Atbildēt pie šī temata 177 lapa no 262 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 176, 177, 178 ... 260, 261, 262  Nākošais
NE-ALFAS = Honda, Lexus, BMW un pārējie...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man tā patīk kaut tāpēc, ka tā ir RWD. Un 200 zs uz 1200 kgs arī nav slikti. Dizains - ir gaumes lieta. Nav šedevrs, bet nav arī kroplis.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dizains ir tads "jauneklisks", tipiska japanu jauniesu masina. soferis vecaks par 25 pie tada aparata stures jau izskatisies divaini. es ari lidz galam nesaprotu to mega aziotazu. kur ir "prikols"? cena? kads teica, ka ta masina bus baigi leta?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viss skaidrs. Mūsdienās jebkas, kam ir pakaļpiedziņa, jau principā ir foršs. Ja vēl tam ir vismaz 200Zs, tad tas ir kulta sporckārs piip

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Viss skaidrs. Mūsdienās jebkas, kam ir pakaļpiedziņa, jau principā ir foršs. Ja vēl tam ir vismaz 200Zs, tad tas ir kulta sporckārs piip

bmw razo loti plasu modelu gammu naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tik cena tai modeļu gammai ir  Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
O, jā. BMW! Šitā tojota ir reāli smukāka (un droši vien būs lētāka) par jauno 1. sēriju naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nealfistu (un ne bmwpistu) uztveree shaadi caari ir klasikas atdzimshana, neviens taadas nav razhojis gadus 10, hardcors bija izgaisis supra, cs/gt4 celica, gt3k, 200sx utt, ja tagad kaads razhotaajs uznjemaas noriskeet un to uztaisiit tad zhetons vinjam, genesis, toyota utt, galvenais kas zem haubes un ritoshajaa, a paareejie lai vnk heito ka nepatiik dizains utt...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Integra rakstīja:
nealfistu (un ne bmwpistu) uztveree shaadi caari ir klasikas atdzimshana, neviens taadas nav razhojis gadus 10, hardcors bija izgaisis supra, cs/gt4 celica, gt3k, 200sx utt, ja tagad kaads razhotaajs uznjemaas noriskeet un to uztaisiit tad zhetons vinjam, genesis, toyota utt, galvenais kas zem haubes un ritoshajaa, a paareejie lai vnk heito ka nepatiik dizains utt...

350Z
GTR
RX8
TypeR
STI
Evo
M1
M3
...
..
.
tad vel visadi exige, boxter, caymen utt. nu nav gluzi ta, ka pedejos desmit gadus nav hardcora Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Integra rakstīja:

Tieši par to es arī runāju. Nevienu neinteresē, vai salonā ir/nav zilas lampiņas, vai durvis negrab, vai un kā tas stūrējas. Mūsdienās pietiek ar 2 parametriem: rwd un >200Zs un tā jau ir "klasikas atdzimšana" Wink Toyota vispār bija 1 lielisks auto. Supra. CS/GT4 izcēlās tikai ar to, ka bija bezmaz vienīgais dranduļets ar turbo + awd. Ja turboimpreza nestūrējās, tad CS vispār brauc tikai taisni, pie kam standartizpildījumā arī ne pārāk ātri. 200-tais nisans tiek uzskatīts par vienu no lieliskākajiem driftcariem. Kurš, pie tam, maksāja kapeikas. GT3000 - interesants un, pareizi saskrūvējot, ļoti ātrs, bet arī ļoti sarežģīts un neuzticams verķis. Jāsaka, ka man tīri labi patika. Tāds Ferrari-wannabe. Katram no šiem bija kāda "odziņa". Šai tojotai es pagaidām tādu neredzu hmm Un mūsdienās 200Zs ir parastai TSi Škodai...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/276016/driven_toyota_gt_86.html

ta jau izklausas viss loti labi... bet loti neglita down un "prices starting around £25,000" nav ari ipasi leti

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kas pie mums 25 000 poundi, tas usa būs 20 000 dolāru.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
20 000 $ nu labi 20 000 eu viņam būtu ļoti laba cena
25 000 ir  tikpat cik Lex is 250
es pasēdēšu pakasīšu o... un paņemšu atkal Lex

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Par tādu cenu - doesn't make sense down

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://dra.lv/gGUwbL
Pajero vs Allroad

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lai gūtu prieku daudz zirgu nevajag
http://www.youtube.com/watch?v=HcddVKbgG2o&feature=related

Atbildēt pie šī temata 177 lapa no 262 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 176, 177, 178 ... 260, 261, 262  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration