| Autors |
Ziņojums |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
Kad ņēmu savas Star Performer pievērsu uzmanību lai būtu pastiprināti sāni. Priekš mūsu ceļiem bez tā neiztikt. Jau redzu vienā vietā apmēram 2 cm piedegušu gumiju uz diska malas. Izskatā ievelkot bedrē pastiprinātais borts paglāba disku, paņēma triecienu uz sevi.
|
| Tue May 18, 2010 2:03 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Pavasarī tika pieņemts lēmums pa vasaru piebeigt ziemas riepas, nekad agrāk nebiju braucis vasarā ar ziemenēm
Klusi, mīksti, uz sausa asfalta turas tīri braši
Bet man par pārsteigumu uz slapja ceļa uzvedas neparedzami !!!!!
(ziemā taču arī ir slapji ceļi, bet šītādi pārsteigumi man nebija)
Pirmais pārsteigums - uz bruģa pēkšņi sajutos kā ziemā uz ledus
Un šodien Ventspils šoseja, TUkuma riņķis, ātrums štrunts, klausos mūziku un pēkšņi dibens mēģina apsteigt purnu
Secinājumi - Nebrauciet vasarā ar ragavām 
Ja brauciet gaidiet pārsteigumus !!!!!!
_________________ es atgriezos 3 x
|
| Sun Jun 13, 2010 8:46 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
arba rakstīja:Pavasarī tika pieņemts lēmums pa vasaru piebeigt ziemas riepas, nekad agrāk nebiju braucis vasarā ar ziemenēm
Klusi, mīksti, uz sausa asfalta turas tīri braši
Bet man par pārsteigumu uz slapja ceļa uzvedas neparedzami !!!!!
(ziemā taču arī ir slapji ceļi, bet šītādi pārsteigumi man nebija)
Pirmais pārsteigums - uz bruģa pēkšņi sajutos kā ziemā uz ledus
Un šodien Ventspils šoseja, TUkuma riņķis, ātrums štrunts, klausos mūziku un pēkšņi dibens mēģina apsteigt purnu
Secinājumi - Nebrauciet vasarā ar ragavām 
Ja brauciet gaidiet pārsteigumus !!!!!!
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
| Sun Jun 13, 2010 8:54 pm |
|
 |
Kaneelis
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 348
Atrašanās vieta: Tīraines ciems
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
 veloriepas
A par veloriepām kāds kautko zin? Gribu šitādas - http://www.amazon.de/CONTI-Reifen-Contact-schwarz-42-559/dp/B001EICWCG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=sports&qid=1276451866&sr=8-1 , bet vai kāds ir braucis ar tādiem slikiem? cikos uz bruģa var apgāzties? katrā ziņā - pārsvarā brauca pa pilsētu, un pavisam drusku pa grants ceļiem..
|
| Sun Jun 13, 2010 9:43 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
 Re: veloriepas
Kaneelis rakstīja:A par veloriepām kāds kautko zin? Gribu šitādas - http://www.amazon.de/CONTI-Reifen-Contact-schwarz-42-559/dp/B001EICWCG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=sports&qid=1276451866&sr=8-1 , bet vai kāds ir braucis ar tādiem slikiem? cikos uz bruģa var apgāzties? katrā ziņā - pārsvarā brauca pa pilsētu, un pavisam drusku pa grants ceļiem..
neesmu ar tādām braucis, bet, domāju, var aizmirst par braukšanu pa smiltīm,smilšainu un slapju asfaltu.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
| Sun Jun 13, 2010 9:59 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
lietoju šāda tipa - vidus gluds, malās proķis. iepumpējot 5 atmosfēras pa asfaltu ripo labi. nolaižot uz 2-3 var arī iebraukt mežā....
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=36216
|
| Sun Jun 13, 2010 10:09 pm |
|
 |
Kaneelis
Komentāri: 348
Atrašanās vieta: Tīraines ciems
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
MartinsT rakstīja:lietoju šāda tipa - vidus gluds, malās proķis. iepumpējot 5 atmosfēras pa asfaltu ripo labi. nolaižot uz 2-3 var arī iebraukt mežā....
man ir kaut kas līdzīgs palicis no vecajām riepām - diezgan liss vidus, uz malām šis tas vēl ir. izskatās diezgan
gribās pēc iespējas mazāku rites pretestību..
|
| Sun Jun 13, 2010 10:15 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
MartinsT rakstīja:lietoju šāda tipa - vidus gluds, malās proķis. iepumpējot 5 atmosfēras pa asfaltu ripo labi. nolaižot uz 2-3 var arī iebraukt mežā....
Es arī. Pa pilsētu (šur tur tomēr mazliet smiltiņa, bruģis, slapjš bruģis utml.) ~4 atmosfēras. Ar piecām jau ir  plombes ārā. Pagaidām viss liekas ok. Jāatzīst gan, ka līdz tam pamatā lietoju baigās pumpenes, ar kurām ričuks stājās mierā, tiklīdz pārstāj mīties, tā ka varbūt mans viedoklis nav pārāk adekvāts.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
| Mon Jun 14, 2010 12:24 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Edc rakstīja:lāča_kungs rakstīja:Sogjis rakstīja:Kungi, kuras Jusu verte ir very good ziemas riepas? Bez radzem. Jasak gatavoties sezonai. Ir kadi ieteikumi?
es gaidu dunlop sp winter sport 3d (tipa labas esot), .
Man tādas ir, otreiz tādas vairs nepirktu. Nav nekas dižs... Pagaidām labākās ko esmu lietojis ir bijušas Nokian 
arba rakstīja:man arī nekas labs nenāk prātā
pakaļpiedziņa, 210 Zs, riepa 225/45/17
nevaru izdomāt - radzes ? mačalkas ?
NIKSONS rakstīja:Ja man būtu jāizvēlas, būtu
Nevar saprast, kāda tā ziema būs
dienesta škodai pagāšgad uzlikām kkādu jauno dun-lopa riepu. 09 gada jaunums
Jūzeris starā nebija, jo riepa liekas vairāk c-europai - pacieta, stabila ātrgaitas.
Bobikam ir dun-lopa graspiks. 
pirms izveleties kadu konkretu riepu es ieteiktu palasit informaciju par tam razotaja majaslapa! taja parasti piedavatie riepu modeli ir sarindoti atbilstosi to ipasibam. Dunlop 3D ir testu uzvaretaja, ja, bet tie testi ir zemprofila riepu testi high performance masinam Eiropas celos. pa mazliet apsnigusu bani var vilkt ar diviti, viss forsi, bet tas riepas nederes lai janvara vidu noparkotos zolika iekspagalma vai izbrauktu pa kangaru celu uz ergliem. naglas ari neder, ja gribas izbraukt no latvijas uz dienvidiem, bet, piemeram, Skandinavija ziemas riepa = naglu riepa. pern mums bija kartiga skandinavu ziema un dabas verotaji solija tadas vel kadus 10 gadus tagad.
man uz bmw ir GY GW3, pec testiem afigenna kruta riepa, bet musu apstaklos uz pakalpiedzinas masinas ir diez gan cabigi. tikko piesniga nobraukt no lielajam, iztiritajam ielam bija pasnaviba. noparkoties ielas mala tikai ar ieskrejienu un vismaz 10 min cikinasanos lai tiktu atpakal uz ielas. rudeni saksu ar tam pasam un tad atkariba no sniega daudzuma domas, ko darit, bet es sliecos uz naglam vai kaut kadu mikstu lamelu macalku tipa X Ice vai to pasu jau piemineto graspiku.
bet vispar nemaz negribu pirkt jaunas 17" ziemas riepas
|
| Fri Oct 01, 2010 10:17 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:pern mums bija kartiga skandinavu ziema un dabas verotaji solija tadas vel kadus 10 gadus tagad.
šito Atlikt, ja!
_________________ in Busso we trust...
|
| Sat Oct 02, 2010 8:23 am |
|
 |
dlhawk
Member of

Pievienojies: 04 Jun 2008
Komentāri: 1808
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
palaidniex rakstīja:elbee rakstīja:pern mums bija kartiga skandinavu ziema un dabas verotaji solija tadas vel kadus 10 gadus tagad.
šito Atlikt, ja!
+1000 šito negribam redzēt
|
| Sat Oct 02, 2010 10:48 am |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
dlhawk rakstīja:palaidniex rakstīja:elbee rakstīja:pern mums bija kartiga skandinavu ziema un dabas verotaji solija tadas vel kadus 10 gadus tagad.
šito Atlikt, ja!
Traki vai, beidzot bija kārtīga ziema. Varēj izbaudīt visus ziemas priekus pa pilnu programmu.
Es saku dodiet vēl
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
| Sat Oct 02, 2010 11:07 am |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ja ziemu, tad kārtīgu!
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
| Sat Oct 02, 2010 11:09 am |
|
 |
Peka
Pievienojies: 13 Mar 2009
Komentāri: 45
|
Labākas riepas par GY UG500 tā arī nav uztaisītas. Mīksta, lameļaina gumija+naglas (kuras gan ir alumīnija, pašas sabrūk sāls ietekmē un plēšas no mīkstās gumijas ārā. Uz katru nākamo sezonu visi rati bija jāpāršipo), bet turēja zvērīgi. Pārdevu ar visu iepriekšējo autiņu. Būtu bijušas super riepas pagājušajai ziemai. Visas pārējās ir tikai tādi kompromisi Eiropas ziemām/ceļiem.
Tagad arī meklēju R17 lietotas ziemenes sievas autiņam-domas par Conti VikingContact 3 vai 5, ļaunākajā gadījumā Bridgstone Blizzak Nordic. Varbūt kādam no jums tādas garāža lieki vietu aizņem, traucē - tā teikt
|
| Sat Oct 02, 2010 1:24 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
AMV rakstīja:dlhawk rakstīja:palaidniex rakstīja:elbee rakstīja:pern mums bija kartiga skandinavu ziema un dabas verotaji solija tadas vel kadus 10 gadus tagad.
šito Atlikt, ja!
Traki vai, beidzot bija kārtīga ziema. Varēj izbaudīt visus ziemas priekus pa pilnu programmu.
Es saku dodiet vēl 
ezeru gribu
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
| Sat Oct 02, 2010 9:02 pm |
|
 |
|
|