|
4 lapa no 4 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
palaidniex
Member of
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:konkreta 155Q4 iet vienkarsi baisi, un dara to uz ledus + vel ta skana, kad turbina pus, motors rec un tas izpludes varsts ir vala nu skanu var dzirdet Petjkas video, tomer si ir viena no lenajam trases vietam, tur ezera vidu viss tas pats pie 2x lielaka atruma
esmu braucis ar visadam masinam pa visadiem segumiem, bet tadu "ble, ka vina iet!!!" neviena cita masina neesmu sajutis, ieskaitot cupu ar daudz jaudigakam masinam...
nu bet visi zina, ka tā ri lanča alfas ādā...
_________________ in Busso we trust...
|
Sun Feb 19, 2012 9:35 pm |
|
|
MartinsT
Member of
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
|
Sun Feb 19, 2012 9:52 pm |
|
|
Oga
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Protams. Kad es netieku, tad viss ir vienkārši perfekti!
Vārdu sakot, balta skaudība un nākamgad noteikti saregulēšu visu tā, lai tiktu.
PS: mazītiņam atspaidam un mierinājumam vakar ~2h braucu uz ~800m attālo Rimi pēc pirkumiem, bez kuriem mierīgi varēju iztikt līdz ~ ceturtdienai
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Feb 20, 2012 1:26 pm |
|
|
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
elbee rakstīja:konkreta 155Q4 iet vienkarsi baisi, un dara to uz ledus + vel ta skana, kad turbina pus, motors rec un tas izpludes varsts ir vala nu skanu var dzirdet Petjkas video, tomer si ir viena no lenajam trases vietam, tur ezera vidu viss tas pats pie 2x lielaka atruma
esmu braucis ar visadam masinam pa visadiem segumiem, bet tadu "ble, ka vina iet!!!" neviena cita masina neesmu sajutis, ieskaitot cupu ar daudz jaudigakam masinam...
Mani pārsteidz kā melnais bremzējās.
Braucot ar volvo pirmai taisnei galā (braucot pret pulksteni) bija 120 - 130 km/h. Nospiežot bremzes var teikt, ka nekas īpaši nemainās Un volviķim ir GY extreme naglenes. Jaunas
155 gan stājās ar jūtamu palēninājumu.
Kāpēc ? Tikai dēļ masas atšķirības ?
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Mon Feb 20, 2012 1:37 pm |
|
|
Oga
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Masas un tā, ka volviķis, nepaātrinoties uz slidenas virsmas, ir priekšpiedziņas (lasi: ar dzinēju bremzējot, pakaļrati vienkārši stumjās virsū priekšējiem).
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Feb 20, 2012 1:45 pm |
|
|
muuris
Member of
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Oga rakstīja:Protams. Kad es netieku, tad viss ir vienkārši perfekti!
Vārdu sakot, balta skaudība un nākamgad noteikti saregulēšu visu tā, lai tiktu.
PS: mazītiņam atspaidam un mierinājumam vakar ~2h braucu uz ~800m attālo Rimi pēc pirkumiem, bez kuriem mierīgi varēju iztikt līdz ~ ceturtdienai
Nu man ar šodien kaut kas nebija labi ar aizmugures ratiem "biki dupsi šupoja"
P.S
Kas varētu būt pie vainas?
Varbūt riepās nebija kompresija
Palīdziet - bail mājās braukt
|
Mon Feb 20, 2012 2:03 pm |
|
|
muuris
Member of
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
NIKSONS rakstīja:elbee rakstīja:konkreta 155Q4 iet vienkarsi baisi, un dara to uz ledus + vel ta skana, kad turbina pus, motors rec un tas izpludes varsts ir vala nu skanu var dzirdet Petjkas video, tomer si ir viena no lenajam trases vietam, tur ezera vidu viss tas pats pie 2x lielaka atruma
Mani pārsteidz kā melnais bremzējās.
Braucot ar volvo pirmai taisnei galā (braucot pret pulksteni) bija 120 - 130 km/h. Nospiežot bremzes var teikt, ka nekas īpaši nemainās Un volviķim ir GY extreme naglenes. Jaunas
155 gan stājās ar jūtamu palēninājumu.
Kāpēc ? Tikai dēļ masas atšķirības ?
Neuztraucies. Fordam bremzes (lasi riepas) nebija vispār. Ja nedabūja šķērsām, tad nācās paplašināt trasi
Bet, kā jau oga pieminēja, tad ļooti no svara ir tas kā auto bremzējas ar motoru(pārnesumiem), un tādā veidā palīdz bremzēm.
|
Mon Feb 20, 2012 2:06 pm |
|
|
Nr.7
Member of
Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
ā, gandrīz jau aizmirsu. Konstatējām, gan 155Q4, gan CW ir būtiski trūkumi braucot pa ledus trasēm - sānu stiklam vadītāja pusē vajag tīrītāju slotiņu.
Pavisam nopietni! Kad pirms labā līkuma noliek mašīnu šķērsām un ieejā jau nāc ar pakaļu pa priekšu (sk. video ar muuri), tad ne vienmēr izdodas izvilkt tādu sānslīdi visa līkuma garumā, jo nevar redzēt, kur tad īsti atrodies.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Feb 20, 2012 5:22 pm |
|
|
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Nr.7 rakstīja:ā, gandrīz jau aizmirsu. Konstatējām, gan 155Q4, gan CW ir būtiski trūkumi braucot pa ledus trasēm - sānu stiklam vadītāja pusē vajag tīrītāju slotiņu.
Pavisam nopietni! Kad pirms labā līkuma noliek mašīnu šķērsām un ieejā jau nāc ar pakaļu pa priekšu (sk. video ar muuri), tad ne vienmēr izdodas izvilkt tādu sānslīdi visa līkuma garumā, jo nevar redzēt, kur tad īsti atrodies.
aha.volviķim gan tādu problēmu nenovēroju
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Mon Feb 20, 2012 5:25 pm |
|
|
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
volviķim vnk ir laminētie logi, kuriem ir specpārklājums, kurš atgrūž netīrumus
Pielēju mašīnu. Šajā reizē vidējais 11,48 l/100
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Mon Feb 20, 2012 5:40 pm |
|
|
palaidniex
Member of
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
NIKSONS rakstīja:volviķim vnk ir laminētie logi, kuriem ir specpārklājums, kurš atgrūž netīrumus
Pielēju mašīnu. Šajā reizē vidējais 11,48 l/100
man bi tādu patēriņu vasarsvāģim...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Feb 20, 2012 5:53 pm |
|
|
|
Pašlaik ir Fri Nov 01, 2024 2:47 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
4 lapa no 4 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|