Atbildēt pie šī temata 5 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Sveiki jauninais grib uzzinat par alfa romeo 147 2.0 twin
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tādā gadījumā , ja man uz sotaka rāda 3,5 k - viens no Tevis nosauktajiem elementiem ir nepiederīgs  Rolling Eyes  Doh!  hmm ???

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
PITBULLS rakstīja:
Tādā gadījumā , ja man uz sotaka rāda 3,5 k - viens no Tevis nosauktajiem elementiem ir nepiederīgs  Rolling Eyes  Doh!  hmm ???

Man arī liekas, ka tākā par daudz būs 3.5k. Rolling Eyes sanāk baigi "īsa" kārba.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Edc rakstīja:
PITBULLS rakstīja:

Man arī liekas, ka tākā par daudz būs 3.5k. Rolling Eyes sanāk baigi "īsa" kārba.

nu bet nav jau nekāds "lielais" motors...
zirneklim uz 100 sanāk labi ja 2,4 kRPM, bet tam ir gandrīz divreiz vairāk cm³ un par 50% vairāk licinderu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Edc rakstīja:
PITBULLS rakstīja:

tak nav vinam motora, 1.6 normali apgriezieni Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
145QV uz 100km/h ir bik virs 3k rpm. Tā škiet ir īsākā kārba kāda ar 2.0 16vTS mēdz būt.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
145QV uz 100km/h ir bik virs 3k rpm. Tā škiet ir īsākā kārba kāda ar 2.0 16vTS mēdz būt.

ar standarta riepām uz 90km/h bija akurāt 2500rpm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
j.k. rakstīja:

ar standarta riepām uz 90km/h bija akurāt 2500rpm

155?

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man ir R16 - 205 / 50 ... Par tiem nemotoriem - tak zb jau gudriniekus klausīties - sanāk , ka AR , kā arī citiem ražotājiem jāņem nost no ražošanas mazāki motori par 3,2 ... F... , ko ta paši ar tādiem nīkuļiem purkšķinat ? Varu ieteikt piem. Pontiak Firebird ar 5,7 -  yo !!!
PEACE ...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jā , tas nu tā , paldies paskaidrotājiem  bigparty ! Drīz ielikšu foto , pie jauniņajiem ... Cerams , ka forumos mani VECIE BUKI  Alfa Romeo nenoēdīs  Very Happy ... !

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
PITBULLS rakstīja:
Par tiem nemotoriem - tak zb jau gudriniekus klausīties - sanāk , ka AR , kā arī citiem ražotājiem jāņem nost no ražošanas mazāki motori par 3,2 ... F... , ko ta paši ar tādiem nīkuļiem purkšķinat ? Varu ieteikt piem. Pontiak Firebird ar 5,7 -  yo !!!
PEACE ...

nu, bus vien japierod, ka tev ir "spainis bez motora" alfistu valoda runajot Wink un riktigie dzeki brauc ar V6 Alfam, ed galu, piedzeras katru pirmo menesa tresdienu, nelieto viruskerajus, prezervativus utt. nu un parejie ir mikstie. diez gan vienkarsa filozofija Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bet cerēt, ka 5 pārnesumā 1,6 R4 motoram būs tik pat mazi apgriezieni R4 diulitram vai kur nu vēl kā V6 trīslitram ir maigi sakot naivi... Wink

Pie kam arī vecajam 2,5 litram ir savādāka kārba kā līdzīga gadagājuma trīslitram, kaut abi ir V6...

Kaut kā jau tā cienījamā vilkme ir jāpanāk arī ar mazāku griezi un jaudu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un lai ar tādu auto varētu kautko ieekonomēt - jābrauc pa šoseju uz 80, nu max 85kmh  emo  naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nē nu jms te čaļi ir panesies normāls-ļa,ļa,ļa tri rubļa Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a runājot par tiem lielmtoriem,es pats arī sāku ar vienu no dīvainākajiem,bet salīdzinoši uzticamākajiem -1.8TS.tāka gan čalis izaugs un kas zin,pēc kāda laiciņa dos ru''ckā normālu v6 Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
PITBULLS rakstīja:
Par tiem nemotoriem - tak zb jau gudriniekus klausīties - sanāk , ka AR , kā arī citiem ražotājiem jāņem nost no ražošanas mazāki motori par 3,2 ... F... , ko ta paši ar tādiem nīkuļiem purkšķinat ? Varu ieteikt piem. Pontiak Firebird ar 5,7 -  yo !!!
PEACE ...

nu, bus vien japierod, ka tev ir "spainis bez motora" alfistu valoda runajot Wink un riktigie dzeki brauc ar V6 Alfam, ed galu, piedzeras katru pirmo menesa tresdienu, nelieto viruskerajus, prezervativus utt. nu un parejie ir mikstie. diez gan vienkarsa filozofija Wink

Riktīgiem džekiem priekš gumijas vecenām jau prežus nevajag  sex !!!

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 5 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration