Atbildēt pie šī temata 29 lapa no 44 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 42, 43, 44  Nākošais
kretīni mums apkārt
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:

...laimīgais... Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vakardien braucu no imantas TEC un pie RRR, kur pa celjam uz riigu jaabrauc paari tramvaja sliedeem un jaadod celsh kretiiniem, kas griezjas nost smuki izbraucu, bet kaadam lopam, kas pa galveno, laikam aizkjeeru pashcienju. rezultaataa man tika ekstreemi pierauts priekshaa, strauji nobremzets un prom. es atguvos no nelaipniibas, piebraucu pakaljaa, paraadiju pirkstu pie deninjiem uz ko sanjeemu pretii videejo! un tad piefikseeju, ka chalis brauc ar apsardzes firmas auto ar numuru uz bagaznieka pa kuru uzreiz arii piezvaniiju un soliidi paskaidroju, ka kautkaadiem nekrietneljiem nepienaakas birinaat rupjus zjestus apkaarteejiem tikai taadeelj, ka vinjam ir dienesta auto. solija visu nokaartot, pierakstiija (it kaa) mashiinas numuru, vietu, kur tas notika un laiku. jaaciinaas ar taadiem kretiiniem ir.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
vakardien braucu no imantas TEC un pie RRR, kur pa celjam uz riigu jaabrauc paari tramvaja sliedeem un jaadod celsh kretiiniem, kas griezjas nost smuki izbraucu, bet kaadam lopam, kas pa galveno, laikam aizkjeeru pashcienju. rezultaataa man tika ekstreemi pierauts priekshaa, strauji nobremzets un prom. es atguvos no nelaipniibas, piebraucu pakaljaa, paraadiju pirkstu pie deninjiem uz ko sanjeemu pretii videejo! un tad piefikseeju, ka chalis brauc ar apsardzes firmas auto ar numuru uz bagaznieka pa kuru uzreiz arii piezvaniiju un soliidi paskaidroju, ka kautkaadiem nekrietneljiem nepienaakas birinaat rupjus zjestus apkaarteejiem tikai taadeelj, ka vinjam ir dienesta auto. solija visu nokaartot, pierakstiija (it kaa) mashiinas numuru, vietu, kur tas notika un laiku. jaaciinaas ar taadiem kretiiniem ir.

Gan jau ka pats ar piekantēji sardziņu  Rolling Eyes

Es šādiem brīnumiem arī esmu pakūris uguni. Wink
Zvans uz biroju
-siera nams ! (tas bija pēdējais gadijums, aiwa ar viņu busu)
- jums gadijumā nav nozagts bus ? V/N XYZ ?
- wtf  Confused  Confused  Confused
- nu vienkārši nespēju noticēt, ka tāda nopietna firma kā jūsu, uzticētu savu transportu pilnīgam atsaldenim. Tātad atliek vienīgā iespēja, ka jūsu buss ir nozagts.. Nu viņš tagad ir tur un tur, paši zvanīsiet policijai, van man pieteikt zādzību ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Paši zvanīsiet, vai man izsaukt...  ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sarga auto brauca pa galveno celju, bet bija paarsimts metrus no krustojuma, taadeelj arii liidu paari. tas merkakjis laikam iespieda pedaali, lai uzkurinaatu situaaciju.

staasts par siereniiti lielisks! Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:

interesanti, vai ir arī kāds krīzes nomāktais īpatnis, kas uzķerās uz šitiem sūdiem? Un vajag arī izdomāt parakstīties kā LMT ZZ Okarte, bet sūtīt no Bites numura Very Happy  :dfghj:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tur jau tā lieta, ka atdrodās tādi kas notic un dēļ šiem arī sūta. Moš viens no simts, bet ir Doh!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Visas pensionares, piemeram, dazi bezdarbnieki Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man nesen viena paziņa uzķērās SmileSmileSmile
un tas dīvainākais, ka nav nekāda pensionāre, bet prātīga vidēja vecuma advokāte SmileSmileSmileSmileSmile
es tā smējos, kad uzzināju Smile:Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
man nesen viena paziņa uzķērās SmileSmileSmile
un tas dīvainākais, ka nav nekāda pensionāre, bet prātīga vidēja vecuma advokāte SmileSmileSmileSmileSmile
es tā smējos, kad uzzināju Smile:Smile

man māmiņai, kura ir ar visu jauno uz jūs (ar telefonu, nemaz nerunājot par datoru un internetbanku), pietika prāta pazvanīt vispirms man - ko ar to visu iesākt...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nesaprotu sis "akcijas" butibu... nu labi, sanemat iszinju, nu labi... pat piezvanijat uz noradito telefonu... nu un... no ta jau nekada ljaunuma nav, ja nu vienigi nelietderigi iztereti paris santimi par zvanu, bet toties iespejams saruna sanak interesanta  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
imo sanemejs sanem kreditinu par ienakosajam iszinam vai zvaniem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
paziņai bija vēl primitīvķas uzmetiens - jūs vinnējāt, aizejiet nopērciet zz atsītiet kodu SmileSmile
un normāla, gudra sieviete dodas, pērk un sūta SmileSmileSmile
super SmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
paziņai bija vēl primitīvķas uzmetiens - jūs vinnējāt, aizejiet nopērciet zz atsītiet kodu SmileSmile
un normāla, gudra sieviete dodas, pērk un sūta SmileSmileSmile
super SmileSmile
Es tik nesaprotu, ko pēc tam var ar tiem kredīta papildinājumiem par tām milzu summām iesākt. 200 gadus pa telefonu ļerkstēt? Naudā tak atpakaļ nepārvērst.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 29 lapa no 44 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 42, 43, 44  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration