Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
Oga, Tu mani paarsteidz
toreis, kad dzeeraam austeres un klausiijaamies latvju zingjes, teici, ak tas ir jaunlatviesha uuberdziives motto! kaads veel underwordl!
tikko atgjidos peec u2 lielkoncerta helsinkos. es tanii dienaa atgrieziishos vel un veel. zjeel, ja kaads palaida garaam savas aiznjemtiibas vai citu plaanu deelj (tikai naave ir par logjisku attaisnojumu )
te jums ieskats vinju jaunaa albuma (kautkad) repertuaaraa, ko atskanoja tanii vakaraa pirmo reizi:
kad tool nospeelees vienaa sastaavaa tik pat daudzus gadus, tad es arii taa teikshu
piedevaam nevienam no vinjiem nav bijis blakusprojekts, kaa ir tooljiem, piemeeram perfect circle vai pacifier.
tieshi shis pats efekts paarsteidza mani. es taa velku liidzi taam dziesmaam, tad dzirdu, ka blakus staavoshie arii dzied liidzi. taada mazliet janciiga sajuuta, bet bija paaris epizodes, kad manas acis skjiet tuuliit izpludiis. un veel taa jaunaa dziesma ko vinji nospeeleeja pirmo reizi savaa tuuree - tas arii liecinaaja, ka vinjiem tas vakars skjita pareizais, lai to atraadiitu plashaakai publikai. pashi arii atzina kaadaa no interneta portaaliem, ka tas konkreetais koncerts bija pagaidaam savilnojoshaakais visaa tuures laikaa. super!
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās