Atbildēt pie šī temata 32 lapa no 118 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 116, 117, 118  Nākošais
ĀBOLI, AI ĀBOLI...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
vai ir kads jau uzstiepis 4.0.1 OSu uz 3G/3Gs?
ka darbojas? vai ir verts?

Uz 3G ir. strada OK, ja palaiž klāt multitasking un background, tad gan var sviest viņu miskastē un pakārties - kustas super lēni  :dfghj: . Atslēdzot to nost, kā pēc ražotāja paredzēts, tad viss OK.

Šodien bija iespēja ar 4G paspēlēties, nu displejs tam vienkārši super  45

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Multitasks ir kur settingos ar noraadaams, vai tas tik ar to double-click uz POGAS?
Katraa zinjaa uz 4.0.1. ieksh 3GS multitasks ir tik nosaciits, ka neskaitas. Skaips diskonekteejas, googlemaps neturpina iekraameet kartes. Uztaisa tik snapshot un aiztaisa ciet.

Es kautkur kautko neesmu atradis un iesledzis?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
Multitasks ir kur settingos ar noraadaams, vai tas tik ar to double-click uz POGAS?
Katraa zinjaa uz 4.0.1. ieksh 3GS multitasks ir tik nosaciits, ka neskaitas. Skaips diskonekteejas, googlemaps neturpina iekraameet kartes. Uztaisa tik snapshot un aiztaisa ciet.

Es kautkur kautko neesmu atradis un iesledzis?

bet ka tev uz esssinieka ar atrumu... nav palicis lenaks?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:

Nejuutu nekaadas atshkjiriibas. iOS 4 man atnesa burbuljbackgroundu un zuumu kamerai. Sliktaak nekas nepalika. Savaadaak atshkjiriibas baigaas nejutu ...
Es gan nezinu kas ir piebaazts phons. Man jau shkjiet, ka manaa nekaa nav.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://mashable.com/2010/08/03/crazy-iphone-accessories
yo

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nevaru izlemt kā tagad būt - vai pirkt jauno 4G pa dārgo, kad parādīsies pie LMT vai paņemt 3GS pa lēto. Vai 4G ir tik manāmi pārāks lai pārmaksātu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
xls99 rakstīja:

Nejuutu nekaadas atshkjiriibas. iOS 4 man atnesa burbuljbackgroundu un zuumu kamerai. Sliktaak nekas nepalika. Savaadaak atshkjiriibas baigaas nejutu ...

es ari atjauninajos uz 4.0.1.... iznemot dazas interfeica izmanjas, un papildus fiichas, kas nakusas kalat, citu atskjiribu nemanu...
kas patik visa taja procesaa ir tas, ka absoluti nekas nepazud softa update processa... visi setingi, kontakti, kalendari utt paliek neskarti... nak tikai junie klat.

iedomajos gan vienu lietu, ko applis nav izdarijis - kalendaraa t.s. meeting requestu varetu ieviest, ka ari iespeju parsutit citam esosu kalendara ierakstu - musdienas tada passaprotama lieta tomer. Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
finns rakstīja:
xls99 rakstīja:

es ari atjauninajos uz 4.0.1.... iznemot dazas interfeica izmanjas, un papildus fiichas, kas nakusas kalat, citu atskjiribu nemanu...
kas patik visa taja procesaa ir tas, ka absoluti nekas nepazud softa update processa... visi setingi, kontakti, kalendari utt paliek neskarti... nak tikai junie klat.

iedomajos gan vienu lietu, ko applis nav izdarijis - kalendaraa t.s. meeting requestu varetu ieviest, ka ari iespeju parsutit citam esosu kalendara ierakstu - musdienas tada passaprotama lieta tomer. Rolling Eyes

http://www.me.com naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
esmu skops 100$/gada par iespeju parsutit kalendara ierakstu kadam caur telefonu... neskjiet baigi pievilcigi!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
esmu skops 100$/gada par iespeju parsutit kalendara ierakstu kadam caur telefonu... neskjiet baigi pievilcigi!

jocīgais..  ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tā b... 45
1. abgreidojos uz 4. OS. Cerēju saņemt multitasku, vietā dabuju fakju  :dfghj:
Citāts:
Update: Here's a big "lose some" -- only the iPhone 3GS and 3rd generation (late 2009) iPod touch will support multitasking. The iPhone 3G and below won't -- Steve says the hardware doesn't support it. Sad face.
To izlasiju tikko
It kā tas apgreids notiek normāli, tikai nahren kkur ir jāpadriš mana zvana melodija, un uzlikt vēlreiz to atpakaļ man nesanāk emo owned

2. salasijos kakao par kruto gps softwāri navigion par 1/2 cenu.
Man laikam slikta karma - visas programmas, ko esmu pircis vai nu neiet vai čakarējas  :dfghj: Visas piratētās - rullē bez bēdu  owned  
Nu tas prekrutais navigions:
1. startējas 3 minūtes
2. bremzē nereāli
3. gps, atvainojos, vairāk pišās, nekā skrien pa ceļu
4. pašu navigionu supports nestrādā
 trax_perk_alfu

Karoš, rakstīšu Stīvajam Džobam, lai atdod manus 40 einārus  :dfghj:  trax_perk_alfu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vareji man parasit par to multitaksing, plus pec tas 4.0.1. versijas abols palika lenaks un ik pa bridim mil iefrizet Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
čoms stāstija, ka multitaskings reāli nav, jo vajadzīgs, lai ne tikai OS atbalstītu multitasku, bet arī attiecīgi softi.....a softu vēl nav, vismaz liela daļa  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
čoms stāstija, ka multitaskings reāli nav, jo vajadzīgs, lai ne tikai OS atbalstītu multitasku, bet arī attiecīgi softi.....a softu vēl nav, vismaz liela daļa  Rolling Eyes

Labaa zinja. Skype un fring atbalsta ... Guuglmaps nee, safari nee...

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 32 lapa no 118 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 116, 117, 118  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration