no malas jau izskatās rēcīgi, it īpaši kur vecene ar bieti ieknābāja kolonnu , bet īstenībā tas nav forši tur atrasties! Pāris reizes esmu bijis normālā vētrā, un uz tiltiņa jau ir vistrakāk! reiz ar lidojošu krēslu čut ne izbombīja stiklu!
no malas jau izskatās rēcīgi, it īpaši kur vecene ar bieti ieknābāja kolonnu , bet īstenībā tas nav forši tur atrasties! Pāris reizes esmu bijis normālā vētrā, un uz tiltiņa jau ir vistrakāk! reiz ar lidojošu krēslu čut ne izbombīja stiklu!
Izskatās pēc liela kruīznieka. Viņiem visiem ir zemūdens spārni kas stabilizē un mazina kuģa svārstības, un dara to ļoti efektīvi. Šitam nabagam laikam būs tur kkas nolūzis. Un paši vainīgi ka nav pieskrūvēti galdi pie grīdas
Izskatās pēc liela kruīznieka. Viņiem visiem ir zemūdens spārni kas stabilizē un mazina kuģa svārstības, un dara to ļoti efektīvi. Šitam nabagam laikam būs tur kkas nolūzis. Un paši vainīgi ka nav pieskrūvēti galdi pie grīdas
tas bija shis [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Pacific_Sun_(ship) ] kugitis[/url] nu ta videja izmera 2150 piipljus var panjemt uz borta... un tas action video ir no 2008 gada 1 Augusta, kad kugitis iekluva vetra ~650 km no Jaunzelandes.
galdi, tad galdi... bet kad sak fliigelis pa decku braukat.. tad gan jasak biities. hamburgerisus sataisis viens divi.
tas bija shis [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Pacific_Sun_(ship) ] kugitis[/url] nu ta videja izmera 2150 piipljus var panjemt uz borta... un tas action video ir no 2008 gada 1 Augusta, kad kugitis iekluva vetra ~650 km no Jaunzelandes.
galdi, tad galdi... bet kad sak fliigelis pa decku braukat.. tad gan jasak biities. hamburgerisus sataisis viens divi.
atkal par stabilizesanu
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
nezinu kur rakstīt, pie aņikiem, pie šausmām
šodien ganību dambī , netālu no ficīnas, pa ielu skrēja lapsa !!!!!!!
izrādās, ka rīgas domē trenkājuši jenotu !!!!!!
kas notiek ?????
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
unjikums, man bebri meegjina nopludinaat maarupiiti!
dziivnieki sanaakushi pilseetaa - mezjos nav ko eest, visas seenes nolasa divkaajainie dziivnieki.
kas notiek ?????
Nu menesi atpakaļ mežciemā arī redzēju lapsu izskrienam no meža pēc 200m redzēju vēl vienu un pēdējā tika sastapta pie motormuzeja ceļa malā gar krūmiem staigāja pat īsti nebaidijās, bet klāt arī nelīdu tas gan bija naktī. [/list]
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
arba rakstīja:
kas notiek ?????
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās