Atbildēt pie šī temata 50 lapa no 88 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 86, 87, 88  Nākošais
Alfa 166
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Must have updates

http://cgi.ebay.co.uk/Ferrari-F430-paddle-shifter-KIT-for-Alfa-Romeo-166_W0QQitemZ250615250682QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3a59d53efa#ht_522wt_1166

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
Must have updates

http://cgi.ebay.co.uk/Ferrari-F430-paddle-shifter-KIT-for-Alfa-Romeo-166_W0QQitemZ250615250682QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3a59d53efa#ht_522wt_1166

aha, kaaaatad  Laughing

Citāts:
I've developed for my Alfa 166, but unfortunetly the cars has destroyed in an accident few month ago.

-NOT TESTED
-NO GUARANTEE
-You need some small mechanical and electrical modifications to finish.
-I CANNOT HELP IN INSTALLATION (maybe with some idea only, and a small todo list)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
Must have updates

Tas dziesmu pārslēgšanai F-1 stilā? naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varbūt 156 vecajam selespīdam šito var uzķīmiķot?! lai ērtāk

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
elbee rakstīja:
kaspars rakstīja:
elbee rakstīja:
es ta sapratu, ka atskiras tikai korpusi vai precizak ta stiprinajuma vietas. ja korpuss vesels, nemam 156 karbu un parkramejam 166 korpusa naac

ja nesanak, pa lupam nesit, tas tik ta "viena tante teica" limeni, parbaudits prakse nav...

man atkal liekas ka tieshi korp[usi buus vienādi, jo motora bloks taču ir tāds pats....

korpusi atskiras! tas ir zinams Wink manuprat, zobrati ar' biski atskiras, jo 156 karba skiet daudz asaka, isaka, kas diez gan forsi, es tadu gribetu 166  Laughing

šis man arii patiktu Wink nonems to kaŗbu no 166 tad skatishos Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
elbee rakstīja:
kaspars rakstīja:
elbee rakstīja:
es ta sapratu, ka atskiras tikai korpusi vai precizak ta stiprinajuma vietas. ja korpuss vesels, nemam 156 karbu un parkramejam 166 korpusa naac

ja nesanak, pa lupam nesit, tas tik ta "viena tante teica" limeni, parbaudits prakse nav...

man atkal liekas ka tieshi korp[usi buus vienādi, jo motora bloks taču ir tāds pats....

korpusi atskiras! tas ir zinams Wink manuprat, zobrati ar' biski atskiras, jo 156 karba skiet daudz asaka, isaka, kas diez gan forsi, es tadu gribetu 166  Laughing

šis man arii patiktu Wink nonems to kaŗbu no 166 tad skatishos Smile

šodien lenā garā tika salikta mana 166... sajūgs kopā ar visu dubultmasas spararatu aizgāja uz mistkasti aprunāties, vecā atrumkārba iekārtojās garāžas pagrabā, viņu vietā tika uzinstalēts 156 V6 spararats, sajūgs un atrumkārba Smile kas DER, tiesa, nedaudz piestrādājot ar fleksi, nogriežot liekos alumīnija gabalus, kuri traucē izpūtējam  Smile Efetks...... agrāk es noteikti nesūdzējos, ka mašīna neiet, nav atsaucīga, truktu jaudas un tā........ šodien...... 166 vēl nekad nebija izraisjusi tādu smaidu manā bernišķīgajā sejā Smile ceļ jebkurā ātrumā, pie jebkuriem rpm Smile jutami vieglāk griežas, kārba ir daudz īsāka, otrais atrums beidzas jau pirms 100 km/h un trešais pirms 140... bet divīti + iet Smile  man jau nu ļoti patīk Smile 166 kļuva daudz asāka Smile tgd lēnām sāku domāt Q2 virzienā Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
yee, tas varetu but labs... iedo izgazt! naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Biedri 166 lietotaji, kuriem ir dsp (Harman/Kardon opcija)! Vai Jus gadijuma nezinatu cik lieli pec izmeriem ir subwooferi un ar kadam jaudas iezimem? Patiesa ciena, Sogjis

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
Biedri 166 lietotaji, kuriem ir dsp (Harman/Kardon opcija)! Vai Jus gadijuma nezinatu cik lieli pec izmeriem ir subwooferi un ar kadam jaudas iezimem? Patiesa ciena, Sogjis

ja izstastitu, kur tos subikus var atrast/ieraudzit... vakara varetu piesaut linealu un samerit.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man pasam vel nav, bet liekas, ka zem aizmugureja plaukta  Confused  tipa uz leju versti.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
Sogjis rakstīja:

ja izstastitu, kur tos subikus var atrast/ieraudzit... vakara varetu piesaut linealu un samerit.

Neko tu tur neizmērīsi, tev nav subis! Nupat apskatījos. Aizmuurējā plauktā divi skaļruņi un viss. Ja nu vienīg kautkur šanā ieslēpts  hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs DSP installation 
Ok, sis laikam Vilsonam vairak, bet ari citi interesenti var iepazities.

1) Instalacijas video http://www.youtube.com/watch?v=06zE3iw3gXg
2) Kabelu salidzinajums dsp vs non dsp http://www.youtube.com/watch?v=K9QLBLkAGaM

P.S. pieliekto pastuzi visam esot jabut plug and play  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu ja un subis laikam ari ir tie divi spikeri uz plaukta  Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Neko tu tur neizmērīsi, tev nav subis! Nupat apskatījos. Aizmuurējā plauktā divi skaļruņi un viss. Ja nu vienīg kautkur šanā ieslēpts  hmm

nu tad sanak, ka man ir kaut kada apgraizita skanjas sistema... DSP ir, bet subis nav? nav ari uz spekeru sietinjiem rakstits, ka tas is harman/hardon, ka ari nav rakstits, ka bosse... hm... mosh uz pasiem spekeriem jabut?

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 50 lapa no 88 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 86, 87, 88  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration