Pievienojies: 13 Aug 2011
Komentāri: 16
Atrašanās vieta: Latvija , Rīga 2000 Alfa-Romeo 145
vilsons rakstīja:
a runājot par tiem lielmtoriem,es pats arī sāku ar vienu no dīvainākajiem,bet salīdzinoši uzticamākajiem -1.8TS.tāka gan čalis izaugs un kas zin,pēc kāda laiciņa dos ru''ckā normālu v6
Draugi , es esmu devis ručkā gan ar HONDA PRELUDE 2,2 JDM VTEC 205h/p , gan ar gredzenu pavēlnieku ar biturbo vēderā ... Ne jau par to iet runa - sieviņa tūdaļ noliks tiesības , vajag takš cilvēkam mazu kompaktu auto bērneļa pārvadāšanai . . Pēdējo gadu nobraukāju ar CRYSLER GRAND CARAVAN 3,8 V6 , starp citu - ēdu gaļu ...
Ne jau par to iet runa - sieviņa tūdaļ noliks tiesības , vajag takš cilvēkam mazu kompaktu auto bērneļa pārvadāšanai .
Šajā gadījumā vispār neredzu jēgu pat mēģināt uzzināt cik RPM jābūt dzinējam pie 100 km/h...
Lai tik brauc. Ja nēēd vidējo virs 10 litriem tad viss ir labi.
Ja sāk rīt vairāk par tiem ~10 uz simtu - tad ir vērts sākt meklēt - kāpēc...
Pievienojies: 13 Aug 2011
Komentāri: 16
Atrašanās vieta: Latvija , Rīga 2000 Alfa-Romeo 145
palaidniex rakstīja:
PITBULLS rakstīja:
Ne jau par to iet runa - sieviņa tūdaļ noliks tiesības , vajag takš cilvēkam mazu kompaktu auto bērneļa pārvadāšanai .
Šajā gadījumā vispār neredzu jēgu pat mēģināt uzzināt cik RPM jābūt dzinējam pie 100 km/h...
BEIDZOT , BEIDZOT normāls paskaidrojums , tencinu , laikam , ka pāris užavnieku no manis / jeb ko tur RIKTĪGIE lieto / ...
BEIDZOT , BEIDZOT normāls paskaidrojums , tencinu , laikam , ka pāris užavnieku no manis / jeb ko tur RIKTĪGIE lieto / ...
Protams ja Sievai nav koņščika gars un svina augstpapēdenes...
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās