds moto specs un nav ne jausmas, cik ātri teorētiski var apturēt moci, bet es nevienu moci nevaru apturēt ātrāk par jebkuru puslīdz modernu ielas auto. Pat ne 2003 gada Honda RS125R nevaru nolikt mierā ātrāk par kabluku. Domāju, ka ar moci es bremzēju ne mazāk ka 2 reizes garāku bremzēšanas ceļu kā ar auto. Pieļauju, ka čaļiem, kam motobraukšana ir ikdiena vai pamatīga aizraušanās, var to rīku apturēt daudzreiz īsākā distancē. Iespējams, pat tuvu ielas auto bremzēšanas ceļam. Tāpēc atļaušos apgalvot, ka moča bremzēšanas ceļš ir tiešā mērā atkarīgs no vadītāja iemaņām, kamēr auto bremžu pedāli tupi grīdā nospiest ir spējīgs jebkurš.
Nu to pašu jau es rakstiju lapas augšā
Par Hondu - mazliet dīvaini. Svars tai - tāds - nekāds.
Bet bremžu disks tikai 1 Bet tam nevajadzētu dramatiski ietekmēt bremzēšanas ceļu
tā honda ir šausmīgi īsa. Svars ļoooti izteikti uz priekšējo riteni. Ar saviem 182cm esmu kā goliāts uz tā mopēda.
125 ccm divtakteris... Kādi vēl jautājumi
Es tādam virsū nesēstos
Tu vari uzsēsties tikai tad, ja viņu pirms tam nogāž uz zemes
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils 1996 Alfa-Romeo 155
Nr.7 rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
Nr.7 rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
Nr.7 rakstīja:
Neesmu nekāds moto specs un nav ne jausmas, cik ātri teorētiski var apturēt moci, bet es nevienu moci nevaru apturēt ātrāk par jebkuru puslīdz modernu ielas auto. Pat ne 2003 gada Honda RS125R nevaru nolikt mierā ātrāk par kabluku. Domāju, ka ar moci es bremzēju ne mazāk ka 2 reizes garāku bremzēšanas ceļu kā ar auto. Pieļauju, ka čaļiem, kam motobraukšana ir ikdiena vai pamatīga aizraušanās, var to rīku apturēt daudzreiz īsākā distancē. Iespējams, pat tuvu ielas auto bremzēšanas ceļam. Tāpēc atļaušos apgalvot, ka moča bremzēšanas ceļš ir tiešā mērā atkarīgs no vadītāja iemaņām, kamēr auto bremžu pedāli tupi grīdā nospiest ir spējīgs jebkurš.
Nu to pašu jau es rakstiju lapas augšā
Par Hondu - mazliet dīvaini. Svars tai - tāds - nekāds.
Bet bremžu disks tikai 1 Bet tam nevajadzētu dramatiski ietekmēt bremzēšanas ceļu
tā honda ir šausmīgi īsa. Svars ļoooti izteikti uz priekšējo riteni. Ar saviem 182cm esmu kā goliāts uz tā mopēda.
125 ccm divtakteris... Kādi vēl jautājumi
Es tādam virsū nesēstos
Tu vari uzsēsties tikai tad, ja viņu pirms tam nogāž uz zemes
Da normāla mopedka, vismaz tiem kam nav A kategorijas
Rossi ir pilnīgs dzīvnieks:
Grasoties startēt jau nākamajā posmā...
...da visi viņi tur dzīvnieki - Horhe ar Keisiju jau nebija labāki, viens ar stieni kājā startē, otrs ar lauztu roku...
Mhm. Šitie čaļi ir riktīgi debīli.
Citāts:
Doohan competed successfully throughout the early 1990s and appeared to be on his way to winning his first world championship when he was seriously injured in a practice crash before the 1992 Dutch TT. He suffered permanent serious damage to his right leg due to medical complications and, at one stage, risked amputation of the leg. At the time, Doohan was 65 points in the lead of the championship, but could not compete for eight weeks after the crash. After an arduous recovery, Doohan returned to racing for the final two races but could not prevent Yamaha rider Wayne Rainey from winning his third consecutive title.
"is it truck or scooter?
or is it 2 scooters transporting waredrobe"
ir redzeti fakjiri, kas uz mopedkas sasedina visu gimeni (2 pieaugusie un kadi 3 bernelji un vel suni kaut kada grozaa lidzi manjem.... lieki piebilst, ka kjiveres nevienam no braucejiem nebija
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās