Atbildēt pie šī temata 32 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 56, 57, 58  Nākošais
Mani sauc ... Man ir Alfa ...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
latishock rakstīja:
elbee rakstīja:
piesienas tikai palaidnieks, bet ta ka vins ir zelejgalva, kas pat nezin, kas ir bidmers, nav verts vina komentarus nemt galva. veiksmi tunesana! ja kvalitativi nostrada kosi sarkans GTV ar melnu jumtu un melniem dikiem varetu but ok, par diodem salona neko neteiksu, neko no ta nesaprotu aiwa

paldies elbee, kā taps kādi rezultāti došu ziņu kopā ar bildēm, tikai kurā sadaļā to labāk visu likt ?

Uztaisi vienkārši topiku par savu auto, zem sportiskajām alfām
Un pa mazam liec bildes iekšā, kā ir, kā izjaukts, kā top, kas sanāk...

tnq ..

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
latishock rakstīja:
būs ar laiku jāpāriet laikam uz krievu Alfistu forumiem Sad ..

ир ари таади? кур? даёш адресес! naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
latishock rakstīja:
būs ar laiku jāpāriet laikam uz krievu Alfistu forumiem Sad ..

ир ари таади? кур? даёш адресес! naac

http://www.alfisti.ru/
http://alfaromeo-club.ru/

Tie ir ko uz ātro atradu, bet domāju ja parakņāties, var atrast vēl ..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vēl ir ukraiņu klubs, viss notiek krievu valodā

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja kādam interesē tad turpmākā info par manu alfu
http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=2945

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man ir Alfa 166. Viegli nav, bet ir tā vērts. Tas ir tā pat kā ar skaistu blondīni, kura ir skaista un kaprīza, viegli nav, bet attiekties nevar. Esmu laimīgs, jo mans ir divas alfas, viena 166 un otra superlaba blondīne!

Pēdējoreiz rediģējis alfa166 Wed Mar 30, 2011 5:15 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Čau!

Mani sauc: Raimonds Kazeks vai šeit dēvējos par 1/2 eksperts.
Droši vien būsiet pārsteigti - man Alfas nav, toties ir Alfas diagnostikas iekārta - Fiat, Alfa, Lancia examiner.

Mana pirmā pieredze ar Alfa Romeo bija 1992/93 gadā tieši precīzi neatceros, bet nu tas bija tā.
Trenējos tajā laikā motoklubā ar vareno nosaukumu "Lāčplēsis" un manam trenerim bija biznesa partneris Igors Bāliņš.
Viņš tajā laikā bija vāczemē izracis Alfa Romeo Sprint uber edition baltā krāsā. Tā bija Alfa ar kuru tiku izvizināts un pēc tā laikam pierastajiem mersedesiem likās, ka braucu ar Ferrari līdzīgu automašīnu. Nu tā gadiem ejot arī kādas Alfas tika patirgotas, taču vienīgā kuru es sev gribēju paturēt bija 33 ar 4 karburatoriem un borbet diskiem kā XLS, precīzi modifikāciju neatceros, taču tos pēdējos 400 metrus, ko ar viņu nobraucu bez numuriem, gan, jo astē sēdēja policisti, kuri ar 8to žiku gribēja apturēt pārkāpēju - mani. Nu tā es no treilera nonācu līdz savām mājām, bet policistiem pusdienas izpalika. Pēc reģistrācijas auto uzreiz nopirka un īsti pat pabraucis ar to nebiju.    

Jautājums, kā pēc man nav Alfas - modeļi, kurus varu nopirkt nesaista, bet kas patīk nopirkt nevaru - klasika kabriolets!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1/2 eksperts rakstīja:
Čau!

Mani sauc: Raimonds Kazeks vai šeit dēvējos par 1/2 eksperts.
Droši vien būsiet pārsteigti - man Alfas nav, toties ir Alfas diagnostikas iekārta - Fiat, Alfa, Lancia examiner.

Mana pirmā pieredze ar Alfa Romeo bija 1992/93 gadā tieši precīzi neatceros, bet nu tas bija tā.
Trenējos tajā laikā motoklubā ar vareno nosaukumu "Lāčplēsis" un manam trenerim bija biznesa partneris Igors Bāliņš.
Viņš tajā laikā bija vāczemē izracis Alfa Romeo Sprint uber edition baltā krāsā. Tā bija Alfa ar kuru tiku izvizināts un pēc tā laikam pierastajiem mersedesiem likās, ka braucu ar Ferrari līdzīgu automašīnu. Nu tā gadiem ejot arī kādas Alfas tika patirgotas, taču vienīgā kuru es sev gribēju paturēt bija 33 ar 4 karburatoriem un borbet diskiem kā XLS, precīzi modifikāciju neatceros, taču tos pēdējos 400 metrus, ko ar viņu nobraucu bez numuriem, gan, jo astē sēdēja policisti, kuri ar 8to žiku gribēja apturēt pārkāpēju - mani. Nu tā es no treilera nonācu līdz savām mājām, bet policistiem pusdienas izpalika. Pēc reģistrācijas auto uzreiz nopirka un īsti pat pabraucis ar to nebiju.    

Jautājums, kā pēc man nav Alfas - modeļi, kurus varu nopirkt nesaista, bet kas patīk nopirkt nevaru - klasika kabriolets!

cau Raimi!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ta ta ta... vai tik nebus sanacis ta, ka tas visas tevis pieminetas alfas ari ir bijusas beigas vienas gimenes ipasuma latvija?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tā ģimene vispār ir traka  alfavirus

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
tā ģimene vispār ir traka  alfavirus

man gan liekas ka tikai pusģimene ir diezgan traka alfavirus

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Daļas vajag!!! 
Sveiki, man ar savu 156 gadijas vajadzība pēc bampera un kreisa spārna, jo sanāc uzraut meža zvēru.
Tad ju kādam ir parodams kads 156-2000gada modelim priekšējais bamperis un kreisais spārns ( vēlams sudrabotā krāsa dodat ziņu) the_deal@inbox.lv

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Daļas vajag!!! 
Deids rakstīja:
Sveiki, man ar savu 156 gadijas vajadzība pēc bampera un kreisa spārna, jo sanāc uzraut meža zvēru.
Tad ju kādam ir parodams kads 156-2000gada modelim priekšējais bamperis un kreisais spārns ( vēlams sudrabotā krāsa dodat ziņu) the_deal@inbox.lv

Sveiks.
tirdziņš vispār ir cirtās sadaļās:pirkt/pārdot.

šeit jaunie alfisti iepazīstina sevi ar jau esošajiem lietotājiem Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani sauc Mareks  Shocked
tagad man ir ipašuma mana pirma Alfa Romeo  alfa  156 1.8l ar rupnica uzstaditu NOSS/gazi/ aiwa
ka nopratu tad man vienigajam te ir 156 ar NOSS  emo
pats es dzivoju Rīga un esmu sikais latvijas uzņemejs   :ko_tu_pipe: kas nodarbojas ar ventilacijas apkures un gaisa kondicionešanas sistemu montažu ,projektešanu un garantijas/pec garantijas servisu  Cool

Ps: vispar mana  alfa man patik  love  Alfa Romeo  love

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani sauc Kristiāna.

Pirms mēneša nopirku savu otro AR 156. Pirmā bija 2.5 V6 tumši zila, ar Dezent dieskiem 18` un kopš tā laika esmu  love !!  Smile
Šobrīd ir 2.0 TS. Ja būtu iespēja, pirktu atkal 2.5 motoru, bet manai sarkanajai mazulīte arī nav ne vainas Smile

Arī plānoju piedalīties kādā Alfistu pasākumā.

Uz tikšanos!
Kristiāna

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 32 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 56, 57, 58  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration