Autors |
Ziņojums |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Alfas 16v TS viena no biežākajām kaitēm, tā ka nez - es neriskētu. Starpība starp laikā nomainītu un nenomainītu - plīsušu ~600-800Ls.
Es pēdējo reizi izmantoju mīzēju taktiku un nomainīju bišķi pēc 40tkm... Meistars teica, ka kādu gadiņu vēl droši ar iepriekšējo varēja braukt. Tā kā kādi 50tkm ir optimāli, manuprāt. 60tkm jau bik riskanti, viss pēc tam ir sportloto ar minimālām iespējām vinnēt imho.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Tue May 03, 2011 7:33 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
j.k. rakstīja:Alfas 16v TS viena no biežākajām kaitēm, tā ka nez - es neriskētu. Starpība starp laikā nomainītu un nenomainītu - plīsušu ~600-800Ls.
Es pēdējo reizi izmantoju mīzēju taktiku un nomainīju bišķi pēc 40tkm... Meistars teica, ka kādu gadiņu vēl droši ar iepriekšējo varēja braukt. Tā kā kādi 50tkm ir optimāli, manuprāt. 60tkm jau bik riskanti, viss pēc tam ir sportloto ar minimālām iespējām vinnēt imho.
Un piereekjini veel to ka vienkaarshi no staaveeshanas arii vinja bojaajaas, respektiivi kljuust cieta un pliishanas biistamiibu tikai palielina. Cik tur bija, 5 gadi ja nav nobraukti tie 60k km ?
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Tue May 03, 2011 10:18 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
AMV rakstīja:j.k. rakstīja:Alfas 16v TS viena no biežākajām kaitēm, tā ka nez - es neriskētu. Starpība starp laikā nomainītu un nenomainītu - plīsušu ~600-800Ls.
Un piereekjini veel to ka vienkaarshi no staaveeshanas arii vinja bojaajaas, respektiivi kljuust cieta un pliishanas biistamiibu tikai palielina. Cik tur bija, 5 gadi ja nav nobraukti tie 60k km ?
3 gadi
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Tue May 03, 2011 10:19 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Es mainitu, man krievu rulete nepatik
|
Tue May 03, 2011 11:31 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
ja daudz ko citu arī kaimiņu vaņka normāli izdarīs, tad zobsiksnu imho jāuztic normālam kantorim, ir pieredze ka $ paņem par siksnām+ruļļiem, bet ruļļus atstāj vecos. pierādīt protams neko nevar, bet tā man šķiet. rezultāts visiem zināms - līki vārsti.....
|
Wed May 04, 2011 10:36 am |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
var jau protams mainit zobsiksnu kopa ar motoru  ,
manas mīļākās bildes
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Wed May 04, 2011 12:18 pm |
|
 |
1/2 eksperts
Pievienojies: 18 Feb 2011
Komentāri: 60
Atrašanās vieta: Brīvības 197, Rīga
|
|
Wed May 04, 2011 1:33 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
tikai nesaki ka Tavs motors ?
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Thu May 05, 2011 11:48 am |
|
 |
Digital
Pievienojies: 30 Mar 2011
Komentāri: 14
|
palaidniex rakstīja:TheCAT rakstīja:alleluja rakstīja:Ai, stāsts ir garš. Diagnostikā pateica, ka laikam zobene esot pārlekusi par vienu robu. Izrādījās, ka tas tomēr neesot iemesls tam, ka auto raustās utt, arī zobene esot ok, jāmaina nav, bet sveces kaputt. Samainīja sveces, bet izrādījās, ka klaņi ir saliekti un manai Alfai motors jāmaina. Nu ļooti jau bēdīga situācija, jo kopš nopirku, biju tikai 2 ned nobraukusi... 
Tak tu esi panjemis to sarkanu FN 3023 (vai kautka ta) no Jelgavas? Nakamreiz tu jauta pirms kautko pirkt attiecigaja foruma, jo es to auto skatijos pirms tevis un vareju tev palidzet attureties no pirkshanas un pelke tur nav vainiga, vai nu vainiga bija NE TIKAI pelke. Labi, tagad ir par velu diskutet
Nu ko, Palaidniex, es TEICU ka autinjsh ir divains un ipeshnieki ir divaini a tu smejies visu laiku par maniem noverojumiem
Es nesmējos - es uzturēju diskusiju! 
He shito auto maasai skatijamies, bet paspeja mums no deguna nocelt  kopumaa smuks auto bija, bet izklausijas ka variators jamaina+ ipasnieks neko par siksnam nezinaja un bija jarekina ka jamaina, ta kopuma sakarigs likas, gaaja arii +-!
|
Thu May 05, 2011 4:41 pm |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
kaspars rakstīja:tikai nesaki ka Tavs motors ? 
Nee esmmainu laikus zobsiksnu.
Bet paturpinot temu pica izdomajam ka principamnav jegas mainit ari motoramellu, jo ja pirmaja reize ielej labu un ceko limeni, varbut var nobrauk zobsiksnas intervalu un tad mainit kopa zobsiksnu, ellu un motoru
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Thu May 05, 2011 9:12 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Biker rakstīja:kaspars rakstīja:tikai nesaki ka Tavs motors ? 
Nee esmmainu laikus zobsiksnu.
Bet paturpinot temu pica izdomajam ka principamnav jegas mainit ari motoramellu, jo ja pirmaja reize ielej labu un ceko limeni, varbut var nobrauk zobsiksnas intervalu un tad mainit kopa zobsiksnu, ellu un motoru 
Nez kaa divlitri, bet v6 noteikti ir leetaak samainiit laiciigi i ellju i siksnu ar ruljiem.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Thu May 05, 2011 9:26 pm |
|
 |
|